Smiley feat. Uzzi - In lipsa mea (videoclip)

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

the_voice_within
rapperu vostru preferat

Post by the_voice_within »

sau pe dos adik in spatele blocului .. in parcarea din spatele blocului ..
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

nu :)
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
The Golden Jubilee
Undercover-ul lui Dracu

Post by The Golden Jubilee »

meggadon....tu esti un uzzi
megga
kapnobatai

Post by megga »

sunt un glock
adapter
moderator astea

Post by adapter »

am gasit de unde a ciordit uzzi versul cu "Baetii sunt baeti si femeile sunt....", doar ca l-a adaptat putin. :oops:

01:54 http://youtube.com/watch?v=rW7koQq0i6o

le: da, constanta.
Last edited by adapter on Sat Mar 01, 2008 9:21 pm, edited 1 time in total.
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

^ hahahaha.. astea 2 parca erau din Cta, nu ?

Imi place bucata asta; si clipul e ok.
Pitzi
fratele meu tu esti baiat

Post by Pitzi »

stie cienva de la ce vine smiley?
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
cataclysmicsound
adevarat sa mor de nu

Post by cataclysmicsound »

probabil de la smile...
Image
undergroundmusic
tanar

Post by undergroundmusic »

menthoru wrote:Bah frate, 90% din reply-urile de pe topic-ul asta sunt de-a dreptul incredibile.
Ma intreb cand c**** o sa incepeti sa spuneti ca nu haliti nu-sh ce trupa de pop / dance / rock pentru ca nu o da pe tv underground ca CTC sau Cedry2k.
Piesa asta este o piesa tare (pe felia ei) si nu este o piesa pe care sa o pui intr-un playlist alaturi de Looptroop, JMT sau cine plm mai vreti voi.
Este o piesa de difuzat pe radio care umple 5 minute cu muzica digerabila, 5 minute care ar putea fi umplute cu manele sau alte imbecilitati.
Nu totul este sau trebuie sa fie underground, iar daca piesa nu e facuta ca sa va placa voua, de unde dracu gasiti atata energie sa faceti spume pe un forum despre piesa asta.
Judecati in plm prin spectrul a ceea ce trebuie sa obtina piesa asta (nu sa va faca pe voi fani) si judecand la rece s-ar putea sa iasa cu multe plusuri la calcul. Un Uzzi care sta bine pe beat, cu flow bun, voce misto si tehnica vocala mai buna decat pe multe piese Mafia. Nu va place subiectul piesei, asta-i alta treaba. Cat despre Smiley, nu e un mare artist, e tanar, dar are grija de treaba lui si personal, are un pasaj in piesa al dracu de misto, cu un crescendo excelent urmat de un break perfect gandit.

Scormoniti prea mult cacatul si ce mai nasol e ca nu afectati nimic cu asta.

Gie reparii!

PS: Nu-mi vine sa cred ca mi-am rupt 5 minute din viata sa incerc sa va explic cacatul asta! Si cine ma stie, stie ca nu o ard cu harfe, dar ipocrizia ma seaca!
asa, ca sa nu mai scriu si eu inca odata.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

undergroundmusic wrote:
menthoru wrote:Bah frate, 90% din reply-urile de pe topic-ul asta sunt de-a dreptul incredibile.
Ma intreb cand c**** o sa incepeti sa spuneti ca nu haliti nu-sh ce trupa de pop / dance / rock pentru ca nu o da pe tv underground ca CTC sau Cedry2k.
Piesa asta este o piesa tare (pe felia ei) si nu este o piesa pe care sa o pui intr-un playlist alaturi de Looptroop, JMT sau cine plm mai vreti voi.
Este o piesa de difuzat pe radio care umple 5 minute cu muzica digerabila, 5 minute care ar putea fi umplute cu manele sau alte imbecilitati.
Nu totul este sau trebuie sa fie underground, iar daca piesa nu e facuta ca sa va placa voua, de unde dracu gasiti atata energie sa faceti spume pe un forum despre piesa asta.
Judecati in plm prin spectrul a ceea ce trebuie sa obtina piesa asta (nu sa va faca pe voi fani) si judecand la rece s-ar putea sa iasa cu multe plusuri la calcul. Un Uzzi care sta bine pe beat, cu flow bun, voce misto si tehnica vocala mai buna decat pe multe piese Mafia. Nu va place subiectul piesei, asta-i alta treaba. Cat despre Smiley, nu e un mare artist, e tanar, dar are grija de treaba lui si personal, are un pasaj in piesa al dracu de misto, cu un crescendo excelent urmat de un break perfect gandit.

Scormoniti prea mult cacatul si ce mai nasol e ca nu afectati nimic cu asta.

Gie reparii!

PS: Nu-mi vine sa cred ca mi-am rupt 5 minute din viata sa incerc sa va explic cacatul asta! Si cine ma stie, stie ca nu o ard cu harfe, dar ipocrizia ma seaca!
asa, ca sa nu mai scriu si eu inca odata.
wooooooooooooooooooooooooooooooooooord!!!!!!!!!!!!!!!
Rat
adevarat sa mor de nu

Post by Rat »

adapter wrote:am gasit de unde a ciordit uzzi versul cu "Baetii sunt baeti si femeile sunt....", doar ca l-a adaptat putin. :oops:

01:54 http://youtube.com/watch?v=rW7koQq0i6o

le: da, constanta.
sau poate de aici:
B.U.G Mafia - Baietii sunt baieti si femeile sunt curve ft. Baxter [1997]

:roll:
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ba da chiar ca analizati tot...acum duceti-va la baxter sa ii spuneti ca i-a furat uzzi versul...
megga
kapnobatai

Post by megga »

adapter a facut o caterinca si voi...sunteti degeaba...
Rat
adevarat sa mor de nu

Post by Rat »

am zis eu ca a furat uzzi ceva ?
u guys fail at life, hardcore :lol:
Image
Post Reply