2. Shake that - nu e cantata de mafia (asta e si parerea mea dar sunt de-astia care spun ca e cantata si defapt a fsot copiata de la eminem)
3. BUG nu mai sunt cum erau..Nu au scos ceva calumea cum au scos parazitii dp albumul de 10 ani
acuma te scoti din cacat ? de parca n'ai fi stiut la ce ma refer ? sugeo !Evil Twin wrote:asta-i alta treaba...DiNO wrote:nu e mafia... e doar uzzy cu caddy... e piesa de pe viitorul album solo caddy.
calitatea conteaza nu cantitatea...tu zici de deceneu portar,dar tu ce faci in spania ? culegiDa eMcee wrote:))) unde e ba caddy sau uzzy acolo fratilor Smile)
si,da...uzzy peste deceneu daca ne uitam la discografia lor si la cd-urile vandute,inca o arde pe la microfoane uzzy nu sta portar pe la nu stu ce firme
Boka, ei au reprezentat gangsa rapul romanesc, dar acum s-au dat prea pe comercial!B0ka wrote:baaaaaaia sunt trupa 112,cand i-ati auzit pe baietii de la bug arzand-o in stilu asta?SchoollyD,nu te cred nici fake nici wannabe,nici necunoscator,ca nu imi permit sa spun asa ceva despre vreun user de pe aici,in general baietii stiu muzica,chiar daca nu impartasim aceleasi convingeri,cred ca pur si simplu nu esti indeajuns de familiarizat cu trupa si ca nu vrei sa intelegi ca astia sunt niste legende care au format o generatie de rapperi,generatia mea.Aia care au bagat clipurile alea pe youtube cu numele"bug mafia" sunt niste idioti,si ma p** pe ei...
acum legat de uzzi...cineva zicea ca nu are nici 10 clase...frate,te asigur ca omu are liceul terminat si bacul luat
,este cea mai buna voce din rapul romanesc,asta chiar ombladon a zis-o,cat despre cum o arde...e destul de ok...ii mai invata pe mc-ii astia ce e ala respectu...e ceva sa il iei la pumni pe rimaru,sa il bagi sub o masina si apoi sa mai si canti despre asta,nu?
asta e gangsta pur,si,da,e cel mai bun mc gangsta din tzara,fara indoiala!Quester,nu te mai lua dupa toti rasii ca nu e bine...
p.s:SchoollyD...baietii mai fac si baza