BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Quester
rapperu vostru preferat

Post by Quester »

1. :))
2. Shake that - nu e cantata de mafia (asta e si parerea mea dar sunt de-astia care spun ca e cantata si defapt a fsot copiata de la eminem)
3. BUG nu mai sunt cum erau..Nu au scos ceva calumea cum au scos parazitii dp albumul de 10 ani
Sunt un forumist comod
SchoollyD
adevarat sa mor de nu

Post by SchoollyD »

Evil Twin wrote:
DiNO wrote:nu e mafia... e doar uzzy cu caddy... e piesa de pe viitorul album solo caddy.
asta-i alta treaba...
acuma te scoti din cacat ? de parca n'ai fi stiut la ce ma refer ? sugeo !
Da eMcee wrote::)))) unde e ba caddy sau uzzy acolo fratilor Smile)
si,da...uzzy peste deceneu daca ne uitam la discografia lor si la cd-urile vandute,inca o arde pe la microfoane uzzy nu sta portar pe la nu stu ce firme
calitatea conteaza nu cantitatea...tu zici de deceneu portar,dar tu ce faci in spania ? culegi :oops: ?
:faibox: Park Side Killas :faibox:

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

:)))))) da oare in tokyo ce fac? nu ma,ma aflu in romania ,aia e o duma prieteneasca a unui om caruia geografia e cum e pentru profu meu de romana intel dual core,in fine...ii respect munca omului,dar din raperul bun si iubit unde a ajuns,si e prost ca daca ar scoate acum orice,ar cumpara lumea pun pariu,mai mult decat a vandut veritasaga
http://soundcloud.com/arinix
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

baaaaa :lol: aia sunt trupa 112,cand i-ati auzit pe baietii de la bug arzand-o in stilu asta?SchoollyD,nu te cred nici fake nici wannabe,nici necunoscator,ca nu imi permit sa spun asa ceva despre vreun user de pe aici,in general baietii stiu muzica,chiar daca nu impartasim aceleasi convingeri,cred ca pur si simplu nu esti indeajuns de familiarizat cu trupa si ca nu vrei sa intelegi ca astia sunt niste legende care au format o generatie de rapperi,generatia mea.Aia care au bagat clipurile alea pe youtube cu numele"bug mafia" sunt niste idioti,si ma pis pe ei... :caramizi: acum legat de uzzi...cineva zicea ca nu are nici 10 clase...frate,te asigur ca omu are liceul terminat si bacul luat :D ,este cea mai buna voce din rapul romanesc,asta chiar ombladon a zis-o,cat despre cum o arde...e destul de ok...ii mai invata pe mc-ii astia ce e ala respectu...e ceva sa il iei la pumni pe rimaru,sa il bagi sub o masina si apoi sa mai si canti despre asta,nu? :bow: asta e gangsta pur,si,da,e cel mai bun mc gangsta din tzara,fara indoiala!Quester,nu te mai lua dupa toti rasii ca nu e bine...
p.s:SchoollyD...baietii mai fac si baza :lol:
Last edited by Boka on Thu Jun 12, 2008 11:24 pm, edited 1 time in total.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

SchoollyD wrote:
Evil Twin wrote:
DiNO wrote:nu e mafia... e doar uzzy cu caddy... e piesa de pe viitorul album solo caddy.
asta-i alta treaba...
acuma te scoti din c**** ? de parca n'ai fi stiut la ce ma refer ? sugeo !
AHHAHAHAH =))) :lol: :lol:

Ba, tu esti un fel de RadioArad din Oradea?
Image
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Radi.o_O.radea
Image
SchoollyD
adevarat sa mor de nu

Post by SchoollyD »

Las' ca sunteti voi tru' ca nah...asta era marea problema: bug mafia sau 112 canta cacatul ala care nu se poate numi piesa...
macar b0ka ala nu e frustrat in threadul asta de mini-g'z... :bow:
.
.
gangsteri in bucale :butch2:
:faibox: Park Side Killas :faibox:

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

[youtube]http://youtube.com/watch?v=7RHkbJ8J4N8&feature=related[/youtube]

mafia ruleaza
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

2 chestii: a folosit cineva asta? http://www.youtube.com/watch?v=S0BLpoEYx4U
si, are cineva acapelle de la mafia?
NskY
#

Post by NskY »

moaaamaaa.. e geniala faza... am incercat acum in sound forge, si merge. ma rog n`am nimerit la fix dar se auzea ff incet instrumentalu :D ma mai chinui putin.
Blaster
un domn / doamna

Post by Blaster »

sniker wrote:[youtube]http://youtube.com/watch?v=7RHkbJ8J4N8&feature=related[/youtube]

mafia ruleaza
hehehhe interesant :P
over1
tanar

Post by over1 »

ce vremuri... a fost mare agitatie cu scandalul asta la vremea aia
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Ba, "Hai sa fim high" e o melodie aproape perfecta. Strofa lu' Puya e incredibila.
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

^adevarat.

ce se mai aude de mafia?pana la urma mai scot ceva?
Quester
rapperu vostru preferat

Post by Quester »

B0ka wrote:baaaaa :lol: aia sunt trupa 112,cand i-ati auzit pe baietii de la bug arzand-o in stilu asta?SchoollyD,nu te cred nici fake nici wannabe,nici necunoscator,ca nu imi permit sa spun asa ceva despre vreun user de pe aici,in general baietii stiu muzica,chiar daca nu impartasim aceleasi convingeri,cred ca pur si simplu nu esti indeajuns de familiarizat cu trupa si ca nu vrei sa intelegi ca astia sunt niste legende care au format o generatie de rapperi,generatia mea.Aia care au bagat clipurile alea pe youtube cu numele"bug mafia" sunt niste idioti,si ma p** pe ei... :caramizi: acum legat de uzzi...cineva zicea ca nu are nici 10 clase...frate,te asigur ca omu are liceul terminat si bacul luat :D ,este cea mai buna voce din rapul romanesc,asta chiar ombladon a zis-o,cat despre cum o arde...e destul de ok...ii mai invata pe mc-ii astia ce e ala respectu...e ceva sa il iei la pumni pe rimaru,sa il bagi sub o masina si apoi sa mai si canti despre asta,nu? :bow: asta e gangsta pur,si,da,e cel mai bun mc gangsta din tzara,fara indoiala!Quester,nu te mai lua dupa toti rasii ca nu e bine...
p.s:SchoollyD...baietii mai fac si baza :lol:
Boka, ei au reprezentat gangsa rapul romanesc, dar acum s-au dat prea pe comercial!
De ce Parazitii sunt mai apreciati, cu toate ca au aparut ultimii?(Pana si ei au dat-o ca dracu cu videoclipul "Din coltul blocului")
Daca mai scot ceva, poate nu or sa mai vorbeasca despre LCDuri...
O fi Uzzi cea mai buna voce, dar sunt o gramada de MC care nu au o asemenea voce,dar totusi sunt apreciati mai mult decat ei.
La faza cu rimaru a fost inainte sau dupa treaba cu guta?
Sunt un forumist comod
Post Reply