DRICU - CEL MAI PROST GENIU 2008 [ALBUM DOWNLOAD!!]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cum e albumul?

FOARTE TARE
11
22%
FOARTE BUN
9
18%
BUN
15
31%
MERGE
7
14%
NASPA
6
12%
NU E PE GUSTUL MEU
1
2%

Total votes: 49

tux
since '91

Post by tux »

Dj STM wrote:tux: esti hater rau du-te-n p*** mea! si nu e vorba de sustinerea omului aici...e vorba ca nu vii cu argumente concrete...si tot tu te faci de c****
ok:

nu-mi place flow-ul emcee-ului. monoton. si am prins pasaje in care sare de pe beat.

lirica nu ma incalzeste cu nimic. dumele sunt rasuflate si nu ma fac sa rad si nici macar sa zic 'ahaam...'.

productia e mediocra, probabi si pentru ca am auzit aceleasi sampleuri pe niste negative mult mai tari. iar la multe din piese nu am auzit bassi.

de mix si master nu mai zic. chiar zicea cineva mai sus ca "nu curge". exact!

e de inteles ca a facut totul singur, dar nimeni nu i-a cerut-o. putea sa ceara ajutor 'personalizat' in asa ceva.
Stefan P wrote:nu...cand pretinzi ca esti mc pur si simplu nu poti sa te caci pe altcineva cand de fapt deocamdata inoti in balega.
de ce nu? sunt doar gusturi, opinii si pareri.

am incheiat-o. succes!
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

e ok cu totu , sa ne chilluim , nu place / place e ok . sa nu mai continuam ! singuru fapt pt care am sarit io in sus era exprimarea daca era totu ca in postu de mai sus eram si io cu alta exprimare .
NskY
#

Post by NskY »

Stefan P wrote: Dar mi se pare penibil cand vin asa zisi MCs care nu au decat 2 piese la activ si-alea vai steaua lor sa dea ei lectii... de genu e4t,tux,racfm,'nsky si alte specii gen tzele sau plm mai stiu io care.
esti tigan te`n pielea mea. cat timp eu m`am abtinut ce`ar fi sa te abtii si tu ?

unde m`ai vazut tu pe mine s`o ard asa ?
Stefan P wrote:Deci da...esti ascultator..baga-ti pla-n munca lui daca nu-ti place... esti rapar du-te-n plm si dovedeste exact cum va fute Cedry2k in gura pe lirici pt critici
mai tii minte cand imi ziceai mie pe mess despre piesa lu cedry2k? ca i`a batut soarele in cap, se cearta singur si cacaturi de genu. acum o dai drept exemplu.
epho
gisulapu

Post by epho »

albumu lu dricu nu merita votul "bun" din partea mea. dar am votat bun, doar pt bunul simt si sa nu par heităr dinala...lp de 12 piese parca a avut si stefan p 86bpm urbani sau cum isi mai zice..putem spune chiar 10 din care 5 piese..ca restu or fost bituri, si alte cele.
whatever...fane da lectii se pare. ok prietene, am doua piesa la activ, dar mi se rupe fix in pula daca iti plac tie :) nu am dat lectii nimanui, am dat o parere. daca esti atat de inapt incat sa nu poti sa accepti o parere, nu inteleg de ce mai pui piesele pe forum si ceri asta si de ce mortii tai judeci. tie nu iti place nici ce face cumicu, nici ce face vescan, nici ce face dagga, tie iti place ce faci tu.(am zis niste nume cat de cat grele in primul rand pt mine mai sus)
o singura chestie iti spun...ignora-mi numele :) mananci prea mult căcat si vad ca nu te mai saturi

dricule tata, esti genial cu doua optiuni foarte tare si foarte bine ;) esti original
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Ye, am votat decent (:P) pentru ca e, pentru ce se vrea. Si ar fi bine sa se vrea ce cred eu ca se vrea. Tux, cand spui ca flowul lui Dricu suge in timp ce tu aluneci pe beat, gandeste-te; spune multe despre tine si ca ascultator si ca MC, pentru ca ti-ai pus bucati la download crezand ca sunt decente. Tot pe Kraftu il astept. Bafta!
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

asta asa sa nu se piarda ideea , e4t daca albumu nu e de atat dai cat crezi sunt hood cu parerea ta , restul n`are rost sa ne mai certam despre album si atat si cea mai ok parere si la subiect de pana acum fara nici un fel de prts`uri mi se pare a lu dfb e cam exact ce cred si eu de album . la mai multe . aa si sa nu se piarda ideea
Dricu wrote:
KrafTu wrote:
Dricu wrote:Asa cum am zis Dricu - Cel mai prost geniu [2008] la DOWNLOAD:
Tracklist:
Image
Dricu - [Cel mai prost geniu #01] Intro
Dricu - [Cel mai prost geniu #02] Reteta succesului (feat KrafTu)
Dricu - [Cel mai prost geniu #03] Celebrities deathmatch (feat Cumicu)
Dricu - [Cel mai prost geniu #04] D R I C U
Dricu - [Cel mai prost geniu #05] Cel mai prost geniu
Dricu - [Cel mai prost geniu #06] Ne suferiti
Dricu - [Cel mai prost geniu #07] Darrram (feat Infinite Skillz)
Dricu - [Cel mai prost geniu #08] Vara
Dricu - [Cel mai prost geniu #09] Toleram (feat Kryp)
Dricu - [Cel mai prost geniu #10] Nu ma plang (feat KrafTu)
Dricu - [Cel mai prost geniu #11] De dragul vremurilor
Dricu - [Cel mai prost geniu #12] Outro (feat KrafTu)

Pentru DOWNLOAD apasati pe poza sau pe linkul urmator:
Dricu - Cel mai prost geniu [2008] la DOWNLOAD
SA NU SE PIARDA!
Anghel Marius
dimineata verific forumu

Post by Anghel Marius »

'nsky: ai un mesaj privat.
Salut!
I'm just a Hip-Hop Junkie!
NskY
#

Post by NskY »

am citit mesajul privat si ti`am si raspuns. postezi aici daca vrei alt nick http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... &start=375
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Cristian B. wrote:albumu lu dricu nu merita votul "bun" din partea mea
Daca el nu merita nici bun atunci uiti knd te facea in battleuri pe hiphopkulture.ro ? Inseamna k la tine toti votau "ft slab" dak el nu merita nici makr bun si te cacai pe tine in battle :)

Cristian B. wrote:am doua piesa la activ,
Ba fra` tu nici nu stii sa scrii da i critici pe altii ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

gata ma , vremurile hhk sunt duse demult atunci era mai kinder shit , si chilleanu aici pe topic ca nus Mcblondu sa fac 50505 de pag din ebeef`uri . bun? BUN!
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

AHAHAHAH ba phaneee,ti-am zis cand te imbeti sa nu mai intri pe forum :))))),te uitasi pe lista celor care ti-au spus ca esti naspa si te varsasi colo :)))) si totusi frate racfm are multe piese ma ce te iei de el

ca ontopic:inca o data,spun am votat foarte bun,numai pt productia aia care e :bow: ,si pentru featuri,ia vezi tux sa-i zici lu cumicu sa faceti o piesa,ia vezi accepta?cred ca se mai uita si cumicu la ce face omu cu care va avea un feat cu el
da hai gata,bafta pe viitoar dricane,si hai cu albumu lu' kraftu,lecart,phane ..nu stu daca e asa ordinea :))
http://soundcloud.com/arinix
ShannonTHB
dimineata verific forumu

Post by ShannonTHB »

Am ascultat tot albumu si mi se pare cam slabutz masteru.
www.myspace.com/shannonbeatbox
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

singuru defect e masteru/mixu... si nu o mai sugeti aiurea.vocea se aude naspa / ca-n hala - de la reverb..i-am zis.in rest e f ok ... nu e vreun eminem al romaniei..da-si face treaba si pt inceput cred ca e bine...acum tre sa evolueze.

cat despre mariana si e4t si restu copiilor...vedeti-va de laba ba baieti ca sunteti varza la orice capitol si cel mai varza sunteti la capitolul omenie , asta e de cacat. si cedry2k , mareane , se cearta incontinuare singur... ca voi tot under vs mainstream visati si tot la topicuri de laba faceti gura mare.si chiar v-am bagat in seama prea mult dati-va-n plm. :butch2:
epho
gisulapu

Post by epho »

P1lu wrote:
Cristian B. wrote:albumu lu dricu nu merita votul "bun" din partea mea
Daca el nu merita nici bun atunci uiti knd te facea in battleuri pe hiphopkulture.ro ? Inseamna k la tine toti votau "ft slab" dak el nu merita nici makr bun si te cacai pe tine in battle :)
sa moara mă-ta?
bine ma...e asa cum zici tu...da nu inteleg de ce toti labarii ereditari se masturbeaza aici...oricum, vorba aia..fiecare cu pizda ma-tii.

-------------------------------

sa moara ma-ta daca te mai bag io in seama bai cocalar de forum ce esti^
mi-ati demonstrat ca sunteti toti un foc
P1lu wrote:
Cristian B. wrote:am doua piesa la activ,
Ba fra` tu nici nu stii sa scrii da i critici pe altii ?
cine o criticat? :)
ok..nu stiu sa scriu...zi-mi-o pe mesaj privat :oops: ma faci de cacat in fata la toti aici? :oops: 'nca-mi-ai poola
epho
gisulapu

Post by epho »

gata prietene. promit ca o fost ultima mea interventie :) scuze pt căcaturile alea.
Post Reply