URBAN VIBES 08 -> LOOPTROOP ROCKERS, AFU-RA, JERU THE DAM
Moderator: dan
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si..cum de nu a iesit cu scandal si cu capete rupte?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cred ca si in Somalia dau baietii tzepe la oameni. nu doar in romania, chill.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Ba baiatule, ca nu venea unu ca a pierdut avionul intelegea lumea, nu facea nimeni scandal. Da' cand nu vin 3 nume mari din 5 deja e ceva necurat la mijloc.WrongNigga wrote:unele lucruri nu sunt in subordinea organizatorilor, de exemplu mersul trenurilor (din cate am inteles cei de la Snowgoons n-au mai ajuns la avion din cauza trenului), in fine.
din greseli invata omul, dar sa nu se exagereze.
Cand stii cu o saptamana inainte ca nu vine Pumpkinhead si cu cateva ore inainte ca nu vin Snowgoons si nu spui absolut nimic si lasi lumea sa dea bani ca si cum ar veni cum se numeste?
Daca nu comenta nimeni astia luau bani si azi pe Looptroop.
-
- tanar
Adica au luat si azi bani pe looptroop?Daca nu comenta nimeni astia luau bani si azi pe Looptroop.
Sa nu uitam ca nici programul celor din RO nu a fost respectat nici pe departe...Ba baiatule, ca nu venea unu ca a pierdut avionul intelegea lumea, nu facea nimeni scandal. Da' cand nu vin 3 nume mari din 5 deja e ceva necurat la mijloc.
- mithrill
- fratele meu tu esti baiat
24-26 octombrie
Timisoara a demonstrat!.. ca isi merita soarta.
Vineri
Snowgoons, Pumkinhead nu au gasit Timisoara pe harta, probabil.
Dar ma asteptam, caci circula un zvon de ceva vreme pe aici, ca nu o sa apara.
Coincidenta probabil... sau nu? probabil ca va ramane un mister , ca treaba cu J.F.K.
Nu stiu eu exact ce sa intamplat vineri(si nici nu ma prea intereseaza), dar nu a mai cantat
nimeni. nu inteleg de ce sa facut program, daca oricum e sf ca romanele lu jules verne.
Sambata
Spre deosebire de vineri, sa respectat programu in mare parte. Desi MISTA KOFFY cu SHANNON
se pare ca au fost dati la o parte[alt mister].Afu-ra cu Limun[chiar a rupt omu] si Jeru cu Dox au facut show.
Cine a platit doar pe sambata intrarea a fost cel mai castigat.Defapt ziua de sambata a fost tot eventu.
Duminica
LOOPTROOP:Romanian Show Cancelled! cam asta a fost cireasa ... de pe coliva.
Nu prea mai aveam eu chef de event, dupa stirea asta, dar totusi m-am prezentat[plm,
am platit pe 3 zile!] si nimic. a aparut raparta pe scena.. si dificultati tehnice.
am mai asteptat vreo 45 de minute sa se rezolva dificultatiile, dar nimic
Si pe la 1;00 am parasit clubul. a doua seara de concert in care nu a concertat nimeni.[sau poate lucruriile au decurs normal dupa ce am plecat eu]
Acuma sa trecem la chestii serioase.
Adevaru e ca noi suntem devina ca permitem sa se intample asemenea lucruri.
Chiar simt ca am fost luat de prost in ultimul hal. Ni se vand gogosi Gen "intrati gratis la looptroop in 20 decembrie"
sau "va dam inapoi 15 RON". Pana unde merge ipocrizia?? de unde sa stiu ca 20 decembrie la voi,
nu e 30 februarie la noi? e normal sa fiu sceptic, dupa cele intamplate[la eventu asta ... si la altele!]
Din 70 primesc 15 ron inapoi. eu chiar nu inteleg.. bah astia au putina demnitate?
Nu are rost sa insir cate zvon-uri si certuri pe care le-am auzit la eventu asta.
Dar daca 20% din ele sunt adevarate, e foarte trist.
Ce ma mira cel mai mult e incapacitatea publicului de a lua atitudine. Fenomenul de
"taci-stai-inghite". Atata kkt am mancat la eventu asta , cat n-am mancat in viata mea.
Ma asteptam la ceva gen "v for vendetta":)). si totusi nimeni nu a declarat nimic,
nimeni nu a cerut nimic, toata a lumea sa adaptat.
Prea putin imi pasa de banii de intrare, ma deranjeaza doar faptul ca suntem luati de prostii pe fata
Singurul motiv pt care nu am trimis o sesizare la opc [desi o meritatau din plin!] ,
pt ca sunt oameni in organizare care cred ca nu sunt vinovati pt teapa asta
si nu are rost sa fie afectati.
Chestia e ca nu stiu ce o sa mai faca organizatori astia fara public.
Lumea o sa inceapa sa nu mai puna botu la evenimente gen eternia, trial
[cre`ca sunt singurul care a refuzat sa se prezinte! nu stiu de ce a aparut
pcp pe afis atunci, ca am spus clar ca se prezinta doar pacz cu antropic,
eu nu sustin asa ceva ] si tentative de astea patetice de a umple portofelul
[desi ei probabil sustin tot timpu ca ies gherla].
E clar, ca nu ma refer la toti organizatorii, uni am vzt ca au trudit in ultimul hal.[respect mw]
Cu singuranta nu voi mai veni la evenimente[destul rep pt mine...] de genu, mai bine merg pana la bucuresti.
cica o sa sustin miscarea, dar portofelele organizatoriilor in nici un caz.
Timisoara a demonstrat!.. ca isi merita soarta.
Vineri
Snowgoons, Pumkinhead nu au gasit Timisoara pe harta, probabil.
Dar ma asteptam, caci circula un zvon de ceva vreme pe aici, ca nu o sa apara.
Coincidenta probabil... sau nu? probabil ca va ramane un mister , ca treaba cu J.F.K.
Nu stiu eu exact ce sa intamplat vineri(si nici nu ma prea intereseaza), dar nu a mai cantat
nimeni. nu inteleg de ce sa facut program, daca oricum e sf ca romanele lu jules verne.
Sambata
Spre deosebire de vineri, sa respectat programu in mare parte. Desi MISTA KOFFY cu SHANNON
se pare ca au fost dati la o parte[alt mister].Afu-ra cu Limun[chiar a rupt omu] si Jeru cu Dox au facut show.
Cine a platit doar pe sambata intrarea a fost cel mai castigat.Defapt ziua de sambata a fost tot eventu.
Duminica
LOOPTROOP:Romanian Show Cancelled! cam asta a fost cireasa ... de pe coliva.
Nu prea mai aveam eu chef de event, dupa stirea asta, dar totusi m-am prezentat[plm,
am platit pe 3 zile!] si nimic. a aparut raparta pe scena.. si dificultati tehnice.
am mai asteptat vreo 45 de minute sa se rezolva dificultatiile, dar nimic
Si pe la 1;00 am parasit clubul. a doua seara de concert in care nu a concertat nimeni.[sau poate lucruriile au decurs normal dupa ce am plecat eu]
Acuma sa trecem la chestii serioase.
Adevaru e ca noi suntem devina ca permitem sa se intample asemenea lucruri.
Chiar simt ca am fost luat de prost in ultimul hal. Ni se vand gogosi Gen "intrati gratis la looptroop in 20 decembrie"
sau "va dam inapoi 15 RON". Pana unde merge ipocrizia?? de unde sa stiu ca 20 decembrie la voi,
nu e 30 februarie la noi? e normal sa fiu sceptic, dupa cele intamplate[la eventu asta ... si la altele!]
Din 70 primesc 15 ron inapoi. eu chiar nu inteleg.. bah astia au putina demnitate?
Nu are rost sa insir cate zvon-uri si certuri pe care le-am auzit la eventu asta.
Dar daca 20% din ele sunt adevarate, e foarte trist.
Ce ma mira cel mai mult e incapacitatea publicului de a lua atitudine. Fenomenul de
"taci-stai-inghite". Atata kkt am mancat la eventu asta , cat n-am mancat in viata mea.
Ma asteptam la ceva gen "v for vendetta":)). si totusi nimeni nu a declarat nimic,
nimeni nu a cerut nimic, toata a lumea sa adaptat.
Prea putin imi pasa de banii de intrare, ma deranjeaza doar faptul ca suntem luati de prostii pe fata
Singurul motiv pt care nu am trimis o sesizare la opc [desi o meritatau din plin!] ,
pt ca sunt oameni in organizare care cred ca nu sunt vinovati pt teapa asta
si nu are rost sa fie afectati.
Chestia e ca nu stiu ce o sa mai faca organizatori astia fara public.
Lumea o sa inceapa sa nu mai puna botu la evenimente gen eternia, trial
[cre`ca sunt singurul care a refuzat sa se prezinte! nu stiu de ce a aparut
pcp pe afis atunci, ca am spus clar ca se prezinta doar pacz cu antropic,
eu nu sustin asa ceva ] si tentative de astea patetice de a umple portofelul
[desi ei probabil sustin tot timpu ca ies gherla].
E clar, ca nu ma refer la toti organizatorii, uni am vzt ca au trudit in ultimul hal.[respect mw]
Cu singuranta nu voi mai veni la evenimente[destul rep pt mine...] de genu, mai bine merg pana la bucuresti.
cica o sa sustin miscarea, dar portofelele organizatoriilor in nici un caz.
WrongNigga wrote:unele lucruri nu sunt in subordinea organizatorilor, de exemplu mersul trenurilor (din cate am inteles cei de la Snowgoons n-au mai ajuns la avion din cauza trenului), in fine.
din greseli invata omul, dar sa nu se exagereze.
Delya wrote:da...Looptroop s'o tras pe cur. "Due to logistic problems we will not be able to make it down to Urban Vibes Festival in Timisoara, Romania." (nu vreau sa fac pe desteapta) oamenii au concerte la ei acasa in Suedia. oricum...naspa faza!
faceti curling fara mop??? "due to logistic problems" poa sa insemne ca oamenii nu si-au primit banii !! Afu si Jeru si-or primit banii atunci , in club , nu de la organizatori,ci de la o alta persoana !!! Nu numa ca nu au venit snow,pumpkin si looptroop, dar a fost totu dezorganizat !!! Cum sa-i sari pe saracii oameni din schema (Shannon si Mista Koffy). !!! Organizatorii nu au facut rost de platane pana in ultima zi (daca persoana care a adus platanele zicea "nu men , nu vreau sa le aduc", nu mai era nimic ) !!! Dupa toata treaba asta , nu o sa mai apara nimeni la concerte (din afara orasului ma refer) , asta pe buna dreptate !

-
- fratele meu tu esti baiat
-
- dimineata verific forumu
Cel mai de cãcat eveniment posibil.
Nu stiu cum se poate ca in seara evenimentului sa intrebi pe oricare din organizatori si sa nu stie nimeni ce se intampla; absolut nimeni nu stia nimic.
Cu cea mai mare sinceritate spun, meritati asta [ cel putin cei mai multi din voi ].
PS: Slang, nu stiu DACA o sa mai fie Dilated, ca deja te-ai tras pe cur; In fine, mai am atat sa spun: De la mine daca mai vrei ceva, vi cu o propunere in bani ( preferabil euro, suma sa fie cu cel putin 3 cifre. ).
Sper ca stii la ce ma refer. Din partea mea, ai promis prea multe, ai intrat pana peste cap si esti mult prea depasit.
Nu stiu cum se poate ca in seara evenimentului sa intrebi pe oricare din organizatori si sa nu stie nimeni ce se intampla; absolut nimeni nu stia nimic.
Cu cea mai mare sinceritate spun, meritati asta [ cel putin cei mai multi din voi ].
PS: Slang, nu stiu DACA o sa mai fie Dilated, ca deja te-ai tras pe cur; In fine, mai am atat sa spun: De la mine daca mai vrei ceva, vi cu o propunere in bani ( preferabil euro, suma sa fie cu cel putin 3 cifre. ).
Sper ca stii la ce ma refer. Din partea mea, ai promis prea multe, ai intrat pana peste cap si esti mult prea depasit.
oh corazon del cielo, oh corazon de la tierra; oh corazon del agua corazon del fuego. oh cuatro vientos que respiramos. corazon de nuestra vida. ♥
Life is just a point of view.
Life is just a point of view.