Da a fost tare rau , se observa o "mica" evolutie.
Prezentatorul a fost tare se vede ca e comentator vorbea mult dar nu batea campii.
De concurenti am fost placut surprins ma asteptam sa rad in hohote de ei [...] cei mai slabi au fost body , ameriknu si ombtron care a reusit performanta sa fie huiduit de toata sala , iar dakar mi s-a parut cel mai tare care a venit clar fara versuri de acasa ca el nu facea altceva decat intorcea punchuri.Pentru Pascal maxim RESPECT "battle-ul" lui cu dakar a fost cel mai tare.
Organizarea perfecta ne-au incantat cu imagini de la editile trecute de BODD si cu Bahoy ( ) iar proiectul maerry suna destul de interesant.
Blacksun wrote:D[...] cei mai slabi au fost body , ameriknu si ombtron care a reusit performanta sa fie huiduit de toata sala , iar dakar mi s-a parut cel mai tare care a venit clar fara versuri de acasa ca el nu facea altceva decat intorcea punchuri.Pentru Pascal maxim RESPECT "battle-ul" lui cu dakar a fost cel mai tare.
Organizarea perfecta ne-au incantat cu imagini de la editile trecute de BODD si cu Bahoy ( ) iar proiectul maerry suna destul de interesant.
Coae nu sh cine esti dar asta e , macar am avut curajul sa urc pe scena si sa dau ceva
Nu as avea oxigen sa respir daca hip-hop-ul ar muri ....ResPecT HaDeS
1.Cate camere de filmat au fost ?
2.De DVD o sa aiba parte doar cei de la HADES ?
3.Iar ne mintiti ? ( in cazul in care raspunsul de la intrebarea a2a e NU)
4.Daca e DVD inseamna ca se va vinde nu ? ( in cazul in care bla bla bla )
la intrebarea nr trei mai poti aminti de sa zis cu dvd din turneul veritasaga
la intrebarea nr trei mai poti aminti de sa zis cu dvd din turneul veritasaga
pt. dvd-ul cu veritasaga inca mai strangem material. la momentul oportun va aparea.