otarb wrote:cand ma ca dupa ce a terminat s-a dus in spate acolo...
imi pare rau ca nu am avut pix sa imi dea un autograf...
tu la ce concert ai fost?
a semnat si a facut poza cu toti
da???
........................se grabeau aia cu care am venit ...pai dupa ce a terminat de cantat a dat mana cu aia din fata si a plecat si am plecat si eu
am crezut ca o sa vomit la cat am sarit....
digeii romani nu mai au voie sa bage piesele ce le-a bagat duminica preemo
le-am auzit de la sursaaaa.
(n-am inteles de ce digei dox e mereu asa groopie)
Bebop wrote:am crezut ca o sa vomit la cat am sarit....
digeii romani nu mai au voie sa bage piesele ce le-a bagat duminica preemo
le-am auzit de la sursaaaa.
Bebop wrote:
urat spus prietene...
probabil era lafel de entuziasmat ca orice fan al hiphopului sa-l intaleasca pe omuletu ala de la platane...traia si el momentul..dar ca sa zici groopie.............wow
nu e maaa..toata lumea era entuziasmata, dar la fiecare concert, indiferent cine vine..hopa, el sta in spatele lor pe scena, face semne, gie gieee, ii mai zice o vorba, mai da mana cu ei, chestii dintr acestea. uatevaaaaah, no hatin, doar ca putea sa faca astea dupa ce termina omu de mixat pe-acolo, nu in timpu prestatiei. si cam atat
ai fost vre odata producator/co-producator/prezentator/.../....etc...etc la vre un eveniment de orice gen care implica un artis mare???
sau ai fost macar implicat in orice fel vre odata la un eveniment cu artist/artisti mari ai scenelor (nu numai muzicale)???
ce legatura are???
dar tu ai fost la vreun concert pe-afara sau ai vazut macar pe youtube prestatiile lui preemo? ai vazut oameni care roiau in jurul artistilor?? nu fratili meu, daca esti producator, stai in banca ta cuminte si iei interviuri inainte sau dupa show, nu te dai in stamba pe scena. nu e prima oara cand face asa, de asta mi-am exprimat parerea.
da' hai gata, ca nu am chef sa mai vorbesc despre astea, bla bla, uatevah.
Bebop wrote:ce legatura are???
dar tu ai fost la vreun concert pe-afara sau ai vazut macar pe youtube prestatiile lui preemo? ai vazut oameni care roiau in jurul artistilor?? nu fratili meu, daca esti producator, stai in banca ta cuminte si iei interviuri inainte sau dupa show, nu te dai in stamba pe scena. nu e prima oara cand face asa, de asta mi-am exprimat parerea.
da' hai gata, ca nu am chef sa mai vorbesc despre astea, bla bla, uatevah.
moshule ar fi mai bine sa taci pt ca aberezi rau de tot si te faci de ras aiurea...producartor nu inseamna sa iei interviuri...
si crede-ma ca habar nu ai de productia unui EVENIMENT (nu emisiune ca vad ca le confunzi) si crede-ma ca am fost la atatea evenimente (si nu doar ca spectator) la cate nu ai auzit tu de ele...si nu manac cacat...si stiu exact ce trebuie sa faca un producator de EVENIMENTE si stiu exact multe...dar nu iti mai spun pt ca tu oricum o sa imi spui ca sufar si ca ma laud...asa ca: pa si stai in banca ta si vezi-ti tu de meseria ta aia care o fi ea.
mamahh..d ce insisti?
dox pe vremea cand ERA producator, producea emisiunea si lua si interviurile.
am habar de producerea unor evenimente btl, stai linisitit, nu ca asta ar fi problema ta
show-ul asta in primul rand nu a avut nicio legatura cu dox, a fost facut de hefe. that's the whole point.
eu vroiam doar sa zic ca nu imi plac miejii. de ce sari tu de cur in sus?
gata, eu inchei discutia pe subiectu asta
a fost preemo, multumim HEFE si oamenilor lui. out!!!
yeah, eu am ars-o old scul, cu poze pe film alb negru, pentru un plus de feeling ashea
s-au developat ieri, nu mi-au iesit ele toate, dar na, riscu meseriei, am ales cateva f-f-freshh