Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Celui
tanar

Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)

Post by Celui »

Cand o sa apara materialul final ?
Cred sincer in destin,in divin sau in puterea mintii
Dar pana ajung la Dumnezeu ma mananca sfintii
Rappa_G.R.
tanar

Post by Rappa_G.R. »

Septembrie-octombrie...inca nu stim daca decizia este definitiva ... dar este irevocabila.
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Ce inseamna irevocabil?
bachus'
dimineata verific forumu

Post by bachus' »

definitiv, ceva ce nu mai poti schimba
baietii mari nu plang sunt plini de sange.
Clue ofSS

Post by Clue ofSS »

Nu trebuia sa raspunzi tu ma:))
Rappa_G.R.
tanar

Post by Rappa_G.R. »

Scuza-ma super clue ca nu ti-am raspuns mai devreme dar d-abia acum m-am intors de la meci,sunt lipit cu super glue de culoarea visinie. Decizia este definitiva dar nu irevocabila, sau decizia este irevocabila dar nu definitiva, sau viceversa, sau viceviceversa...sunt doi termeni relativ sinonimi. M-ai prins intr-o stare de cacat, a pierdut Rapidul, dar totusi iti urez insuccese pe toate planurile, cu conditia sa fie ceva distructiv.
Mef

Post by Mef »

ce terminati.. :roll: si tu si leasa. ironie de cacat :?
Image
Leasa

Post by Leasa »

Va anunt pe toti ca am luat decizia de a lansa albumul in toamna. Decizia este definitiva!

In alta ordine de idei:

@Mef - iti multumesc pentru mesaj. toti barbatii sunt terminati. doar ca unii sunt terminati in sau pe trupuri de femei bune, iar altii sunt terminati la baie singuri sau mai rau decat atat... tu in ce categorie de terminati te regasesti?

@Dino - nu stiu ce inseamna bumping - te rog frumos sa explici caci doresc din tot sufletul sa respect regulamentul acestui forum pe care postez din 2005 si la fel de mult doresc ca acest topic sa ramana deschis. Am citit si recitit regulamentul, dar nu am gasit explicatia termenului "bumping". te rog frumos sa-mi explici ca sa stiu, caci sunt foarte interesat.

@rage - eu nu injur caci insulta este neputinta exagerata. imi pare rau ca ti-a crapat monitorul. pesemne ca nu il foloseai la ceva constructiv. ar trebui sa-ti dea de gandit.

Toate cele bune si mult succes in tot ceea ce faceti, cu conditia sa fie ceva constructiv!
Rappa_G.R.
tanar

Post by Rappa_G.R. »

MEFeritor la mine si Leasa. Nu exista ironie de cacat stimabile, subdiviziunea ironiei este batjocura ieftina. Da, suntem terminati...din nastere...avem cap, maini, picioare, organe genitale, creiere...toate cele, nu ne lipseste nimic. Nu fi invidios...iti urez si tie sa te termini, cu conditia s-o faci distructiv.
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

tie iti scrie leasa posturile? opreste-te negrule... nu ma sparge lasa-ma cubic
FOUS TA CAGOULE!!!
Rappa_G.R.
tanar

Post by Rappa_G.R. »

Gecko wrote:tie iti scrie leasa posturile? opreste-te negrule... nu ma sparge lasa-ma cubic
Ce expresie de "ghei"...mai ai si fantezii cu negrii. N-am cum sa te sparg "pisi", esti prea inalt...stai pe portofel. Si nu-ti mai urez nimic, ca ai incercat sa fii distructiv.
kellu_joker

Post by kellu_joker »

Leasa wrote:Va anunt pe toti ca am luat decizia de a lansa albumul in toamna. Decizia este definitiva!
propun sa fie inchis topicu pana in toamna...sau pana cand se va lansa albumul..
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
NskY
#

Post by NskY »

de ce e nevoie sa faci tu propuneri? te incurca pe tine personal cu ceva topicul asta? daca da, nu mai intra pe el. ar fi culmea sa inchid topicul si sa zic "kelu joker a propus..."

eu de mult am tot propus ceva, sa isi vada fiecare de ale lui. propunerea este definitiva.
kellu_joker

Post by kellu_joker »

ti-am CERUT ceva eu?...era o gluma...aici se posteaza numai la caterinca, asa ca nu vad de ce ar fi ceva gresit din partea mea...hai sa-si vada fiecare de ale lui cum ai zis si tu..nu?...ti-ai gasit acum de cine sa te iei... :roll:
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
Clue ofSS

Post by Clue ofSS »

Rappa_G.R. wrote:Scuza-ma super clue ca nu ti-am raspuns mai devreme dar d-abia acum m-am intors de la meci,sunt lipit cu super glue de culoarea visinie. Decizia este definitiva dar nu irevocabila, sau decizia este irevocabila dar nu definitiva, sau viceversa, sau viceviceversa...sunt doi termeni relativ sinonimi. M-ai prins intr-o stare de c***t, a pierdut Rapidul, dar totusi iti urez insuccese pe toate planurile, cu conditia sa fie ceva distructiv.

Esti aproape comic! :D Si cam atat...
Dar sa stiti ca va sustin. Rog moderatorii sa nu il asculte pe kellu. El nu stie sa se distreze. Poate are ceva cu baietii astia, poate nu e rapidist sau poate nu stie sa faca nimic constructiv.
Post Reply