URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

URMARITI SI AZI LA ORA 22 emisiunea de pe TVK Lumea. Urban Groove continua pana cand nu va mai ramane nimic din noi!!! :lol:
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Si la mp-ul ala imi raspunzi ? :)
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
djhefe
tanar

Post by djhefe »

merci mult pentru sustinere..sper ca nu va deranjeaza ca sunt din alt film(coma..rock..dar imi place prea mult muzica asta sa nu incerc sa fac emisiunea asta ..dar alaturi de prietenul meu Brugner-sunt super onorat ca lucram impreuna-sper sa va aducem emisiunea de hip hop mult dorita...---
brugner e super tare..si convins ca o sa iasa bine si nu o sa ne lasam....daca o sa fie mici dereglari in emisiune nu e vina noastra...ma simt cam aiurea ca multi au zis ca ...hefe..pai asta e cu rocku'......iubesc hip hop-ul...public enemy,gangstarr,a tribe called quest si BEASTIE BOYS,jurassic 5 din cauza lor am incercat sa ma apuc de asta..dar sper ca nu o sa va dezamagesc...chiar meritam o sansa..merci voua..merci brugner...merci ctc-vlad dobrescu respect..si vreau sa multumesc celui mai bun prieten al meu: raku....pace....hefe
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Intr-adevar

Post by BRUGNER_okocha »

djhefe wrote:merci mult pentru sustinere..sper ca nu va deranjeaza ca sunt din alt film(coma..rock..dar imi place prea mult muzica asta sa nu incerc sa fac emisiunea asta ..dar alaturi de prietenul meu Brugner-sunt super onorat ca lucram impreuna-sper sa va aducem emisiunea de hip hop mult dorita...---
brugner e super tare..si convins ca o sa iasa bine si nu o sa ne lasam....daca o sa fie mici dereglari in emisiune nu e vina noastra...ma simt cam aiurea ca multi au zis ca ...hefe..pai asta e cu rocku'......iubesc hip hop-ul...public enemy,gangstarr,a tribe called quest si BEASTIE BOYS,jurassic 5 din cauza lor am incercat sa ma apuc de asta..dar sper ca nu o sa va dezamagesc...chiar meritam o sansa..merci voua..merci brugner...merci ctc-vlad dobrescu respect..si vreau sa multumesc celui mai bun prieten al meu: raku....pace....hefe
demn de un roman foileton!!! Multumim tuturor de sustinere, si bucurati-va ca e pt voi si mai urmeaza alte momente magice!!!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Propunere URBAN Groove pt toti cei interesati!!!

Post by BRUGNER_okocha »

Urban Groove doreste sa realizeze o editie speciala cu trupe strict under, care au nu nici o posibilitate de promovare. In acest sens, colectam clipuri cu mare interes, la calitate buna insa. Avem deja 3 propuneri. Vom avea si un invitat greu cu care vom dezbate aceste propuneri, ceva gen Recursul Etapei. Asteptam cu interes un semn pe deja consacratul mail [email protected].

PS si nu uitati: MUIE TIESTO!!! :lol:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Avanpremiera Dagga

Post by BRUGNER_okocha »

Dupa cum probabil stiti, vineri 11 noiembrie invitati vor fi Dagga. Emisiunea va fi la ora 21, si speram sa nu mai fie nici o problema. Ieri reluarea a fost perfecta!!! Introducem cateva poze de avanpremiera a acestei emisiuni. Nu uitati sa va abonati la newsletterul HHKulture, pe www.hiphopkulture.ro. See below:

Image
Image
Image
Image
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

greu cu forumurile astea de cacat!!!

Image

Image

Image

Image

Image

:butch2: :butch2: :butch2:
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

Acest site este in proces de mutare pe un alt server. Va rugam reveniti in 24 de ore.

Multumim.

:) nici cu filehostu asta nu imi e rusine :)
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

care mp?

Post by BRUGNER_okocha »

Escobar wrote:Si la mp-ul ala imi raspunzi ? :)
despre ce era vba?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

reply

Post by BRUGNER_okocha »

preacher wrote:Acest site este in proces de mutare pe un alt server. Va rugam reveniti in 24 de ore.

Multumim.

:) nici cu filehostu asta nu imi e rusine :)
glumeam, chiar nu era forumul de vina, serios acum!!!
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

stiu mah...faza e ca nu se deschid pozele din linkuri si da chestia aia cu mutarea
99.9%
sunrah
.

Post by sunrah »

Image

hehe.. avem casti la fel: PHILIPS SBC HP200
Cheap, high quality, smoooth head bang phones!
Cine stie cunoaste :lol:
you just never know when you're living in a golden age.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

"Pentru a putea downloada in continuare va rugam sa va autentificati". Fuck that!
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

Ce ma oftic ca nu pot vedea emisiunea!am prins Atomic dupa aia TV K-LUMEA si acum tot Atomic! :cry:
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

bLuEsHiFt wrote:"Pentru a putea downloada in continuare va rugam sa va autentificati". Fuck that!
contul se face in maxim 2 min...
Post Reply