Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)
Ba da ,dar doar partile rep. Si preferam un album mai rep decat mai rock.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Chill Will
- the funky man
tu ar trebuie sa n-asculti rep deloc, nu de alta da n-ai nici o treabaaaaaaaaaaa...in general n-ai nici o treaba!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Bine ca esti tu destept si pentru mine. Si cam ce ma sfatuiesti sa ascult?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
cleopatra ma nucca 

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
unul pe blogul cypress wrote:what a fuckin joke man. marc anthony and pitbull? what the fuck. i spent the last two years making fun of that pitbull song i know u want me. then i told my girl ill show you some real shit when cypress new album comes out.AND NOW PITBULL IS ON THAT SHIT. armada latina?

Si acum referitor la hades: Bine ca va grabiti sa va pisati pe munca oamenilor. Acum 15 ani daca puneati mana pe o caseta Cypress ati fi ascultat-o pana ii sarea banda. Ce sa ii faci daca avem net, downloadam 10000 albume, pastram cate o piesa de pe fiecare si zicem ca restul sunt praf. Nu zic sa cumparati neaparat albumul, o fi si destul de scump pentru puterea de cumparare din Romania, dar mi se pare josnic sa downloadati ca ultimii sclavi albumul cu doua saptamani inainte de lansare si apoi sa comentati aiurea.
Last edited by Gontel on Fri Apr 09, 2010 1:15 pm, edited 1 time in total.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
- Chill Will
- the funky man
a zis fratili megga in locu meu
nu te incadrezi nici macar la categoria kris kross 

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
e un album bun , imi place , acum am terminat de ascultat , imi plac multe piese , e variat , e complex , e consistent
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
din moment ce Cypress sunt la label mare, poti downloada fara jena, stai chill. oricum, asta cu piratatul e deja expirata dupa parerea mea. orice artist cu putina minte, cred ca si-a dat seama deja ca nu se mai poate baza pe vanzari in vremurile astea. ma rog, voi ramaneti la nivelul '99 si cumparati albume ca sa-i imbogatiti pe sony, ca doar ei trebuie sa manance, nu voi, nu?Gontel wrote:unul pe blogul cypress wrote:what a fuckin joke man. marc anthony and pitbull? what the fuck. i spent the last two years making fun of that pitbull song i know u want me. then i told my girl ill show you some real shit when cypress new album comes out.AND NOW PITBULL IS ON THAT SHIT. armada latina?![]()
![]()
Si acum referitor la hades: Bine ca va grabiti sa va pisati pe munca oamenilor. Acum 15 ani daca puneati mana pe o caseta Cypress ati fi ascultat-o pana ii sarea banda. Ce sa ii faci daca avem net, downloadam 10000 albume, pastram cate o piesa de pe fiecare si zicem ca restul sunt praf. Nu zic sa cumparati neaparat albumul, o fi si destul de scump pentru puterea de cumparare din Romania, dar mi se pare josnic sa downloadati ca ultimii sclavi albumul cu doua saptamani inainte de lansare si apoi sa comentati aiurea.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Chill Will
- the funky man
ma tu ai vorbit serios? adica tu nu cumperi albume (in general) ca sa mananci tu si sa nu manance artistu/trupa?
sau explica-mi ca poate am inteles gresit.

adica,nu face mucegai..aspargilius
http://soundcloud.com/arinix
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu frate.Chief Rocka wrote:ma tu ai vorbit serios? adica tu nu cumperi albume (in general) ca sa mananci tu si sa nu manance artistu/trupa?sau explica-mi ca poate am inteles gresit.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
"Get it anyway" e direct "Ayo technology"...
Suna bine albumul, mi se pare bangin'.

Suna bine albumul, mi se pare bangin'.
e bun albumul, imi place
Suzy wrote:tu n-ai mai ascultat cypress pana acum, asa-i?