Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Pilu
Maestru-n șoșoni

Re: Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)

Post by Pilu »

Ba da ,dar doar partile rep. Si preferam un album mai rep decat mai rock.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

tu ar trebuie sa n-asculti rep deloc, nu de alta da n-ai nici o treabaaaaaaaaaaa...in general n-ai nici o treaba!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Bine ca esti tu destept si pentru mine. Si cam ce ma sfatuiesti sa ascult?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

cleopatra ma nucca :lol:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

unul pe blogul cypress wrote:what a fuckin joke man. marc anthony and pitbull? what the fuck. i spent the last two years making fun of that pitbull song i know u want me. then i told my girl ill show you some real shit when cypress new album comes out.AND NOW PITBULL IS ON THAT SHIT. armada latina?
:mrgreen: :mrgreen:

Si acum referitor la hades: Bine ca va grabiti sa va pisati pe munca oamenilor. Acum 15 ani daca puneati mana pe o caseta Cypress ati fi ascultat-o pana ii sarea banda. Ce sa ii faci daca avem net, downloadam 10000 albume, pastram cate o piesa de pe fiecare si zicem ca restul sunt praf. Nu zic sa cumparati neaparat albumul, o fi si destul de scump pentru puterea de cumparare din Romania, dar mi se pare josnic sa downloadati ca ultimii sclavi albumul cu doua saptamani inainte de lansare si apoi sa comentati aiurea.
Last edited by Gontel on Fri Apr 09, 2010 1:15 pm, edited 1 time in total.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

a zis fratili megga in locu meu :) nu te incadrezi nici macar la categoria kris kross :lol:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Fidel
rapperu vostru preferat

Post by Fidel »

e un album bun , imi place , acum am terminat de ascultat , imi plac multe piese , e variat , e complex , e consistent
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Gontel wrote:
unul pe blogul cypress wrote:what a fuckin joke man. marc anthony and pitbull? what the fuck. i spent the last two years making fun of that pitbull song i know u want me. then i told my girl ill show you some real shit when cypress new album comes out.AND NOW PITBULL IS ON THAT SHIT. armada latina?
:mrgreen: :mrgreen:

Si acum referitor la hades: Bine ca va grabiti sa va pisati pe munca oamenilor. Acum 15 ani daca puneati mana pe o caseta Cypress ati fi ascultat-o pana ii sarea banda. Ce sa ii faci daca avem net, downloadam 10000 albume, pastram cate o piesa de pe fiecare si zicem ca restul sunt praf. Nu zic sa cumparati neaparat albumul, o fi si destul de scump pentru puterea de cumparare din Romania, dar mi se pare josnic sa downloadati ca ultimii sclavi albumul cu doua saptamani inainte de lansare si apoi sa comentati aiurea.
din moment ce Cypress sunt la label mare, poti downloada fara jena, stai chill. oricum, asta cu piratatul e deja expirata dupa parerea mea. orice artist cu putina minte, cred ca si-a dat seama deja ca nu se mai poate baza pe vanzari in vremurile astea. ma rog, voi ramaneti la nivelul '99 si cumparati albume ca sa-i imbogatiti pe sony, ca doar ei trebuie sa manance, nu voi, nu? :wink:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ma tu ai vorbit serios? adica tu nu cumperi albume (in general) ca sa mananci tu si sa nu manance artistu/trupa? :shock: sau explica-mi ca poate am inteles gresit.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

adica,nu face mucegai..aspargilius
http://soundcloud.com/arinix
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Chief Rocka wrote:ma tu ai vorbit serios? adica tu nu cumperi albume (in general) ca sa mananci tu si sa nu manance artistu/trupa? :shock: sau explica-mi ca poate am inteles gresit.
nu frate. :lol: cumpar daca am bani si imi place artistul respectiv. dar nu ma simt de exemplu vinovat ca am piratat albumul cypress si ca vai nu mai are b-real ce fuma.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

"Get it anyway" e direct "Ayo technology"... :lol:
Suna bine albumul, mi se pare bangin'.
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
otarb
dimineata verific forumu

Post by otarb »

e bun albumul, imi place
epho
gisulapu

Post by epho »

Suzy wrote:tu n-ai mai ascultat cypress pana acum, asa-i?
:lol: :lol: i-a dat sutu sa moara ma-sa :lol:
Post Reply