Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
pffffffffffff... hai ca ai zis-o pe asta cu ODB . AVEA dictie, dar timbrul lui vocal inconfundabil te face sa crezi ca nu avea . Daca e s-o luam asa, nici method man, afroman, lil fame (mop) habar n-au ce-i aia dictie, nu?
si nu trebuie sa te uiti in manualul de rep ca sa-ti dai seama ca dictia e cel mai important aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare inainte sa ai un microfon in mana
bro, imi pare rau sa te anunt, habar n-ai pe ce lume traiesti. ODB avea dictie cam cat your average crackhead de pe strada. A avea dictie inseamna a pronunta cat mai clar si inteligibil un text. Te rog io frumos, nu te face de ras sustinand ca ODB avea dictie. Teeee roog. Si mai sunt nspe rapperi al caror gimmick tocmai asta e: lipsa de dictie. Ati venit voi cu argumentul, tehnicienii lu' peste.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
andiustin wrote:ah... deci pentru tine e important sa intelegi ce zice, nu cum o zice ))))))))). Si nu-l compara pe Ciuraru cu Ais, ca faci o mare greseala .
Eu cred ca tu nu stii care-i diferenta intre accent si dictie daca le bagi in aceeasi oala . De metrica lui Ais ce parere ai? Arata ca a unuia care face rep de 13 ani?
What's up il pisa in cur. Du-te pe topicul lui Ais, la promovare download. END OF STORY!
cred ca era vorba de dictie, si nu cred ca e tot una cu "cum o zice".
din nou, eu dau exemple, tu (voi) o iei ca o comparatie.
metrica nu e totul, nici tehnica nu e totul. nici Jhivago, nici Cedrea, nici chiar 2Pac n-au cele mai impecabile metrici, nu cad tot timpul cu rima pe snare daca la asta te referi.
"In perioada 29-30 iulie 2011, se va desfasura prima editie a festivalului ROUTE68 SUMMERFEST al carui gazda va fi insusi What`s UP. Vor fi prezente trupe ca: VITA DE VIE, GUESS WHO, SUIE PAPARUDE, LUNA AMARA, BYRON, BLAZZAJ, TARG3T, ECHO si IMPLANT PENTRU REFUZ. Inscris pe banda de accelerare a celui mai popular drum european din Romania (E68), la doar 30 km de municipiul DEVA, ROUTE68 SUMMERFEST isi propune sa demareze in tromba pe circuitul evenimentelor muzicale din vestul tarii."
deterioreaza.nu e vb de mine ci de cei cu care interactionez.si e din ce in ce mai trist...ma simt ca ursu intre matzi,vizavi de genu de muzica pe care il asculttam.