Nane

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Re: Nane

Post by Boka »

yeeee!!!!Si-a ;luat transsexualu ban...acum imi pot baga linistit pula mea cea mare in ma-sa,familia ma-sii,mortii ma-sii si toti cei care-l mai citesc pe scarba aia penibila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sper ca macar acum sa se respecte regulamentu si infectu ala sa nu mai intre niciodata pe forumul asta :twisted: la mine e prima data,la el e a n-spea oara :twisted: si pt ala care mi-a dat ban:de ce mi-ai dat ban,prietene?ca ti-am raspuns cu exact aceeasi moneda la ceea ce mi-ai facut?Bitch!Abia astept sa ne intilnim pe strada :twisted:
Last edited by Boka on Sun Nov 27, 2011 3:58 am, edited 1 time in total.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

ba baiatule,nu ziceai ma ca dai log out?!
...cand aud "las ca ne intalnim noi" plm ma bufneste rasu frate :)),cum plm sa porti pica pe unu care te injura pe internet :))) parca si vad intalnirea "ba tu m-ai injurat pe forum,ia sa te vad cat de smecher esti" :)))
http://soundcloud.com/arinix
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

pai...pretene...daca esti atat de smecher pe forum,inseamna ca esti la fel si live...altfel...cu tarfele n-am ce vorbi.am spus ca dau log out datorita concluziei din acel post...daca cineva imi schimba postu,inseamna ca nu mai e nimic valabil.
App:ce n-ai da tu sa nu ma mai vezi pe forumu asta 8) 8) 8)
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

:))) sa sti ca mi-as dori mai mult sa fac cumva sa te dau afara de pe forum decat sa-l dau pe basescu jos :)),pai ce-am ma cu tine?serios acu.nimic,nu te cunosc personal,e un forum in care ne exprimam propriile opinii(bune/rele)cum or fi ele da asta nu inseamna ca ies acu afara cu prietenii si vorbesc ca m-ai suparat tu pe mine pe forum sau sa astept ziua in care te intalnesc sa-ti arat ca sunt eu mai smecher ca tine :)) ...si pe mine in trecut(mai apropiat/indepartat nu mai conteaza) ma enervau anumite persoane si am mai avut scapari dastea,diverse conflicte care nu-si au rostu in plm:)) doar scri pe o tastatura ,eu nu stiu cum reactionati voi cand va enerveaza cineva,aruncati cu laptopu va luati la bataie pisica/cainele ...smecher pe forum :))) asta nu exista frate,ia exemplu lui suzy care in viata lui de forumist a injurat o persoana o singura data :),de ce? ca nu se agita,stie ca nu are rost

p.s. salut nane
http://soundcloud.com/arinix
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Boka wrote:yeeee!!!!Si-a ;luat transsexualu ban...acum imi pot baga linistit p*** mea cea mare in ma-sa,familia ma-sii,m**** ma-sii si toti cei care-l mai citesc pe scarba aia penibila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sper ca macar acum sa se respecte regulamentu si infectu ala sa nu mai intre niciodata pe forumul asta :twisted: la mine e prima data,la el e a n-spea oara :twisted: si pt ala care mi-a dat ban:de ce mi-ai dat ban,prietene?ca ti-am raspuns cu exact aceeasi moneda la ceea ce mi-ai facut?Bitch!Abia astept sa ne intilnim pe strada :twisted:
marsh de-aici,baga-ti-ai pula-n mata aia ofilita de tomberon ambulant de gorj ... hai du-te,ca e 5 dimineata si tre' sa prinzi personalu' de spermezeu,nu inainte de-a trece pe la buticu' din gara sa-ti faci proviziile de pateu si paine cu ceapa.
hai mars de-aici,baga-ti-ai pula-n unitatea ta materna de gabarit depasit !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

e buna painea aia de are ceapa in ea asa.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Boka wrote:si pt ala care mi-a dat ban:de ce mi-ai dat ban,prietene?ca ti-am raspuns cu exact aceeasi moneda la ceea ce mi-ai facut?Bitch!Abia astept sa ne intilnim pe strada :twisted:
io sper sa nu... sunt destui melteni in bucuresti.

plus ca s-au intetit supracontroalele pe trenurile de bucuresti si cu bicicleta de 2ron nu te prea vad ajungand.
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

cum coae sa vrei sa-l incingi pe unu ca ti-a dat ban? :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

boka ... mallone ... sunteti tristi ... e aproape 2012 totusi
muie copos
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ai perfecta dreptate. cred c-o sa ma las de injurat taranei pe forum,ca n-are sens :)) me against the world e doar un album de-al lui pac,nu si o realitate pertinenta :D
Viața e complexă și are multe aspecte.
Swift
rapperu vostru preferat

Post by Swift »

=)) Boka si Mallone ar trebui sa-si faca un blog ceva al lor si sa se injure nonstop ca mor de ras p-aici :))))
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Si inca ma intreb: ce moloz ati vorbit 12 pagini? :|
pra pra
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

cine a luat ban de e pubela asa fericit?
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

"pubela" =))))))))))))))))))))))))
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

pra pra
Post Reply