Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

snp
pictor

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by snp »

hanno wrote:s-au intalnit pana acum chimie cu cedrea pe vreo piesa? stiluri opuse, abia astept sa vad rezultatul ..sau poate cedrea o sa faca forfait ca pe "nu mai sunt copil" daca e o melodie din asta mai laid-back asa...
n`a fost sa fie nici acuma se pare :lol:
semne pentru muti $#%25252
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

vik wrote:
Kashim wrote:
Pot să-mi bag p*** înainte de orice într-un Dumnezeu care pedepseşte copiii pentru păcatele părinţilor?
e simplu,din cauza karmei,egourilor si a unor legile ale reintoarcerii ne reincarnam aceeasi familie,deci platim tot greselile noastre.
exista karma de familie,de neam,de tara,etc
E o ipoteza,dar de ce sa platesti pentru ceva ce nici macar nu iti amintesti sa fi facut,sti ca in budismul zen nu exista conceptul asta si nici in budismul clasic nu mai exista pentru ca se contraziceau,daca totul e perfect in lume cum a zis buddha nu are cum sa existe ceva gresit pe care sa il platesti.Totusi in psihologie exista traume de la nastere si din memoria genetica a stramosilor tai de pe lina de sange care le resimti nu le platesti.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Desi are subiectele care le are , albumul e bun. Imi place cum baga dragonu pe 'un singur gand' , pacat ca nu-mi place ce zice defapt...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

PascaL wrote:De exemplu chimie este in aceeasi stare ca Dragos. Hepatita C aproape de ciroza. Dar nu este motivat de nimic si deci nu duce un regim de viata curat ca virusul sa dea inapoi (apropo , a fost si el mai demult internat in spital in stare destul de grava).
stiind ca am hepatita si sunt aproape de ciroza, cred ca as fi foarte motivat sa duc un stil de viata sanatos. asta daca mai vreau sa traiesc. indiferent daca cred in domnul sau nu. la un moment dat trebuie sa te gandesti ce conteaza mai mult. sanatatea ta sau distractiile astea? si sa o mai raresti sau sa te opresti daca ai exagerat. adica e fucking logic. nici nu cred ca e nevoie de cineva ca sa-ti zica asta. :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

deci cu alte cuvinte chimie e pe moarte si nu ii pasa...f tare
sau e exagerare pentru imagine?
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Ba , pe vremurile din urma incepand de la minutu 3 , dragonu zici ca vorbeste cu buza sparta si cu gura plina , jur...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
delir

Post by delir »

Am reascultat albumul de vreo 5 ori la rand. E tare, unele strofe nu-s pentru mine, dar per total e ok. Ma asteptam sa fie mai bisericesc, dar nu e chiar asa. "Primavara" imi da un trip aparte.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
Kashim

Post by Kashim »

^ E mai putin bisericesc decat Dragoste sau Frica :) Cred ca au auzit si ei ce zice lumea si si-au inbracat altfel mesajele.
Eu sunt de acord ca viata asta de petrecere non-stop nu-i ok. M-am prea imbatat vineri seara :lol: Plus ca eu chiar nu inteleg cum pot iesi unii in fiecare seara in club. Eu daca ies doua weekenduri la rand mi se taie rau de tot.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

"vreau o romanie cu icoane in scoli"

ce e mai putin bisericesc ca asta?.......
ba, viata asta cu cluburile e o viata lipsita de substanta. mergi in club ca sa te mai deconectezi un pic (daca asta e modul tau de deconectare), dar nu mi se pare ok sa faci un stil de viata din asta, adica sa fii prezent zi de zi acolo. acum depinde. unde ies in club sa se adune de pe jos a doua zi, altii se duc sa asculte muzica si si-o ard pe apa plata toata seara, si high-ul lor le este dat de muzica, nu de droguri. fiecare cu ale lui pana la urma.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

cat de tare e Primavara !!!!!!!!!!!! :bow: :bow: :bow:
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Kashim

Post by Kashim »

"vreau o romanie cu icoane in scoli"
ziceam de cantitate. albumul asta are mai multe piese la care nu mi-a venit sa dau skip.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
urssu17
adevarat sa mor de nu

Post by urssu17 »

Image

Haarp Cord a lansat „€œVremurile Din Urmă” la București (Poze)

http://www.hiphopblog.ro/haarp-cord-a-l ... bucuresti/
Razzvan
un domn / doamna

Post by Razzvan »

Flori de mucegai :bow:
Post Reply