A aparut primul album oficial C.I.A. intitulat "Invazia". Dupa mai bine de un an de la anuntarea lui acesta si-a facut aparitia si este disponibil si pe magazinul Sunete Sub.Sol la pretul de 20 de lei + taxe postale. Materialul contine 20 de track-uri si colaborari cu: Alex, Puya, DJ Wicked, InstruMAN, FreakaDaDisk, s.a.
piesa invzia a aparut acum mult timp si s-a discutat deja pe tema asta de cred k s-a plictisit lumea...noroc k ai obs si tu.
pai si duma a fost data prin 2005..in underworld..la un battle ron vs j parca...
eu nu ziceam ca-i apartine eu ziceam k piesa invzia a aparut demult si cnd a aparut s-a discutat chestia asta, s-a zis peste tot si e deja subiect invechit
strabunicutza wrote:mai groupie de atat nu se poate :X
ma fac NX the Ripper ... pentru tricou )
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Stefan P wrote:Meritati un premiu ...
Legat de album..plm mi-a trimis un tovaras cateva piese... vreo 3 asa...sa imi fac si io o parere... si... nu e tripu meu.
By the way ... de ce se aude asa de infundat frate ?
asta e motivul pt care nu e ok sa asculti asa..si e mai in regula sa asculti direct de pe mizerie..
in cazul de fata, albumul se aude perfect din punctu asta de vedere (mix, master s.loboz), chiar nu am ce reprosa..f clar, tare si cum trebuie
paulio wrote:@dagmar ...ce tare esti beibi )
o sa vorbim dupa ce iti dai bac-ul si il si ei
duma aia cu cazutul pe beat e fumata de 99% din battle mc'ii
Paulio ai face bine sa incepi sa iti pui de pe-acu copyright pe dume ... plus ca dumele astea is mai vechi decat eroii tai din battle-uri ...deci termina cu frustarile gen si mai citeste o carte.
Mirelinho wrote:ne intrebam daca videoclipul a aparut pe tv,iar raspunsul e NU,nu a aparunt inca la televizor!
defapt prima oara a aparut la televizor, apoi pe internet.
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
nx postul meu era mai mult legat de don'soara dagmar , dar am zis sa fiu si putin pe topic. nu inteleg ce nu iti convine si de ce crezi ca daca 99 % din mc'ii de battleruri au spus aia inseamna ca nu poate sa o spuna si phyla.
cat despre frustrari, copyright, citit ... nu vreau sa imi bat capul cu tine la ora asta... am treburi mai importante de facut
hai pa !
LE: am vrut sa fiu pe topic exact asa cum ai dat si tu edit si ai bagat ceva despre clip....comprendre?
Daca si Slang inca imi sunt intiparite pe creier in vechea versiune ... imi plac mai mult asa, poate motivu' e obisnuinţa
Last edited by nx on Tue Jun 10, 2008 12:31 am, edited 1 time in total.