Suzy wrote:la cypress o sa fumez pana imi sangereaza ochii...
aproape am reusit
a fost foarte tare la cypress, dar din fata de unde am stat s-a auzit foarte prost. am auzit ca cica in spate s-ar fi auzit mai bine.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Mi-a placut..dar mi s-a parut ca a durat prea putin. Imi pare rau ca nu am luat autografe, am ajuns exact cu 5 minute inainte sa inceapa, iar dupa concert nu i-am mai prins. Ma intreb daca a fost persoana ( in afara de mine) care nu a fumat ceva. Pe unde eram eu, adica in fata, miroasea grav.
Oricum a fost frumos, ador festurile.
ce seara marfa...imagine smoking weed in the streets without cops harassin...visul lu nas s-a indeplinit ieri seara )...toata lumea fuma in jurul meu...am fumat in acelasi timp cu b real...cel mai tare concert la care am fost in viata mea
a fost prea pizdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
eu unu am stat un pic mai in spate si s-a auzit destul de bine..
intradevar, nu-mi mai simt picioarele nici acu, da' no problem.. AM VAZUT CYPRESS HILL LIVE!!!!
meggadon wrote:ce seara marfa...imagine smoking weed in the streets without cops harassin...visul lu nas s-a indeplinit ieri seara )...toata lumea fuma in jurul meu...am fumat in acelasi timp cu b real...cel mai tare concert la care am fost in viata mea
eu n-am fumat la cypress am fumat doar inainte si dupa
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
eu l-am vazut pe vexxatu da' mi-a fost asa sa-i cer autograf ca se grabea la concert
aa, l-am vazut si pe butch, m-am intalnit cu din0zor, am stat in fata unor repari d-astia rai care fumau trabuc cu vanilie(made in north china) si se credeau high pe piesa "i want to get high".
in rest... m-am jucat wii