omu are dreptateKoma wrote:pentru bagabontii din ferentari, baicului, capat 14 pantelimon, vitan, tineretului si restul smardoilor electronici, folositi mesajele private, daca o mai luati iar pa aratura va luati avert direct.
continuati pe topic.
!
Moderators: .etalosed, greuceanu
omu are dreptateKoma wrote:pentru bagabontii din ferentari, baicului, capat 14 pantelimon, vitan, tineretului si restul smardoilor electronici, folositi mesajele private, daca o mai luati iar pa aratura va luati avert direct.
continuati pe topic.
luni, dupa ce revin printre randuri si ma linistesc dupa evenimentele din uichendu asta, o sa fac o statistica si o sa prezint variantele finale:) intre timp am facut primu pas..rebelmonk wrote:eu cu inca unu', de-aici, de pe forum, optam cu mana pe inima pentru Atmosphere.
si daca stateam in Constanta, si trebuia sa luam ruta ocolitoare prin Iasi si Satu Mare, sa ajungem in Timisoara, si tot veneam.
deci...
ATMOSPHERE!!!
da mah,tu veneai in orice conditii pentru ca poate esti un fan inrait atmosphere.rebelmonk wrote:eu cu inca unu', de-aici, de pe forum, optam cu mana pe inima pentru Atmosphere.
si daca stateam in Constanta, si trebuia sa luam ruta ocolitoare prin Iasi si Satu Mare, sa ajungem in Timisoara, si tot veneam.
deci...
ATMOSPHERE!!!
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Mallone wrote:da mah,tu veneai in orice conditii pentru ca poate esti un fan inrait atmosphere.rebelmonk wrote:eu cu inca unu', de-aici, de pe forum, optam cu mana pe inima pentru Atmosphere.
deci...
ATMOSPHERE!!!
am ajuns la concluzia ca pe voi va dau banii afara din casa. voi faceti concerte pentru voi si inca 200 de insi. si din acei 200 de insi,50-60 vin la concerte din inertie asa...chiar daca ei acasa nu asculta atmosphere sau mai stiu eu ce mc . eu zic sa studiati in plm piata inainte sa va aruncati la organizarea concertelor. abia astept momentul cand o sa va luati maciuci in bot de la reparii care-s nemultumiti de diverse aspecte ale concertelor organizate de voi.
Stau si ma gandesc ca e si normal sa nu vina lumea la un concert promovat slab,organizat de un necunoscut.
Daca spre exemplu tu,Slang Royal ai organiza Bestivalul la Timisoara,iti spun eu ca nu ar veni atata lume cat vine la Bucuresti. Pentru ca nu conteaza doar line-up-ul,ci conteaza foarte mult si promovarea de care beneficiaza un event. Alta e cand isi baga coada TVR 1,Coca-Cola,Romtelecom,Clicknet sau orice companie de renume,si alta e cand lipesti cateva afise in oras cu eventul,dai cate un anunt timid pe un forum oarecare,bineinteles la o sectiune speciala ( ca daca postezi unde nu trebuie si insisti la alte sectiuni,vin moderatorii sau adminii si-ti sterg posturile ). Gandeste-te bine frate...gandeste-te foarte bine inainte sa te ancorezi la un event mare. Eu,ca si simplu ascultator de rap,nu cred ca e chiar atat de simplu sa organizezi un eveniment.
+ ca nu-ti aduce nici o satisfactie sa pierzi bani. si nu ma lua pe mine ca bucuri tu 200 de insi. ca te imbeti cu apa rece.
Koma wrote:si-n loc sa iei minerala, ai luat plata, plm. de cand te-ai tuns nu mai esti asa descurcaretSuzy wrote:am visat ca urma sa fie concert Atmosphere si m-a trimis Koma sa le cumpar apa astora si am trecut prin niste aventuri bizare si am piedut concertul plm.plm.