Invitati in tara?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Slang Royal
fratele meu tu esti baiat

Post by Slang Royal »

Koma wrote:pentru bagabontii din ferentari, baicului, capat 14 pantelimon, vitan, tineretului si restul smardoilor electronici, folositi mesajele private, daca o mai luati iar pa aratura va luati avert direct.
continuati pe topic.
omu are dreptate
!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

eu cu inca unu', de-aici, de pe forum, optam cu mana pe inima pentru Atmosphere.

si daca stateam in Constanta, si trebuia sa luam ruta ocolitoare prin Iasi si Satu Mare, sa ajungem in Timisoara, si tot veneam.

deci...

ATMOSPHERE!!!
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
Slang Royal

Post by Slang Royal »

rebelmonk wrote:eu cu inca unu', de-aici, de pe forum, optam cu mana pe inima pentru Atmosphere.

si daca stateam in Constanta, si trebuia sa luam ruta ocolitoare prin Iasi si Satu Mare, sa ajungem in Timisoara, si tot veneam.

deci...

ATMOSPHERE!!!
luni, dupa ce revin printre randuri si ma linistesc dupa evenimentele din uichendu asta, o sa fac o statistica si o sa prezint variantele finale:) intre timp am facut primu pas.. :D 8)
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

care'i ala ?
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

rebelmonk wrote:eu cu inca unu', de-aici, de pe forum, optam cu mana pe inima pentru Atmosphere.

deci...

ATMOSPHERE!!!
da mah,tu veneai in orice conditii pentru ca poate esti un fan inrait atmosphere.
am ajuns la concluzia ca pe voi va dau banii afara din casa. voi faceti concerte pentru voi si inca 200 de insi. si din acei 200 de insi,50-60 vin la concerte din inertie asa...chiar daca ei acasa nu asculta atmosphere sau mai stiu eu ce mc . eu zic sa studiati in plm piata inainte sa va aruncati la organizarea concertelor. abia astept momentul cand o sa va luati maciuci in bot de la reparii care-s nemultumiti de diverse aspecte ale concertelor organizate de voi.

Stau si ma gandesc ca e si normal sa nu vina lumea la un concert promovat slab,organizat de un necunoscut.
Daca spre exemplu tu,Slang Royal ai organiza Bestivalul la Timisoara,iti spun eu ca nu ar veni atata lume cat vine la Bucuresti. Pentru ca nu conteaza doar line-up-ul,ci conteaza foarte mult si promovarea de care beneficiaza un event. Alta e cand isi baga coada TVR 1,Coca-Cola,Romtelecom,Clicknet sau orice companie de renume,si alta e cand lipesti cateva afise in oras cu eventul,dai cate un anunt timid pe un forum oarecare,bineinteles la o sectiune speciala ( ca daca postezi unde nu trebuie si insisti la alte sectiuni,vin moderatorii sau adminii si-ti sterg posturile ). Gandeste-te bine frate...gandeste-te foarte bine inainte sa te ancorezi la un event mare. Eu,ca si simplu ascultator de rap,nu cred ca e chiar atat de simplu sa organizezi un eveniment.
+ ca nu-ti aduce nici o satisfactie sa pierzi bani. si nu ma lua pe mine ca bucuri tu 200 de insi. ca te imbeti cu apa rece.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Ia uite-l :roll:

Eu sunt sigur la timisoara pentru atmosphere :wink:
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

am visat ca urma sa fie concert Atmosphere si m-a trimis Koma sa le cumpar apa astora si am trecut prin niste aventuri bizare si am piedut concertul plm.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

Mallone wrote:

deci...

ATMOSPHERE!!!
da mah,tu veneai in orice conditii pentru ca poate esti un fan inrait atmosphere.
am ajuns la concluzia ca pe voi va dau banii afara din casa. voi faceti concerte pentru voi si inca 200 de insi. si din acei 200 de insi,50-60 vin la concerte din inertie asa...chiar daca ei acasa nu asculta atmosphere sau mai stiu eu ce mc . eu zic sa studiati in plm piata inainte sa va aruncati la organizarea concertelor. abia astept momentul cand o sa va luati maciuci in bot de la reparii care-s nemultumiti de diverse aspecte ale concertelor organizate de voi.

Stau si ma gandesc ca e si normal sa nu vina lumea la un concert promovat slab,organizat de un necunoscut.
Daca spre exemplu tu,Slang Royal ai organiza Bestivalul la Timisoara,iti spun eu ca nu ar veni atata lume cat vine la Bucuresti. Pentru ca nu conteaza doar line-up-ul,ci conteaza foarte mult si promovarea de care beneficiaza un event. Alta e cand isi baga coada TVR 1,Coca-Cola,Romtelecom,Clicknet sau orice companie de renume,si alta e cand lipesti cateva afise in oras cu eventul,dai cate un anunt timid pe un forum oarecare,bineinteles la o sectiune speciala ( ca daca postezi unde nu trebuie si insisti la alte sectiuni,vin moderatorii sau adminii si-ti sterg posturile ). Gandeste-te bine frate...gandeste-te foarte bine inainte sa te ancorezi la un event mare. Eu,ca si simplu ascultator de rap,nu cred ca e chiar atat de simplu sa organizezi un eveniment.
+ ca nu-ti aduce nici o satisfactie sa pierzi bani. si nu ma lua pe mine ca bucuri tu 200 de insi. ca te imbeti cu apa rece.

nu coaie, nu ma dau banii afara din casa... nici la concertele de aici, din Ploiesti, nu sunt mereu prezent. dar sunt mare fan Atmosphere si mi-as rupe 200 de batrani de la gura sa-i vad facand show. e la modul once in a lifetime ocassion, ca ma indoiesc ca o sa am sansa sa ajung in State sa-i vad.

cat despre organizatul concertelor, eu zic sa-ti tii ciocul mic. acum 1 an sau 2 toata lumea se plangea ca nu sunt concerte, ca nu vin nume mari in Romania, ca slbz pe tava cu mar in gura. de laudat Hades Events, ca a dat tonul la nebunie. acum, chiar daca nu e strict pe aria hip-hop, au inceput sa fie aduse unele dintre cele mai mari nume ale muzicii din lume. nici asa nu va convine, ca nu intelegeti de ce se arunca cu bani aiurea. nu sunt banii tai, nu esti obligat sa vii.

legat de promovare, la cati fani are Atmosphere in Romania, crede-ma ca toata treaba o sa se promoveze singura. un mic spam pe myspace, o noapte pierduta pe forum-uri, cateva zeci de mass-uri, parteneriate cu site-uri de stiri si s-a aflat. o pila sau doua pe profm sau alt post national de radio, si stie marea majoritate a publicului ascultator. nu e chiar asa greu pe cat pare.

si sincer, te inseli daca tu zici ca satisfactia aia de a face 200 de oameni fericiti nu merita, cu riscul de a pierde o galagie de bani. merita de 10 ori pe cat pierzi. e ceva la modul: "Pariez ca-n viata ta nu ai facut vreun vers/ Pe care sa-l tipe o sala intreaga atunci cand tu apari pe scena/". am organizat si eu un concert, si mi-am scos 1 milion, parleala mea. in 3 zile s-au dus pe bautura, mancare si tigari. nimic special. dar 100 de ametiti care dadeau din cap si din maini si tipau p-acolo de nebuni au meritat tot efortul.

si eu, daca as avea bani, l-as aduce pe Sage Francis, si as face in Ploiesti concertul. asta asa, ca sa intram in discutia si cu locatia si orasul concertului. organizatorul face unde vrea el. spre exemplu, la ce bun sa se complice Slang Royal sa vina in Bucuresti, sa caute club, sa caute sonorizare, sa piarda timp si bani pe drumuri, bani in plus pe cazare si mancare, cand in Timisoara isi cunoaste zona, stie cluburile, probabil are si oarece relatii? tu, daca ai fii organizator din Iasi, ai face concert in Bucuresti doar pentru faptul ca vin maxim 50 de oameni in plus? ma indoi de la jumate...

probabil nu am nimerit tot ce am scris mai sus, si ma insel in anumite privinte. dar sunt constient de asta. altii, in schimb, se considera atotcunoscatori in n! domenii. fa liniste, te rog, sunt si asa prea multe guri care nu spun nimic...
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Suzy wrote:am visat ca urma sa fie concert Atmosphere si m-a trimis Koma sa le cumpar apa astora si am trecut prin niste aventuri bizare si am piedut concertul plm.
si-n loc sa iei minerala, ai luat plata, plm. de cand te-ai tuns nu mai esti asa descurcaret :( plm.
Image
Slang Royal

Post by Slang Royal »

Koma wrote:
Suzy wrote:am visat ca urma sa fie concert Atmosphere si m-a trimis Koma sa le cumpar apa astora si am trecut prin niste aventuri bizare si am piedut concertul plm.
si-n loc sa iei minerala, ai luat plata, plm. de cand te-ai tuns nu mai esti asa descurcaret :( plm.
:lol: :lol: :lol:

gata, dau bani si il aduc pe Atmosphere sami cante la nunta 8)
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

Eu zic sa ii aduci doar pe Slug !
Image
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Xpl wrote:Eu zic sa ii aduci doar pe Slug !
??????
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

DILATED ! ! !
Image
Shearer
old school

Post by Shearer »

Busta Rhymes.
Eminem (da sa cante melodii vechi).