DILATED PEOPLES LIVE IN ROMANIA 23 NOV BUCURESTI
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- fratele meu tu esti baiat
Slang Royal wrote:Limones wrote:Iar de Bucuresti se mai aude ceva?
facemrecords.ro forum, acolo a postat Vlad detalii despre ce se va intampla la bucuresti!
V Diesel wrote:cica vin si cu DJ RHETTMATIC, colegul lui BABU de la BEATJUNKIES.
in Bucuresti nu am stabilit deocamdata o locatie, intrarea va fi 50 RON, nu am hotarat inca daca vom vinde bilete inainte sau nu.
-
cam asa e!tux wrote:Slang Royal wrote:Limones wrote:Iar de Bucuresti se mai aude ceva?
facemrecords.ro forum, acolo a postat Vlad detalii despre ce se va intampla la bucuresti!V Diesel wrote:cica vin si cu DJ RHETTMATIC, colegul lui BABU de la BEATJUNKIES.
in Bucuresti nu am stabilit deocamdata o locatie, intrarea va fi 50 RON, nu am hotarat inca daca vom vinde bilete inainte sau nu.
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
-
dobrescu mai da niste detalii despre concertul din bucale, inclusiv despre deschidere: http://facemrecords.ro/forum/viewtopic.php?p=7671#7671 .
daca dadeam quote eram bulangiu. vizitati facemrecords.ro
daca dadeam quote eram bulangiu. vizitati facemrecords.ro

-
La Urban VIbes o sa incepem sa vindem bilete si pentru DIlated! incepand de luni astept cereri pe adresa de mail [email protected] pentru solicitari!
I felt like i learned the alphabet
V Diesel wrote:daca reusim sa cadem la o intelegere apropo de sonorizare locatia o sa fie clubul GOSSIP. data e 23 NOV. biletul costa 50 RON. nu cred ca o sa vindem dinainte, nu vad de ce am face-o, e loc destul pentru toata miscarea hiphop din Romania (nu e o remarca vis-a vis de cat de spatios e locul ci vis-a-vis de cat de multi suntem noi).
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
mda..in gossip a fost guru si sonorizarea a fost de cacat si clubul la fel.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Blanquito
- eu sunt acela
cu astia ai semnat contract ?Slang Royal wrote:La Urban VIbes o sa incepem sa vindem bilete si pentru DIlated! incepand de luni astept cereri pe adresa de mail [email protected] pentru solicitari!

-
- Professional Hater
Adica in aceeasi seara cu Dj Krush.awaky wrote:V Diesel wrote:daca reusim sa cadem la o intelegere apropo de sonorizare locatia o sa fie clubul GOSSIP. data e 23 NOV. biletul costa 50 RON. nu cred ca o sa vindem dinainte, nu vad de ce am face-o, e loc destul pentru toata miscarea hiphop din Romania (nu e o remarca vis-a vis de cat de spatios e locul ci vis-a-vis de cat de multi suntem noi).

Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...