URBAN VIBES 08 -> LOOPTROOP ROCKERS, AFU-RA, JERU THE DAM
Moderator: dan
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
- ShannonTHB
- Blanquito
- eu sunt acela
guest10 wrote:de ce e asa greu sa fii om macar acuma?sa auda toti o explicatie?ca poate majoritatea ii vor intelege pe organizatori
totusi ce so intamplat duminica?
baiatu.. sau fata mea , care esti tu rep astea... ce explicatii sa dea mah.. ca nu sunt, sau vrei sa auzi de alea ce am auzit aseara.. ca Promoe nu s-a trezit la 7 dimineata sa prinda avionu ca era prea devreme pt el frate...
- ShannonTHB
-
SoulJah wrote:Cel mai de cãcat eveniment posibil.
Nu stiu cum se poate ca in seara evenimentului sa intrebi pe oricare din organizatori si sa nu stie nimeni ce se intampla; absolut nimeni nu stia nimic.
Cu cea mai mare sinceritate spun, meritati asta [ cel putin cei mai multi din voi ].
PS: Slang, nu stiu DACA o sa mai fie Dilated, ca deja te-ai tras pe cur; In fine, mai am atat sa spun: De la mine daca mai vrei ceva, vi cu o propunere in bani ( preferabil euro, suma sa fie cu cel putin 3 cifre. ).
Sper ca stii la ce ma refer. Din partea mea, ai promis prea multe, ai intrat pana peste cap si esti mult prea depasit.
sa ramana ideea.
- mithrill
- fratele meu tu esti baiat
eu zic ca nare rost sa va agitati aiurea. daca totusi vine dilated nu stiu cati
ar ramane acasa in semn de protest. majoritatea oricum nu e in stare sa ia o pozitie ferma. daca revolutia avea loc in 2008 ,nu in 1989, cu siguranta nu incepea in timisoara
. aseara in mod normal trebuia sa vad niste persoane care pana acuma atata sau batut cu pumnu in piept , rastagnite.
Dar stati linistiti pe 20 decembrie sigur vine looptroop.
Cand o sa renuntam la comfort, poate atunci o sa meritam si noi niste evenimente de calitate, pana atunci .. radem,glumim..
ar ramane acasa in semn de protest. majoritatea oricum nu e in stare sa ia o pozitie ferma. daca revolutia avea loc in 2008 ,nu in 1989, cu siguranta nu incepea in timisoara

Dar stati linistiti pe 20 decembrie sigur vine looptroop.

Cand o sa renuntam la comfort, poate atunci o sa meritam si noi niste evenimente de calitate, pana atunci .. radem,glumim..

-
- tanar