DJ Premier & Blaq Poet 22 martie @ The Silver Church

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

jay.there.is.a
rhyme maker

Post by jay.there.is.a »

Koma
Sinistro™

Post by Koma »

iLL:WiLL wrote:gg ;D

...atat? :)
am mai updatat cu cateva. in rest ori au iesit prea subexpuse, ori miscate, ori sunt frame-uri f. asemanatoare.
si atatea, ca un film are 36 de pozitii :lol:
Image
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

Bebop wrote: eu vroiam doar sa zic ca nu imi plac miejii.
privind inapoi trebuie sa recunosti ca in cazul de fata tu insuti esti un "miez"
peepee in ya girl's eyebrow
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

miezu din pulla
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

vreun videoclip ceva n-aveti :bow:
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Mai bine sa nu avem , m-am saturat sa vad toti tarani cu telefoanele pe sus facand poze sau inregistrand sau p-astia cu aparate foto ( excludem p-astia cu aparate dslr ).
Ori va bucurati de concert ori numai veniti. :roll:
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

Blacksun wrote:Mai bine sa nu avem , m-am saturat sa vad toti tarani cu telefoanele pe sus facand poze sau inregistrand sau p-astia cu aparate foto ( excludem p-astia cu aparate dslr ).
Ori va bucurati de concert ori numai veniti. :roll:

stai chill:)))ziceam un video la hq ceva nu p tel
otarb
dimineata verific forumu

Post by otarb »

http://vimeo.com/3812430

am gasit un filmulte de la concert :)

show COAIEEE!!!

la 18:30 face faza cu Blaq>Poet :))
T.Mihai
-Yuhuu!

Post by T.Mihai »

locatia , artisti , show, public = 10.
e pe locu 2 dupa wu :)
"my life is my game"
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

otarb wrote:http://vimeo.com/3812430

am gasit un filmulte de la concert :)

show COAIEEE!!!

la 18:30 face faza cu Blaq>Poet :))

sa-mi bag pl nu mere :evil: ce drq??????????
naighba
USER INACTIV

Post by naighba »

Dragii miei, citesc consternat parerile oamenilor si incep din ce in ce mai mult sa-mi dau seama ca in tara asta de kkt nu merita sa faci nimic: albume, concerte, productie etc. Imediat sare cate un "zpecializt" care are ceva de comentat. Nimeni nu se gandeste ca oamenii aia de pe scena, adica artistii romani, au fost acolo pentru a-si ajuta un prieten (deduceti voi ce inseamna asta), nimeni nu respecta pe nimeni, indiferent dak a facut sau nu ceva ptr miscarea asta plina de hateri. Pe bune, chiar m-am saturat de vorbe de kkt care apar dupa fiecare concert. Chiar ma mir ca nimeni nu se intreaba cum dracu vin doar 400 de oameni la un artist de talia lui Premier, intr-un oras de 2 milioane si intr-o tara de 22 de milioane? Asta e problema. Probabil ca e mai usor sa dea unii din buze in loc sa puna umarul. Banii din bilete nu ajungeau la noi, artistii romani, ci la Premier via organizator. Da asta e, o sugem de fiecare data pana cand nu o sa mai aduca baietii astia care-si risca banii lor pe nimeni. Atunci sa vad ce kkt-uri o sa se mai vorbeasca. In miskarea asta de kkt chiar se merita sa stinga cineva lumina. Brusc si definitiv. Eu chiar il rog pe adminul acestui forum sa-si stearga contul. Nu ma mai intereseaza sa citesc astfel de aberatii cu groupies and shit. Cine nu e in stare sa se bucure alaturi de alti oameni de prezenta unui nume mare sa tak sau sa-si faca o laba in oglinda. I'm out. Cat despre noi, astia care cantam de-o viata, pe bune, decat sa comentati aiurea, mai bine nu mai veniti la show-uri. Asta e valabil si ptr showul RANS de duminik din Suburbia. Prefer 100 de oameni cu capul pe umeri decat 500 de hateri. Peace.
Nai'gh'Ba
Blacksun

Post by Blacksun »

Nu inteleg de ce te-ai suparat din cauza unui prost.

90% din publicul care a fost prezent la eveniment apreciaza ce s-a intamplat acolo chiar majoritatea au spus ca a fost cel mai tare eveniment de Hip Hop care a avut loc in Romania pana acum.

Totul a fost organizat ca la carte , s-a vazut profesionalism din partea lu hefe si a artistilor romani prezenti , eu unu m-am simtit ca la un adevarat eveniment muzical , la plecare chiar vb cu niste prieteni si spuneam ca parca evenimentul n-a fost organizat de romani ( :lol: ) atat de bine a iesit.

Si eu daca eram in locul lu Dj Dox aceasi atitudine aveam fata de Dj Premier , Dj Dox traieste Hip Hop , e pasionat de Hip Hop , e indragostit de hip hop iar Dj Premier e o parte importanta a Hip Hop-ului n-ai cum sa nu-l iubesti pe om.

De abia astept sa va vad in Suburbia duminica si pe 23 in fabrica nu ? ca parca spunea Raku ca cele mai importante trupe din Hip Hop-ul romanesc vor fi prezente. Salut :)
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

naighba,bine ca nu citesti forumurile des. daca ai vedea cate aberatii se scot,ai innebuni. stiu ca nu-ti sta in caracter,dar ar fi bine pe viitor sa nu mai pui suflet pentru orisicine care tasteaza porcarii de la computerul personal.
oricum,padure fara uscaturi stii si tu ca nu exista. astia ne sunt oamenii. n-are rost sa sufere 2-300 de mc,producatori,dj-ei sau 50 de ascultatori pentru un cretin care habar n-are pe ce lume traieste si a descoperit hip-hopul in 2008.
Eu am si zis mai demult ca ar trebui rarite clar concertele de genul asta,la modul sa se organizeze maxim maximorum de 2 ori pe an,ca organizatorii sa dea un ragaz ascultatorilor sa reflecteze asupra faptului ca nu trebuie rasfatati in fiecare luna cu artisti tari.
Am zis-o si-o mai zic. Atunci cand nu ti se da posibilitatea sa alegi din prea multe lucruri,inveti sa apreciezi si putinul care ti se ofera. Atunci cand esti cocolosit cu artisti de top,ti se urca la cap. Asta e valabil si-n viata,si vis-a-vis de concerte si de tot.
Viața e complexă și are multe aspecte.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

va intrebati de ce au fost doar 400 de insi la premier?

ati facut vreun sondaj in ultimii 5 ani sa vedeti din ce persoane este format publicul hip-hop?
dupa ce-ati facut sondajul acesta ati pus cap la cap tot si ati mai facut un sondaj mic cu cei care vin la evenimente si cei care stau si asculta-n winamp?
duuuupa sondajuuul asta mic mic mic ati mai facut un sondaj mic sa vedeti care dintre astia care vin la evenimente au bani sa plateasca 70 RON pe bilet, 60 RON pe stupefiante, 50 RON pe bautura, 30 RON pe taxi? (si astia doar din Bucuresti)
duupa ce ati facut sondaju cu banii, bautura, drogurile, taxiul.. ati facut un sondaj si mai mic decat cel de dinainte in care sa vedeti cati dintre cei care vin la concerte hipap asculta mafia si alex si nu gangstarr?
si dupa un alt sondaj de opinie din care sa vedeti cine da atatia bani cand criza financiara bate la usa?

majoritatea ascultatorilor de hipap au ori sub 18 ani, ori au peste 25. si aia sub 18 sunt majoritari.

eu n-am venit. nu am avut bani, nu am avut chef, asta e.
doar nu se supara premier ca n-am venit la party.

ma mir ca au fost 400 de insi. ma asteptam la 200
alka

Post by alka »

cine te pune sa iei droguri pe criza? :P
Post Reply