Bun interviul. Ce m-a dezamagit e lipsa de asumare a mesajelor vechi de pe piese, acum 2-5-10 ani cand scoteau piese despre conspiratii, genetica si societati secrete si acum cica ei doar faceau misto de lumea care credea in chestiile alea. Poate vine si cedry2k si zice ca a facut misto de crestini, ar fi tare.
Interviul e foarte caterincă, s-au zis multe chestii întru deșteptarea ascultătorilor și viața ipopului ce va să vie. Probabil degeaba, dar bine că s-au zis.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Cedry2k e citat de Oreste cu multe ocazii, a fost si invitat la el in emisiunea acum ceva timp. Oreste niciodata nu invita oameni de genu decat daca sunt "true".
G-MONEY wrote:Cedry2k e citat de Oreste cu multe ocazii, a fost si invitat la el in emisiunea acum ceva timp. Oreste niciodata nu invita oameni de genu decat daca sunt "true".
Pe mine cand ma ameninta pe fb i-am zis ca e ipocrit si a recunoscut ca este. Cine stie. Eu sincer mi-as dori sa fie true, poate mai invata copiii astia mici sa nu se mai drogheze si sa se tina de scoala si cultura.