Boka wrote:daca fiu-meu sau fie-mea face asa ceva,sau aud de la cineva,il/o bat de se caca/pisa pe el/ea,si cand imi mai cere bani sa-si ia nush ce,il/o trimit la munca/produs sa vada cum se fac banii.sa vina la mine protectia copilului sa vezi ce-mi bag p***-n m**** lor.
clar, o sa fii cel mai prost parinte daca faci asta. nu inteleg cum puteti da in copiii frate, indiferent de ce au facut.... ma rog..melteni plm.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu cred...deja m-a-ntrecut al batran...am descoperit pe rand duritatea palmei,riglei,curelei de piele,curelei de imitatie de piele,furtunului de varza,cozii de la matura,etc...si cea mai urata mi s-a parut pedeapsa cu privarea de libertate...mai mare decat datu afara din casa///si pe unde dadea zicea ca o sa creasca...a cam avut dreptate ha?voi,astia,buCURestenii,ii razgaiati prea mult...inc-o data tre sa invete de mici ce-s alea respectu si responsabilitatea,altfel vor deveni niste prosti,incompetenti,niste larve...uite-te la cacatu ala al lu placinta...nu l-a prea batut ma-sa.
frate, trebuie sa invete, de acord, dar nu sa-i omori cu bataia. le mai dai asa cate o palma, ii mai tragi de urechi astea, dar nu ii bati in sloboz cu furtunul de varza ca nu-s animale. si nu inteleg cum plm poti da intr-o fiinta fara aparare si care este si copilul tau. respectul nu se invata prin frica. copilul trebuie sa invete natural, nu sa-ti fortezi convingerile asupra lui. nu cred ca bataia are legatura cu succesul in viata, frate. poate doar aduce sechele mai incolo si ajunge sa te urasca. mai am si eu tovarasi de astia de-s batuti de parinti si acum si nu sunt foarte ok.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Sunt de acord cu Suzy. Un copil este sange din sangele tau. Dai in el, dai in tine. Salbatic il cresti, salbatic va ajunge. Intotdeauna sentimentul de rusine va fi mai benefic decat sentimentul de frica. Un mare economist spunea la un moment dat: "Da-i copilului suficient de multi bani incat sa creada ca poate face orice, dar nu atat de multi incat sa nu mai faca nimic". In aceeasi nota raportat la discutia de aici eu cred ca un copil trebuie sa primeasca suficient de multa iubire si afectiune incat sa fie fericit, dar nu atat de multa incat s-o ia razna. Corectia fizica nu e o solutie! Copilul va ajunge sa-ti multumeasca comparandu-se cu altii care au ajuns rau. Echilibrandu-l printr-o educatie in spiritul iubirii si al respectului va ajunge si sa-ti multumeasca si sa te iubeasca, nu comparandu-se cu altii, ci cu el insusi.
daca nu-ntelege din prima de vorba buna a pus-o-n fericire.iar eu sunt mandru de mine asa cum sunt acum.daca nu eram gras,eram perfect...dar...na...nimeni nu e perfect...