nu stiu ma. nu sunt in masura sa zic, fiecare da cum vrea. mie mi-a placut emisiunea aceea. a fost una dintre cele mai bune si sper sa mai vedem chestii d-astea. a fost cacat bun.
DiNO wrote:astept sa vad 10 tone la urban groove...
Eu cred ca tu ai fost bagat in seama prea mult. Acum cateva luni mai aveai putin si-mi pupai mana si acum vad ca suferi de rep. Aici nu era vorba despre 10tone. E vorba despre mine care mi-am exprimat opinia despre un freestyle care-n viziunea mea e de cacat. Ma doare fix in pula despre ce credeti voi "reparilor". Probabil asa va traiti viata , sugandu-le pula tuturor celor care au legaturi cu Facem Rec.
Acum rectific , Mr Tweeks e de cacat. Freestyle-ul lui , penibil. Ceilalti invitati, sunt pe treaba lor.
AnToniO wrote: Ma doare fix in pula despre ce credeti voi "reparilor". Probabil asa va traiti viata , sugandu-le pula tuturor celor care au legaturi cu Facem Rec.
Ar fi frumos daca pe viitor nu ai vb la plural ca nu ti-a facut nimeni nimic, cat despre editia, cea mai tare de pana acum (parerea mea, ca deh am si eu la fel ca si tine dreptul la exprimare libera) eu zic ca te agiti cam mult pt ceva ce nu iti place sau ti se pare de cacat.
a.k wrote:Amandoua bucati si inca cateva secunde
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AVWuJLL3cM8[/youtube]
FOARTE TARE! cea mai tare editie urban groove dupa ctc
Last edited by strabunicutza on Mon Jul 09, 2007 10:05 pm, edited 1 time in total.
Mi-a placut editia... oamenii dupa parerea mea au ars la mic cum trebuie... cel putin ADN frate , rupe norma ... ce versuri a avut pe a doua strofa eu astept un material.. Atacuri de Panica sau Furnici Coapte... oricare , va fi bine primit . Pace-n Hip Hop!
mersi de sustinere.
sagace e Sagace Snephrue de fapt.ex Plasmaticsaga prin 2001 a aparut pe SDST si a produs cam 70% din album.se va mai auzi de el de acum inainte.produce "de afara" ca sa zic.Bilbao e in casa.
urechi ciulite, 40 de grade, 20 de grame .. vine furtuna !!