BRUGNER_okocha wrote:Ar fi o idee buna sa comercializam tricouri Urban Groove? Incercam sa culegem opinii favorabile acestei initiative. Designul o sa fie asigurat de Koma, ceea ce zic eu ca garanteaza calitatea. Asteptam pareri.
tricouri si ... DVDuri pentru "colectionari" ... a da ... tricourile sa fie negre
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
intrebare, mai mult o curiozitate, am obs atat la Urban Groove cat si la YO... de ce la evenimntele mai importante cu invitati de afara se dau pe post numai partile lor nu si cele ale trupelor rom?
strabunicutza wrote:intrebare, mai mult o curiozitate, am obs atat la Urban Groove cat si la YO... de ce la evenimntele mai importante cu invitati de afara se dau pe post numai partile lor nu si cele ale trupelor rom?
Probabil ca cu trupa X din romania au tot vb si dat parti... cel Y de afara nu vine in fiecare zi...e si normal sa fie cat mai exclusiv din punctu asta de vedere
strabunicutza wrote:intrebare, mai mult o curiozitate, am obs atat la Urban Groove cat si la YO... de ce la evenimntele mai importante cu invitati de afara se dau pe post numai partile lor nu si cele ale trupelor rom?
Probabil ca cu trupa X din romania au tot vb si dat parti... cel Y de afara nu vine in fiecare zi...e si normal sa fie cat mai exclusiv din punctu asta de vedere
acum te pricepi si la televiziune?
si parca au un numar maxim de minute ce pot fi difuzate la tv... oricum e putin pt artistul strain, daca mai pun si trupele autohtone...dar fiecare cu politica lui