Nimeni Altu'
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Nimeni Altu – Misiune posibila (mixtape)
ba, dar addicted nu e nimeni altu....
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
si atunci de ce vorbeste ca si cum ar fi? de munca lui, la persoana I?
- Suzy
ah. atunci o fi, nu stiu. 

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Man, eu nu am primit nici un mesaj cu injurii...eu vad aici doar lume care plânge ca l-a înjurat prin mesaj privat unul addicted care nici măcar nu știm siguri ca ar fi el.Kashim wrote: @paranoic: coae, daca n-are nimeni nimic cu tine pt ca iti place albumul si atitudinea lui NA tu de ce te pisi pe cei carora nu le place? rad.iarba e taran pentru ca se pisa pe NA, dar NA e zeu pt ca i-a dat m*** prin pm? pizdoooooos
Pe mine unul, ma interesează muzica lui.
si cum a zis cineva ieri
si acum @On TOPICRiddle.X wrote:Pe mine mă doare în cur de cum își tratează NA fanii, atâta timp cât îmi oferă mie muzica care-mi place. Eu nu sunt fan, n-am fost niciodată fan ci doar simplu ascultător iar NA se numără printre puținii pe care-i mai ascult. Am "riscat" fabuloasa suma de 3E chiar dacă știam că nu o să scoată albumul. Și o să risc în continuare pentru că știu de ce e omul ăsta în stare.
@Kashim ai să râzi dar sunt o grămadă de produse bune care nu beneficiază de marketing și net superioare celor care beneficiază de reclamă.
Albumul este reușit, are de toate. Inițial nu-mi suna asa bine, dar după câteva repeata-uri pot spune, din punctul meu de vedere ca are de toate.
Take me Higher, higher, baby Can you feel it??
paranoia=addicted=nimeni altu
As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
rad.iarba wrote:paranoia=addicted=nimeni altu

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Cunosc pe cineva și dependenta de alcool l-a prăjit grav.rad.iarba wrote:paranoia=addicted=nimeni altu
Rad.iarba = Prăjit = Mănânci Iarba

Pot spune ca înțeleg de ce va înjură addicted. Sunteți niște provocatori.
Iți înțeleg și ție frustrarea Rad.Iarba, îmi place Nimeni Altu' și muzica lui iar tu nu vei înțelege niciodată asta.

@Kashim
eu = Vlad Dobrescu = Addicted = Paranoia = Basescu = Obama

Take me Higher, higher, baby Can you feel it??
3 variante :
1. Esti fript
2. Esti chiar nimeni altu
3. Esti curva lui.
1. Esti fript
2. Esti chiar nimeni altu
3. Esti curva lui.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Suzy
4.sau e mult mult prea fan.
ce va face sa credeti ca addicted e nimeni altu? e pur si simplu un super fan care intra pe forum doar pe topicul despre nimeni altu, atata tot.
Vorbeste tot timpu despre munca lui si despre cum a scos el albumu asta pe privat gen
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- dimineata verific forumu
cred ca Nsky era ironic ...
Exile wrote:Sent: Tue Jan 03, 2012 9:03 pm
From: add1ct3d
To: Exile
ti-a dat private pune pe topic repede du-te-n m**** m**** de caracter de sifon obosit cu doamna diriginta gigel fumeaza si ne injura in pauza . va f**
Cum p*** mea să mai am un gram de respect pentru un om ce o arde aşa? La modul, îmi postez O OPINIE personală, sinceră şi fără nicio jiginire către artist, care până la urmă şi-o formează fiecare-n parte după cum îl taie mintea, şi tu te rezumi imediat la jigniri şi tragi concluzia că eu sunt hater. Las-o-n p*** goală ca un transexual.
deci cum?
cine ti-a dat private prima oara?
Exile si-a spus parerea aici pe topic si anume ca albumul e de cacat si addicted despre care se crede ca e nimeni altu l-a luat la pula pe privat ca nu apreciaza munca si alte alea
ba, daca ar fi nimeni altu, ar trebui sa mai invete limba romana 

enjoy life.