DOC - Lucrare de control (2011)
- Kaen Shine
- Shiftee
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
fara niciun fel de hatereala, "Ceai" e varianta romana a My Love a lu' Timberlache, dealtfel o mega guilty pleasure de-a mea... si flowu e TI-ish, asa
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
s-a modificat, multumesc de observatieAdverss wrote:Xan Yane.. vezi ca e in Cluj, nu in Brasov
confundasem cu xen-ul din brasov, unde am fost anul trecut la mai multe evenimente cu rap
mi se pare ciudata parerea aproape unanima ca Lucrare de control e sub SDSC.
da, nici mie nu imi place caterinca in exces, cum nu mi-a placut nici ca deliric a avut skit cu Teo.wtf? e rap sau cassa loco?
dar, mie mi se pare un album mult mai bun decat precedentul analizand tehnica, flow-ul, refrenele si instrumentalele.Piese care imi par ca exceleaza din aceste puncte de vedere(sau unele din ele) sunt:
Nu ma poti opri
TheDOCfather
Politia rap(imi plac mai mult Aforic si Deliric pe strofe, dar pana la urma e vorba de album, nu de DOC;refrenul e f tare)
1 mai(am senzatia ca am mai auzit undeva stilul din refren, dar nu stiu unde)
piesa din club(in comparatie cu alte parodii fata de clubberi, asta chiar mi se pare reusita)
cum o facem noi
secunde reci
da, nici mie nu imi place caterinca in exces, cum nu mi-a placut nici ca deliric a avut skit cu Teo.wtf? e rap sau cassa loco?
dar, mie mi se pare un album mult mai bun decat precedentul analizand tehnica, flow-ul, refrenele si instrumentalele.Piese care imi par ca exceleaza din aceste puncte de vedere(sau unele din ele) sunt:
Nu ma poti opri
TheDOCfather
Politia rap(imi plac mai mult Aforic si Deliric pe strofe, dar pana la urma e vorba de album, nu de DOC;refrenul e f tare)
1 mai(am senzatia ca am mai auzit undeva stilul din refren, dar nu stiu unde)
piesa din club(in comparatie cu alte parodii fata de clubberi, asta chiar mi se pare reusita)
cum o facem noi
secunde reci
-
- Majestate ninja
Doc zis Jimhanno wrote: 1 mai(am senzatia ca am mai auzit undeva stilul din refren, dar nu stiu unde)
I have an approximate knowledge of many things.
Albumul imi place. Pe alocuri ma asteptam la negative mai altfel. Astea in general imi plac, dar ma asteptam la altceva. Simt lipsa unor jocuri de cuvinte ca cele de pe Doc Zis Jim, Ma Joc Un Pic, Vor Sa Stie.
Daca ar fi sa-l caracterizez intr-un rand: Ceai e cea mai buna piesa de pe album.
Mi-au ramas in cap: Nu Ma Poti Opri, O Sa Fim?, 1 Mai, Secunde Reci. Ceai si O Sa Fim? ar suna asa bine la radio
Daca ar fi sa-l caracterizez intr-un rand: Ceai e cea mai buna piesa de pe album.
Mi-au ramas in cap: Nu Ma Poti Opri, O Sa Fim?, 1 Mai, Secunde Reci. Ceai si O Sa Fim? ar suna asa bine la radio

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
hai ca asta n-o mai inteleg coaiehanno wrote:da, nici mie nu imi place caterinca in exces, cum nu mi-a placut nici ca deliric a avut skit cu Teo.wtf? e rap sau cassa loco?

-
- Niciodata un nimeni
nu mai bagati coaie in seama toti copiii ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- dimineata verific forumu
Cand o sa transmita concertul pe 1music chanel ? aveti idee ?
hai sa zicem ca nu e suficient argumentul cu skitul.dar oricum reprezinta una din manifestarile tendintei de a populariza rapul in detrimentul calitatii;Gharaa wrote:hai ca asta n-o mai inteleg c***ehanno wrote:da, nici mie nu imi place caterinca in exces, cum nu mi-a placut nici ca deliric a avut skit cu Teo.wtf? e rap sau cassa loco?... cu ce plm te deranjeaza sau de ce e mai putin rep daca apare teo pe un skit? adevaru e ca daca nu umblii incruntat si nu iei lumea la bataie pe strada nu prea esti rep...
pe ITP si pe Lucrare de control e f multa caterinca usoara fara un mesaj anume;
oamenii lanseaza tot felul de tricouri, sloganuri, stau pe facebook toata ziua pentru a-si face rost de cumparatori;nu e nimic rau in asta, dar daca s-ar rezuma numai la marketing ar fi bine, in schimb mi se pare ca e o schimbare intrinseca a lor atat ca artisti cat si ca oameni;interviul cu bordea te faci sa crezi ca nu le prea mai sta mintea la Demoncratie sau Ultima oara ci la chestii mult mai light; e f bine, nu pot sa reprosez nimic, doar ca eu nu pentru asta ascult rap;
imi plac cedry2k, dobrescu, aforic si pentru ca nu vorbesc cu lumea pe facebook si nu isi pierd timpul facand publice tot felul de caterinci ieftine;
mallone nu te iau in seama ca stiu ca toata lumea face misto de tine aici pe forum;
e un forum si-ti postezi propria ta opinie,nimic gresit,doar ca opinia ta e gresita si lipsita de logica
http://soundcloud.com/arinix
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
hanno, cand ascult nic fishic si gentile de bani ma gandesc la tine.
mai schimba si doc filmul. tu vrei sa auzi numai de masoni, cyborgi, illuminati, conspiratii si pixelul albastru. eu m-as plictisi sa aud mereu piese despre treburile astea. e muzica pana la urma frate, ascult-o asa cum e; cand o sa se lase de cantat o sa ii duci dorul si o vrei sa asculti o caterinca.
p.s. asculta "costuri". pana o intelegi.
mai schimba si doc filmul. tu vrei sa auzi numai de masoni, cyborgi, illuminati, conspiratii si pixelul albastru. eu m-as plictisi sa aud mereu piese despre treburile astea. e muzica pana la urma frate, ascult-o asa cum e; cand o sa se lase de cantat o sa ii duci dorul si o vrei sa asculti o caterinca.
p.s. asculta "costuri". pana o intelegi.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
concurs concurs darrrr ce castigam? ca asa nu merge bre nea bibele
http://soundcloud.com/arinix
Der FührerDer Führer wrote:CONCURS
Cu ce nick credeti ca posteaza doc pe acest topic?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?