Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Dani
Mitică

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by Dani »

Bai, am spus, da, e bun albumul! Dar cand aud unele subiecte asa si prosteli, parca imi este tot mai dor de Kazimir. Ala stia..
MaZ
rapperu vostru preferat

Post by MaZ »

Pe Mastile lui Marte unele bucati din negativ mie imi seama cu intro-ul de la Game of Thrones, mi se pare mie sau chiar seamana?
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

mama...tot negativu e de pe soundclick,nu e numai sample...am dat si noi pe el in 2010 in Resita.In schimb lirica rupe.
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

bun albumul. bucata lui stress rupe! :mrgreen:
enjoy life.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

Pilu wrote:Ba , pe vremurile din urma incepand de la minutu 3 , dragonu zici ca vorbeste cu buza sparta si cu gura plina , jur...
a fost o perioada cand avea o problema cu dintii si era greu sa vorbeasca..
...un ștrudel și o armă
Ha !
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Ha ! »

foaaaarte tare albumul. Iar primavara rupe!!!
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

Boka wrote:mama...tot negativu e de pe soundclick,nu e numai sample...am dat si noi pe el in 2010 in Resita.In schimb lirica rupe.
stai linistit ca-s cumparate beat-urile
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

merge careva sambata la concert la timisoara?
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

dany wrote:Bai, am spus, da, e bun albumul! Dar cand aud unele subiecte asa si prosteli, parca imi este tot mai dor de Kazimir. Ala stia..
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

j.cristi wrote:
dany wrote:Bai, am spus, da, e bun albumul! Dar cand aud unele subiecte asa si prosteli, parca imi este tot mai dor de Kazimir. Ala stia..
> Kazimir
> droguri
> ciroză şi gingii slabe
> detox
> religie
> album următor: Hârtii de împachetat acatiste

> Copil educat la modul "Dumnezeii mă-tii-s reali!"
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

hanno: "deci cu alte cuvinte chimie e pe moarte si nu ii pasa...f tare" . Ba nu ar fi deloc tare daca Misu ar fi pe moarte , ar fi chiar nasol (in special pt. familia lui ,ca pentru "rapperi" ar fi fie doar un "another rapper dead" ((ca sa-l citez pe eminem)). Eu sper din tot sufletul sa ma insel si el sa duca o viata de recuperare pentru ca nu ii doresc raul si moartea(nici macar dusmanilor mei) ci sa devina sanatos si sa isi intemeieze o familie in care sa isi gaseasca fericirea.

dany : "Bai, am spus, da, e bun albumul! Dar cand aud unele subiecte asa si prosteli...". Daca tie ti se par prosteli nu inseamna ca si sunt. Si toeria relativitatii la inceput li se parea unora o prostie ca sa nu mai vorbesc de descoperirile facut de Nicola Tesla pe care unii le considerau la fel. Deci inca o data : Un pic de bun simt si mai mult respect ,ca de exemplu: "E tare, unele strofe nu-s pentru mine" sau "Desi are subiectele care le are , albumul e bun. Imi place cum baga dragonu pe 'un singur gand' , pacat ca nu-mi place ce zice defapt..." , vezi , se poate, trebuie se vrei sa fii un pic politicos.
Sunt curios daca cei de pe acest forum (care nu sunt de acord cu BOR-ul , sau partea asta religoasa a vietii) o sa isi boteze copii sau o sa isi inmormanteze parintii in rit ortodox(aruncatii fratilor in groapa ca pe caini, ce atata cheltuiala cu popii astia hoti). Normal ar fi sa isi sustina afirmatia si sa nu se compromita pentru niste "prosteli". Un exemplu ar fi "Marele Cheloo" care sustine sus si tare ca este ateu (se vede pe fata ca este si nazist si rasist) si care si-a botezat copilul intr-o biserica ortodoxa (in care isi baga si scoate mai mult ca in fosta nevasta) cu numele de Stefanel. Dc nu l-a botezat Himmler sau Hoss ( ca rima cu Boss, Hitler Boss). Oare de ce? O fi avut mai multa putere de convigere soacra-sa?( asta ar fi un motiv cu care Chelu s-ar "scoate" , mai ales cand se stie ca nu e bine sa te pui cu soacra). Vedeti voi sa nu faceti ca chelu (macar demnitatea sa va ramana nepatata). ( Am inceput sa scriu ca un jurnalist din Libertatea incercand sa ii fac pe rapperi sa inteleaga ca si religia are rostul ei)
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Bre Pascal,nu te mai chinui...pe aici multi au impresia ca sunt mai destepti si mai iluminati decat artistii de fata,asta e tristul adevar.Hai duminica in elefant bem si-o bere,mai vorbim...
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

PascaL wrote:Dany : "Bai, am spus, da, e bun albumul! Dar cand aud unele subiecte asa si prosteli...". Daca tie ti se par prosteli nu inseamna ca si sunt. Si toeria relativitatii la inceput li se parea unora o prostie ca sa nu mai vorbesc de descoperirile facut de Nicola Tesla pe care unii le considerau la fel. Deci inca o data : Un pic de bun simt si mai mult respect ,ca de exemplu: "E tare, unele strofe nu-s pentru mine" sau "Desi are subiectele care le are , albumul e bun. Imi place cum baga dragonu pe 'un singur gand' , pacat ca nu-mi place ce zice defapt..." , vezi , se poate, trebuie se vrei sa fii un pic politicos.
Sunt curios daca cei de pe acest forum (care nu sunt de acord cu BOR-ul , sau partea asta religoasa a vietii) o sa isi boteze copii sau o sa isi inmormanteze parintii in rit ortodox(aruncatii fratilor in groapa ca pe caini, ce atata cheltuiala cu popii astia hoti). Normal ar fi sa isi sustina afirmatia si sa nu se compromita pentru niste "prosteli". Un exemplu ar fi "Marele Cheloo" care sustine sus si tare ca este ateu (se vede pe fata ca este si nazist si rasist) si care si-a botezat copilul intr-o biserica ortodoxa (in care isi baga si scoate mai mult ca in fosta nevasta) cu numele de Stefanel. Dc nu l-a botezat Himmler sau Hoss ( ca rima cu Boss, Hitler Boss). Oare de ce? O fi avut mai multa putere de convigere soacra-sa?( asta ar fi un motiv cu care Chelu s-ar "scoate" , mai ales cand se stie ca nu e bine sa te pui cu soacra). Vedeti voi sa nu faceti ca chelu (macar demnitatea sa va ramana nepatata). ( Am inceput sa scriu ca un jurnalist din Libertatea incercand sa ii fac pe rapperi sa inteleaga ca si religia are rostul ei)
Nu sunt prosteli. Sunt mizerii, sunt obscenităţi, sunt afirmaţii imorale, xenofobe, rasiste şi mai pline de ură decât Biblia, dacă e posibil aşa ceva. Tu, de exemplu, că tot ziceai de familie, îţi educi copiii "creştineşte"? După Proverbe? "Cine cruţă nuiaua, urăşte pe fiul său, dar cine-l iubeşte, îl pedepseşte îndată."? "Nu cruţa copilul de mustrare, căci dacă-l vei lovi cu nuiaua nu va muri. Lovindu-l cu nuiaua, îi scoţi sufletul din Locuinţa morţilor."? Şi-apoi vin băieţii ăştia răi reşapaţi în numele Domnului cu o piesă ca Dezrădăcini? Sau alte aberaţii din toate domeniile, duse la culme pe piese gen Lacunele Istoriei şi Vremurile din urmă? Măcar bine că au renoscut că sunt legionari (vezi glorificarea lui Gafencu la Dragonu şi a lui Codreanu la Cedrea).
Beton album, ce să zic, beton.
Da bine că-s sinceri, vorba lui Mallone. Că mai ştiu eu austriac mic şi nervos care credea cu toată sinceritatea că face munca Domnului când voia să elimine evreii de pe lume.

Iar la faza cu botezul, mai era un prost pe-aici pe forum care făcea legătura asta. Şi care credea, ca şi tine, că ateu înseamnă ceva gen satanist, incapabil să respecte sentimentele celor din jur. Citeşte pe threadul cu Religii, la Discuţii.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Dani
Mitică

Post by Dani »

:roll: tu chiar ai probleme. vii sa-mi explici sensul vietii si de Tesla si de Einstein si de BOR, cand eu am scris ceva la care nu m-am gandit cum te gandesti tu. Nu ai cui spune informatiile astea de le-ai invatat de pe wikipedia, sau ce plm? Wtf is wrong with you? Ti-am zis ca-s ateu? Ti-am zis cumva in ce cred? Am zis prosteli la modul ca s-au apucat unii dintre cei mai buni MC din tara asta de "rap religios", in perceptia mea nici nu exista rahatul asta, e gospel care e altceva. Si vor mai fi, ca deja e trend vad. Asta si lasatul de muzica. Am scris mai inainte ca nu vreau sa aprofundez unele subiecte si am scris si ca-mi place ca sound si flow albumul, chiar tare, dar pacat de partea asta tehnica atunci cand vii sa-mi spui niste chestii pe care le pot afla din alte surse, nu din muzica. Ascult muzica sa ma deconectez sau sa ma conectez, dar nu sa mi se spuna in ce sa cred si daca nu cred sa fiu convins de cineva, ca poate cred si am doar anumite intrebari la care nu-mi raspunde dragonu sau cedry2k. Vreau sa ascult Cedry2k si sa incep sa urasc sistemul si sa ma duc pe strazi. DE ASTA S-A INVENTAT CEDRY2K, nu sa zica de icoane in scoli. Tu stai deoparte cu perceptiile si parerile tale, eu deoparte cu ale mele, nu am nevoie sa ma convingi de ceva, ma pot convinge si singur daca vreau.
Post Reply