delir wrote:Daca aveam 15000 de euro si daca n-aveam.
Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP
Re: Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP
deci!
ba
chiar ma intereseaza discutia dar
ca sa se culce si malone
piesa e GRATIS
GRA TIS PE NET ma pish pe twista si ce se mai vorbeste
piesa e gratis
pana cand el nu va obtine bani din aia nu are voie sa o suga tataee ( de bani )
harlem shake a facut bani
kazi ploae nu a facut inca bani cu acea piesa.
daca face chiar imi doresc sal arda tataee.
eu vorbesc de libertate de exprimare .
de... ce pula mea adica io nam voie sa cant in fata la unirea o piesa de la mafia fara sa cer bani si doar pentru ca asa vreau eu sa fac?
nu mai am voie sa fredonez piese pe strada ?
si
in incheiere
gogomania aia cu terte parti e mancare de porci. e o jignire adusa in primul rand muzicii cu care a facut bani ilegal o groaza da vreme.pacat de albumu ala dat drumu gratis. ii pun la un loc cu toti. ca muzical oricum s au dus la belu de cand a jucat romania la mondiale ultima data.
ba
chiar ma intereseaza discutia dar
ca sa se culce si malone
piesa e GRATIS
GRA TIS PE NET ma pish pe twista si ce se mai vorbeste
piesa e gratis
pana cand el nu va obtine bani din aia nu are voie sa o suga tataee ( de bani )
harlem shake a facut bani
kazi ploae nu a facut inca bani cu acea piesa.
daca face chiar imi doresc sal arda tataee.
eu vorbesc de libertate de exprimare .
de... ce pula mea adica io nam voie sa cant in fata la unirea o piesa de la mafia fara sa cer bani si doar pentru ca asa vreau eu sa fac?
si
in incheiere
gogomania aia cu terte parti e mancare de porci. e o jignire adusa in primul rand muzicii cu care a facut bani ilegal o groaza da vreme.pacat de albumu ala dat drumu gratis. ii pun la un loc cu toti. ca muzical oricum s au dus la belu de cand a jucat romania la mondiale ultima data.
ego zicea sa nu amestecam literatura cu mc'ii.si kazi insusi are un vers de genul, dar tot kazi sunt convins ca are unel piese mai grele decat unele poezii publicate in ziua de azi, in special pe gorgone...
oricum mafia sunt 0 de cand sunt ascultati de aia care asculta si manele. bine, 0 au fost aproape tot timpul. nu mai intrasem de mult pe aici, malone, nu ma supar daca ma injuri 

enjoy life.
-
- Niciodata un nimeni
nu te injur,numai ca spui o prostie mai mare ca tine.
0 sunt cacatii aia de 13 ani de la promovare / download crescuti in puf,care ne injura pe noi in limbaj de mirc,cand ii sfatuim parinteste sa se duca pe spania sa culeaga castraveti cu curu',si sa nu mai cante hip-hap,nu mafia,care e una dintre trupele care au dus greul in rapul romanesc,una dintre trupele care e ascultata de toti,si a putut multumi pe toata lumea. cate trupe sau artisti vor mai avea impactul pe care l-a avut mafia cu "de cartier" in '98 ?
scuza-ma ca ti-o zic,dar n-ai gandit mult inainte sa lansezi afirmatia asta.
@caramelow : bossule,ai inteles gresit. nu ma refeream la kazi. eu am vorbit pe langa subiect,referindu-ma la sample-urile pentru care s-au platit drepturi de autor la autorii originali ...
0 sunt cacatii aia de 13 ani de la promovare / download crescuti in puf,care ne injura pe noi in limbaj de mirc,cand ii sfatuim parinteste sa se duca pe spania sa culeaga castraveti cu curu',si sa nu mai cante hip-hap,nu mafia,care e una dintre trupele care au dus greul in rapul romanesc,una dintre trupele care e ascultata de toti,si a putut multumi pe toata lumea. cate trupe sau artisti vor mai avea impactul pe care l-a avut mafia cu "de cartier" in '98 ?
scuza-ma ca ti-o zic,dar n-ai gandit mult inainte sa lansezi afirmatia asta.
@caramelow : bossule,ai inteles gresit. nu ma refeream la kazi. eu am vorbit pe langa subiect,referindu-ma la sample-urile pentru care s-au platit drepturi de autor la autorii originali ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Nu stiu, zic, imi dau cu parerea.NskY wrote:culmea e ca si deliric "a samplat" din aceeasi piesa![]()
Del-DJ Paul-Mafia.
Cred ca un simplu acord verbal era suficient.
-Ba, folosesc si eu bucata aia.
-Iti dai seama...
Probabil nu le'a placut cum suna plazi koae.
Oricum nu mi se pare relevant subiectul. Am impresia ca se face mai mult caz decat trebuie.
Mafia ar trebui sa apara cu ceva nou in curand si aici ma refer la un nou concept.
O sa vedeti!

Am ras , nu glumaDiNO wrote:
Cred ca un simplu acord verbal era suficient.
-Ba, folosesc si eu bucata aia.
-Iti dai seama...

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
pe tataee l-ar fi intrebat,nu pe uzzi
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu strica gluma, boss.....
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
una e sa fredonezi tu niste versuri pe strada, alta e sa ia un alt artist o bucata din melodia ta, sa o puna in a lui (no homo) si sa mearga cu ea prin concerte. ma-ntelegi?de... ce p*** mea adica io nam voie sa cant in fata la unirea o piesa de la mafia fara sa cer bani si doar pentru ca asa vreau eu sa fac?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Are si copil, iti dai seama...hanno wrote:pe tataee l-ar fi intrebat daca e casatorit

ba da piesele de pe albumele cu specii are voie sa le cante? si ma refer in special la instrumentale care sunt ale lui gazah
nici cu doua dube nu inteleg cum s-a procedat..
nici cu doua dube nu inteleg cum s-a procedat..
hanno, o trupa tanara de folk/rock sa zicem, are voie sa cante la baluri de boboci / zilele orasului piese de la bon jovi ?
are voie sa scoata si album, atata timp cat nu scoate bani de pe urma lui.dar tataee ne-a dovedit ca lucrurile nu sunt asa simple..
plus ca unii platesc banii sa vina sa il asculte pe kazi si pentru piesele produse de gazah,nu?
dat fiind ca e conflict intre specii si kazi, ma gandeam la varianta in care kazi ar avea interdictie sa foloseasca instrumentalele respective;
plus ca unii platesc banii sa vina sa il asculte pe kazi si pentru piesele produse de gazah,nu?
dat fiind ca e conflict intre specii si kazi, ma gandeam la varianta in care kazi ar avea interdictie sa foloseasca instrumentalele respective;
la asta cu instrumentalele depinde de cum s-au inteles ei cu licenta si cu drepturile de autor.hanno wrote:are voie sa scoata si album, atata timp cat nu scoate bani de pe urma lui.dar tataee ne-a dovedit ca lucrurile nu sunt asa simple..
daca specii nu au scos album cu holograma pot sa acuze pe cineva ca au furat ceva de la ei si sa castige? adica cum sta treaba aici?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?