Kazi Ploae - Vise Triste (2014)
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Kazi Ploae - Vise Triste (2014)
cum e asta boss
si ce instrumental

- Anghel Marius
- dimineata verific forumu
E rost de repeat cu piesa asta! Acum e motivul perfect pentru un Mic Check cu Kazi...zic
I'm just a Hip-Hop Junkie!
Suna foarte bine Kazi pe piesa asta, nu stiu daca e lasata neterminata intentionat mie asa imi creeaza impresia ca se termina brusc probabil asa a fost gandita si asa trebuia sa sune, in tot cazul nu ma asteptam sa il vad abordand subiectul "relatii/iubire/bla bla", mi se pare mie sau refrenul chiar e cantat jmecher?
tare. 

Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
Am să fiu iar în contradicţie. Piesa e bună din perspectiva constructului, mesaj şi text impecabil. Însă nu sunt de departe cele mai bune versuri ale lui Kazi iar tehnica lui pe această piesă nu îmi place, refrenul e cântat destul de slăbuţ, puteau fi remediate notele la masterizare. Cred că asta mă deranjează cel mai mult, nu sună atât de bine că alte piese pe care le-a scos înainte. Piesa are un potenţial imens însă pare lucrată (ca sound) la nivelul anilor 2005 şi am ascultat-o şi pe caşti şi pe monitoare.
- James Carter
- Mugiwara
-
- dimineata verific forumu
da! chiar blanita!
zicea la un moment dat pe fb ca lucreaza la album

senzational 

-
- Arhistrateg nebiruitul
Bă, io nu vă înțeleg. Kazi e scriitorul meu favorit din hashhashu românesc, dar piesa asta nu mă încălzește cu nimic, e mai mult Butch decât Ploae... Am tot ascultat-o și reascultat-o căutând să-nțeleg ce-mi scapă... dar nu cred că-mi scapă nimic. Nu e o piesă rea pentru alți repări, dar pentru ce poate Kazi e banală. Sorry.
...în plus: ”Și am simțit decât regret”? Dă-o-n căcat, Kazimire, uităm limba română?
...în plus: ”Și am simțit decât regret”? Dă-o-n căcat, Kazimire, uităm limba română?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- James Carter
- Mugiwara
CreativeEgo wrote:Nu e o piesă rea pentru alți repări, dar pentru ce poate Kazi e banală. Sorry.

pra pra