Noul val de rapperi/trapperi [2019]
Re: Noul val de rapperi/trapperi [2019]
Umbre
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Piesa lui abi e diss pt 5gang? cum ar fi să răspundă băieții ăia. Ăsta da beef în stilul lor de trap

Spre "rușinea" mea, eu nu știam cum arata ăștia de la 5gang. Ba băiatule
deci dacă astia fac beef cu abi regele gunoaielor, ar fi ca o bătaie în curtea grădiniței!! Sau ca o bătaie între midgeti.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Recomandări de la YouTube

„Vreau să trăiesc cât o cioară” - adică 10-15 ani, conform Google

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- Arhistrateg nebiruitul
Nici meme nu știu să facă trapperii ăștia. 

-
- Niciodata un nimeni
o tentativa nereusita de a bagateliza experienta de viata a oamenilor care au ascultat multa muzica la viata lor, insotita de o frustrare provenita dintr-un complex de inferioritate in raport cu valorile la care se raporteaza oamenii de bun augur din societate..trip wrote:
when new (t)rapper breathes cacat pe cavitatea bucala, old heads vin si ridica indexul la ei, in semn de repros. asta ca sa nu zic altceva.
dar when new (t)rapper nu respira shit on the mouth, capetele batrane apreciate and respect the mc. phunk b e un exemplu perfect.
manelistii analfabeti fara voce de la noi fac trap.
abia astept sa treaca trendul asta, c-o sa va pierdeti si-apoi o sa va cautati personalitatea pe care n-ati avut-o niciodata, panaramelor!
Viața e complexă și are multe aspecte.
Solistul 5gang a mai dat diss-uriG-MONEY wrote:Spre "rușinea" mea, eu nu știam cum arata ăștia de la 5gang. Ba băiatule![]()
deci dacă astia fac beef cu abi regele gunoaielor, ar fi ca o bătaie în curtea grădiniței!! Sau ca o bătaie între midgeti.
Deci Shelly asta face parte din 5gang. La nepota-miu de 6 ani am auzit de el, jur! Am aflat cu ocazia asta si cine e raraitul asta 

bai daca as fi in romania, as lua taxa de protectie de la astia, daca nu iau deja altii mai periculosi
si eu i-am descoperit tot acum pe cocalarii astia de abi si 5gang si nu credeam ca sunt chiar in halul asta de lame..adica suna a cel mai ieftin dance din 99-00 cu versuri de manelist in formare
https://www.youtube.com/watch?v=Brdva8bRNDg
atomic tv ftw
https://www.youtube.com/watch?v=Brdva8bRNDg
atomic tv ftw
-
- Niciodata un nimeni
copiii astia sunt rezultatul mediului in care au crescut. adica fara afectiunea parintilor, cu bani in buzunar in fiecare zi si li s-au facut toate poftele. normal ca d-asta canta mizerii d-astea.
sunt exact rezultatul parintilor care au oferit copiilor tot ce n-au avut ei, dar fara sa-i responsabilizeze si sa-i invete valoarea banului muncit catusi de putin.
puneti aproape orice trapper din romania sa schimbe o roata la masina dupa ce a facut pana sau sa schimbe un bec, sa vedeti ce-o sa va pisati pe voi de ras.
Nici nu aparuse trapul la noi cand piesa asta exista si sincer, parca adi a fost un vizionar cand a conceput-o...
sunt exact rezultatul parintilor care au oferit copiilor tot ce n-au avut ei, dar fara sa-i responsabilizeze si sa-i invete valoarea banului muncit catusi de putin.
puneti aproape orice trapper din romania sa schimbe o roata la masina dupa ce a facut pana sau sa schimbe un bec, sa vedeti ce-o sa va pisati pe voi de ras.
Nici nu aparuse trapul la noi cand piesa asta exista si sincer, parca adi a fost un vizionar cand a conceput-o...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Mie imi place nimeni altu dar ai el are o combinatie de teribilism si narcisism ce ingretoseaza dupa un pic prea le a facut el pe toate si n a mai simtit nimeni ca el mama lui de telenovela ambulanta
-
- Arhistrateg nebiruitul
^^Ce-a zis Khadafi. Piesa aia e deosebit de scârboasă. Vai, cât de tru este el că are hepatită.