Bucuresti Summer Jam 2006

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Shearer wrote:care e iesirea dinspre TNB ? :)
aia dinspre intercontinental
muie copos
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

sper sa nu se supere nimeni dar am gasit un regulament pentru fotbal care ni s`ar potrivi.

Propuneri FRF

Federatia Romana de Fotbal prezinta FIFA propunerile sale de modificare a regulamentului de joc, astfel incat sa se califice si Romania la viitoarele Mondiale, dupa cum urmeaza:

* Pentru a exista un deplin echilibru in teren, noi vom juca 18 si vom avea dreptul la 6 schimbari.
* Jucatorii nostri se vor echipa la fel ca adversarii, derutindu-i complet. Totodata, vom avea, din start justificari pentru pasele gresite date la adversar.
* Atingerea mingii cu mina, capul sau piciorul de catre jucatorii echipei adverse va fi considerata hent si se va sanctiona ca atare.
* Pentru noi nu va exista notiunea hent, iar mingea va fi prevazuta cu minere pentru a facilita driblingurile cu mina.
* Portarul nostru va purta un echipament larg in care sa incapa si rezerva sa, astfel incit unul va apara o parte a portii, celalalt alta.
* Portarul lor, pe tot timpul partidei, va apara intr-un picior, cu o mina la spate si legat la ochi.
* Formatia noastra va juca studiatul sistem "care pe care", contacarindu-l pe al lor"Baga-l pe fazan la mijloc".
* Adversarilor nostri la trei goluri inscrise li se va marca un punct pe tabela de scor, noua ni se va socoti gol dupa fiecare doua auturi si doua faulturi realizate.
* Fiecare gol marcat de adversari nostri va fi sanctionat cu cartonas rosu, si se va solda cu eliminarea autorului in teren.
* Daca va fi cazul, vom executa lovitura de 11 metri, de la 4 metri, iar portarul lor va apara stind in miini, in afara cadrului portii.
* Arbitrul de centru va urmari cu atentie jocul, astfel incit, la trei pase consecutive legate de adversar va fluiera joc pasiv, acordindu-ne lovitura libera directa de la 16 metri.
* Loviturile libere, directe sau indirecte, le vom executa fara zid, faza in care jucatori de cimp ai echipei adverse vor sta aliniati pe linia de centru a terenului, urmarind frumusetea fazei si strigind portarului lor diferite expresii de incurajare, dupa bunul lor plac.
* In minutul 90, arbitrul principal ne acorda o lovitura de pedeapsa, pe care, pentru siguranta, o va executa tot el. Lovitura se va repeta pina va inscrie.

In atari conditii, consideram meciul deschis oricarui rezultat cu arbitraj corect si cu sanse egale de cistig.
Sa cistige cei mai buni !

later edit: regulamentu asta se aplica doar pentru echipa in care joc :lol:
Shearer
old school

Post by Shearer »

mi-am luat azi bilet , ce ciudat se uita Kombat la mine :lol:
aforic
fratele meu tu esti baiat

rad pe blat ca Mutley ~

Post by aforic »

cel ce va castiga battle-ul de mc'z ar trebui sa castige trofeul oferit acum "Hades Records Summer Jam", zic eu ..de aceea eu nu particip :)
paace cu afaceri !!~
Bazooka Joe
trendy guy

Re: rad pe blat ca Mutley ~

Post by Bazooka Joe »

aforic wrote:cel ce va castiga battle-ul de mc'z ar trebui sa castige trofeul oferit acum "Hades Records Summer Jam", zic eu ..de aceea eu nu particip :)
paace cu afaceri !!~
parerea noastra este alta ... cred ca multi sunt fericiti ca nu participi :)) ca le dai sansa sa castige ei
muie copos
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

...
Last edited by Daniel-San on Thu Jul 27, 2006 11:53 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

cut the bullshit aproape!

Multumesc celor care au venit azi la flayere: preacher, alka, lil' guru, axes, penalu, caricatura, shutz, shaolin dog si alti baieti care n-o ard pe forum.
Referitor la bilete o sa fac un brief dupa duminica cand va fi o noua runda de vanzari :).
azi am dat cam 400 de flayere....urmeaza maine o noua transa de 800 in zona unirii
muie copos
gaia_child
tanar

Post by gaia_child »

si maine(de fapt azi) la ce ora?...sau sa mai am rabdare?..ca presupun ca pui informatiile pe site ... :D
" Definesc viata : un drum sangeros catre moarte,
Pavat cu beton ,tentatii,gloante si sperante desarte..."
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

gaia_child wrote:si maine(de fapt azi) la ce ora?...sau sa mai am rabdare?..ca presupun ca pui informatiile pe site ... :D
ora 19.00 la unirea langa magazin la iesirea de la metrou
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

mihai.lazar wrote:
gaia_child wrote:si maine(de fapt azi) la ce ora?...sau sa mai am rabdare?..ca presupun ca pui informatiile pe site ... :D
ora 19.00 la unirea langa magazin la iesirea de la metrou
ps: pentru doritori o sa luam cateva bilete la noi in caz ca vor vrea sa cumpere azi ... intre 19.00 si 20.30 la iesirea de la metrou dinspre Unirea
muie copos
gaia_child
tanar

Post by gaia_child »

chiar vroiam sa te intreb de bilete...mi.ai luat.o inainte cu raspunsul :D. 10x
" Definesc viata : un drum sangeros catre moarte,
Pavat cu beton ,tentatii,gloante si sperante desarte..."
diaw
tanar

Post by diaw »

sa nu ratati summer jam-ul sub nici o forma,
tocmai m-am intors de la concert deceneu si piele
baietii sunt in forma maxima
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Bilete pentru ambele zile, dar si individuale (pe o singura seara) azi incepand cu ora 21.00 in Fire Club la pupitrul dj-ului.
Maine dimineata veti putea gasi pe site-ul festului modalitatea prin care puteti intra in posesia biletelor rezervate. pentru rezervari este in continuarea valabila adresa [email protected] unde asteptam un mail cu numele d-voastra, nr. de contact si orasul.
Cei din Bucuresti vor mai putea cumpara bilete pe langa seara de azi si in serile urmatoare de la locatii ce vor fi comunicate ulterior, sau in ziua evenimentului de la locatiile de zi sau de la intrarea in club in cazul in care mai raman bilete.

Va multumim pentru interesul acordat.
muie copos
krazzy
tanar

Post by krazzy »

adik daca vreau sa mai cumpar zilele astea un bilet...de unde iau?k pe site am intrat si nu atzi mai anuntzt nimik... legat de cumpararea biletelor!decat atunci cand a fost faza de la Universitate!....in rest...nu am mai vazut nimik referiot la cumpararea biletelor!
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

krazzy wrote:adik daca vreau sa mai cumpar zilele astea un bilet...de unde iau?k pe site am intrat si nu atzi mai anuntzt nimik... legat de cumpararea biletelor!decat atunci cand a fost faza de la Universitate!....in rest...nu am mai vazut nimik referiot la cumpararea biletelor!
Bilete pentru ambele zile, dar si individuale (pe o singura seara) azi incepand cu ora 21.00 in Fire Club la pupitrul dj-ului.

si probabil vor mai fi si in alte zile...dar o sa anuntam ulterior locatia.
muie copos
Post Reply