thehehe
am citit toate astea 13 pagini si zic brother ali vreo ..6 oameni?
si in poll ali e pe locu...2!!
deci la pusti nu le vine sa recunoasca ca asculta.. doaamne.. parca vezi ca daca era atmophere in locu lu ali era atmo pe primu loc si toate posturile erau tot despre bill.
ma rog, cel putin daca asta nu va indica ca Ali rupe tot.. cat de tare poti sa fii daca te asculta oamenii desi le e rusine so zica. asta e opusul la sa asculti ceva pt ca e trendy a avut cineva vreodata senzatia ca underul e doar un micro-comercial cu mai multe aere? si defapt exista acealeasi mentalitati..
iaute-i cum urla. if that aint hip hop..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ObX9pMQrRZ0[/youtube]
stop fronting like you wrote, what lines where you on?
mihai.lazar wrote:e ciudat cum Ill Bill e port-stindardul Coka Nostra in Romania desi ei se promoveaza singuri ca "trupa care a reunit oamenii din House of Pain"....
Ill Bill a fost inainte de La Coka Nostra
House of Pain nu mai sunt "trendy"
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
nu ai inteles. Kombat zicea ca LCN tot se bate-n piept ca e reuniunea trupei House of Pain, si ca doar Ill Bill o arde main-artist, el iese cel mai mult in evidenta.
Sincer.. nu mi-as dori sa vina Ill Bill in Romania. Oricat de OK ar fi el, parerea mea e ca nu o sa faca show si ca nu prea o sa iasa ceva.
Eu zic ca pana la urma sa vina cineva care sa faca show, sa aibe niste piese tari, sa aibe ani in spate, sa fie profesionist in cacatu' asta, sa stie sa 'entertaineze' publicul.
bLuEsHiFt wrote:nu ai inteles. Kombat zicea ca LCN tot se bate-n piept ca e reuniunea trupei House of Pain, si ca doar Ill Bill o arde main-artist, el iese cel mai mult in evidenta.
Sincer.. nu mi-as dori sa vina Ill Bill in Romania. Oricat de OK ar fi el, parerea mea e ca nu o sa faca show si ca nu prea o sa iasa ceva.
Eu zic ca pana la urma sa vina cineva care sa faca show, sa aibe niste piese tari, sa aibe ani in spate, sa fie profesionist in cacatu' asta, sa stie sa 'entertaineze' publicul.
Ce te face sa zici ca Ill Bill nu stie sa faca show?
Sincer sa fiu, oricine ar veni in Romania eu nu am cum sa ajung ... In primu rand is din Satu Mare si in al 2-lea rand nici buletin nu am si parintii nu mar lasa pana in Bucuresti =))
bLuEsHiFt wrote:
zici de parca Bill a inceput sa cante anul asta , ffs