foarte in pizda line-upu. dar cu ploaia ce facem?? eu imi iau pelerina dar restul? ar fi o idee sa puneti pelerine la corturi. 20 ron pelerina, mai eftin ca o palarie.
RA THE RUGGED MAN ... frateee.... sa-mi bag pula...daca acum e asa..stau si ma gandesc ce va fi pe viitor ... ii devansam noi pe Cehi in curand ... da ce-ar fi sa faceti si o cheta sa platiti pe vreunu d-asta pt o colaborare mica asa ... sa ne mai creasca si noua cota de Romani ce suntem...
preacher wrote:foarte in pizda line-upu. dar cu ploaia ce facem?? eu imi iau pelerina dar restul? ar fi o idee sa puneti pelerine la corturi. 20 ron pelerina, mai eftin ca o palarie.
preacher wrote:foarte in pizda line-upu. dar cu ploaia ce facem?? eu imi iau pelerina dar restul? ar fi o idee sa puneti pelerine la corturi. 20 ron pelerina, mai eftin ca o palarie.
sa nu se piarda ideea.
Pelerine, umbrele ... concertul se va tine...scena va fi acoperita.
Dar am vbit cu Sf Ilie a zis ca va fi soare
Cacat. Ma oftic ca o sa pierd.
La 'magnitudinea' evenimentului... vor fi implicate si posturi de televiziune ? Adica sa filmeze tot sa vada apoi si nefericitii ce a fost ?
Chewbacca2 wrote:Cacat. Ma oftic ca o sa pierd.
La 'magnitudinea' evenimentului... vor fi implicate si posturi de televiziune ? Adica sa filmeze tot sa vada apoi si nefericitii ce a fost ?
Eu cred ca in 24 de zile se pot realiza toate aspectele posibile...foarte tare line-up-ul final ( sau nu e final ? ) ... poate or sa mai vina si alte surprize...cine stie...