Hip-Hop Monden (de prin media)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

sniker
dimineata verific forumu

Re: Hip-Hop Monden (de prin media)

Post by sniker »

va luati unul dupa celalalt ca niste oi. Shoby chiar face rep. Acum toti va ascultati intre voi si ati uitat de origini, de ce ascultati acum cativa ani bun, de ce va placea. Cati dintre voi care comentati nu aveti o piesa la activ (ca i acasa, ca i in studio) ? e o prostie, ca bancurile cu chuck norris sau hrusca n plm, maturizati va si lasati va de heitareala sau de efectul de turma, detasati va si opriti va sa faceti comentarii doar de dragul de a face.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

shobby,acest uzzi wannabe din carpatii meridionali. sau cum zicea neamtzu de pe mafia93,omul care n-a inteles nimic din hip-hop.
ma pufneste rasul cand vad toti inchipuitii care apar la tv :))
sniker ai peste 17 ani ? daca da,e grav.
Viața e complexă și are multe aspecte.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

cand isi silabisea el prin toate piesele numele, se termina smecheria in rep! :lol:

"ş-h-o-b-i" =))))))))))))
epho
gisulapu

Post by epho »

2010 e al meu :lol: :lol: :lol:
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

Mallone wrote:shobby,acest uzzi wannabe din carpatii meridionali. sau cum zicea neamtzu de pe mafia93,omul care n-a inteles nimic din hip-hop.
ma pufneste rasul cand vad toti inchipuitii care apar la tv :))
sniker ai peste 17 ani ? daca da,e grav.

da, am peste 17 ani, e grav, mor maine?

sunt sigur ca daca ti cer argumente contra shobby, o sa mi faci un ditamai eseu argumentativ cum ai invatat pe bancile scolii samd, dar totul o sa fie ambiguu si cel mai probabil de cacat fara un fond pe care sa te bazezi.
HiroHito

Post by HiroHito »

creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

"Am constatat cu stupoare că se numeau Queen, Abba, Madonna, Michael Jackson şi alte câcaturi pe care nu le suport nici acum"

that`s so rebel
Mertz1.
a.k.a. MeRmE

Post by Mertz1. »

ce suferinte frate...noi vrem respect,pvla-n p!zda.
zoonoua
tux
since '91

Post by tux »

sa ma oparesc la coaie daca nu interviul ala e fabricat de ziar. hai in pula mea, cum credeti ca zice cineva asa ceva? ce fel de reclama isi face? :x
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

HiroHito wrote:http://www.gandul.info/reportaj/cum-sunt-parazitii-in-viata-reala-nu-suport-oamenii-daca-incerci-sa-ai-o-latura-domestica-te-iau-de-prost-daca-o-arzi-cu-saru-mana-te-transformi-in-papagal-5291608
"Mie nici nu îmi pasă de «cultura hip-hop». Eu doar cânt. Eu nu sunt negru, nu suport să dansez, nu practic graffiti "
oo da ! :lol: nici ca s-ar fi putut mai bine !

"nu mai vreau sa dau din cap si mi-a ramas ticu " (Spike)

Puya stiu ca are si el faze gramada lafel si Sisu ..dar nu i-am ascultat ca sa ii pot cita

kazi' etc. ... s.a.

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

sa nu m-ai spun ca s-au pisat pe sentimentele facatorilor :lol: :lol: :lol:
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
paranoic

Post by paranoic »

hahah SENZATIONAL doamnelor si domnilor! Elodia Reloaded! sange rece coae! calca-l pe cap cand l-ai vazut jos!
hahah nu inteleg nimic ce plm
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

tux wrote:sa ma oparesc la c***e daca nu interviul ala e fabricat de ziar. hai in p*** mea, cum credeti ca zice cineva asa ceva? ce fel de reclama isi face? :x
chiar crezi tu ca cei de la parazitii mai au nevoie de vreo reclama ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
tzele

Post by tzele »

e facut bine articolul. omul l-a prezentat pe cheloo necenzurat, asa cum a vorbit el, fara perdea sau eufemisme de cacat. nu vad legatura cu reclama...ca fapt divers, daca era reclama respecta regula aia basita a copywriterilor politruci :"surprinde-l pe consumator cu ce se asteapta sa auda". ori aici nu e cazul de asa ceva :D
Miricu
fratele meu tu esti baiat

Post by Miricu »

Am asclutat si eu Parazitii cand eram mic. Si am mai ascultat Slalom printre cretini de vreo 5 ori si melodia 'Drumuri fictive' de 2. Ori am crescut eu (ceea ce ar fi bine) ori s-au dus astia draq. Cred cu tarie in prima varianta. Ca s-o ard si eu despre lume ca Tenie parazitu' ce pula mea injuri, cel mai mult ma dispera oamenii care nu accepta critici. Ce-a facut omu' sau ce-a zis sau cu ce s-a prezentat in lume e o reflectie a lui pana la urma si daca omu' se vrea imbunatatit, isi accepta greselile si incearca sa si le indrepte. Da' vine D-zeu' copiilor care urla "PARAZITII" la concerte si zice ca pe el il doare-n pula. Ca el nu accepta critici. Ca el se pisa in general cam pe toata lumea & shit. No... Daca cacatu' lui ar fi atat de bun, n-ar avea nimeni de comentat, da' hai sa fim seriosi. A! Sa nu uit de nx: m-ai d-ute n p-u-l--a me-a! Ce retard frate...
Post Reply