Hip-Hop Monden (de prin media)
- sniker
- dimineata verific forumu
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
va luati unul dupa celalalt ca niste oi. Shoby chiar face rep. Acum toti va ascultati intre voi si ati uitat de origini, de ce ascultati acum cativa ani bun, de ce va placea. Cati dintre voi care comentati nu aveti o piesa la activ (ca i acasa, ca i in studio) ? e o prostie, ca bancurile cu chuck norris sau hrusca n plm, maturizati va si lasati va de heitareala sau de efectul de turma, detasati va si opriti va sa faceti comentarii doar de dragul de a face.
-
- Niciodata un nimeni
shobby,acest uzzi wannabe din carpatii meridionali. sau cum zicea neamtzu de pe mafia93,omul care n-a inteles nimic din hip-hop.
ma pufneste rasul cand vad toti inchipuitii care apar la tv
)
sniker ai peste 17 ani ? daca da,e grav.
ma pufneste rasul cand vad toti inchipuitii care apar la tv

Viața e complexă și are multe aspecte.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
cand isi silabisea el prin toate piesele numele, se termina smecheria in rep!
"ş-h-o-b-i" =))))))))))))

"ş-h-o-b-i" =))))))))))))
2010 e al meu

- sniker
Mallone wrote:shobby,acest uzzi wannabe din carpatii meridionali. sau cum zicea neamtzu de pe mafia93,omul care n-a inteles nimic din hip-hop.
ma pufneste rasul cand vad toti inchipuitii care apar la tv)
da, am peste 17 ani, e grav, mor maine?
sunt sigur ca daca ti cer argumente contra shobby, o sa mi faci un ditamai eseu argumentativ cum ai invatat pe bancile scolii samd, dar totul o sa fie ambiguu si cel mai probabil de cacat fara un fond pe care sa te bazezi.
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
"Am constatat cu stupoare că se numeau Queen, Abba, Madonna, Michael Jackson şi alte câcaturi pe care nu le suport nici acum"
that`s so rebel
that`s so rebel
sa ma oparesc la coaie daca nu interviul ala e fabricat de ziar. hai in pula mea, cum credeti ca zice cineva asa ceva? ce fel de reclama isi face? 

- nx
"Mie nici nu îmi pasă de «cultura hip-hop». Eu doar cânt. Eu nu sunt negru, nu suport să dansez, nu practic graffiti "HiroHito wrote:http://www.gandul.info/reportaj/cum-sunt-parazitii-in-viata-reala-nu-suport-oamenii-daca-incerci-sa-ai-o-latura-domestica-te-iau-de-prost-daca-o-arzi-cu-saru-mana-te-transformi-in-papagal-5291608
oo da !

"nu mai vreau sa dau din cap si mi-a ramas ticu " (Spike)
Puya stiu ca are si el faze gramada lafel si Sisu ..dar nu i-am ascultat ca sa ii pot cita
kazi' etc. ... s.a.

Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
- nx
sa nu m-ai spun ca s-au pisat pe sentimentele facatorilor

Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
-
hahah SENZATIONAL doamnelor si domnilor! Elodia Reloaded! sange rece coae! calca-l pe cap cand l-ai vazut jos!
hahah nu inteleg nimic ce plm
hahah nu inteleg nimic ce plm
-
- Niciodata un nimeni
chiar crezi tu ca cei de la parazitii mai au nevoie de vreo reclama ?tux wrote:sa ma oparesc la c***e daca nu interviul ala e fabricat de ziar. hai in p*** mea, cum credeti ca zice cineva asa ceva? ce fel de reclama isi face?
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
e facut bine articolul. omul l-a prezentat pe cheloo necenzurat, asa cum a vorbit el, fara perdea sau eufemisme de cacat. nu vad legatura cu reclama...ca fapt divers, daca era reclama respecta regula aia basita a copywriterilor politruci :"surprinde-l pe consumator cu ce se asteapta sa auda". ori aici nu e cazul de asa ceva 

Am asclutat si eu Parazitii cand eram mic. Si am mai ascultat Slalom printre cretini de vreo 5 ori si melodia 'Drumuri fictive' de 2. Ori am crescut eu (ceea ce ar fi bine) ori s-au dus astia draq. Cred cu tarie in prima varianta. Ca s-o ard si eu despre lume ca Tenie parazitu' ce pula mea injuri, cel mai mult ma dispera oamenii care nu accepta critici. Ce-a facut omu' sau ce-a zis sau cu ce s-a prezentat in lume e o reflectie a lui pana la urma si daca omu' se vrea imbunatatit, isi accepta greselile si incearca sa si le indrepte. Da' vine D-zeu' copiilor care urla "PARAZITII" la concerte si zice ca pe el il doare-n pula. Ca el nu accepta critici. Ca el se pisa in general cam pe toata lumea & shit. No... Daca cacatu' lui ar fi atat de bun, n-ar avea nimeni de comentat, da' hai sa fim seriosi. A! Sa nu uit de nx: m-ai d-ute n p-u-l--a me-a! Ce retard frate...