Subsapte spune`i lu unfumator daca are voie sa puna melodia ca nu vrea sa ne`o dea pana nu ii zici tu
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Pai eu as spune "NU" pt ca piesa in primul rand e fara dublaje, lipsesc bucati din text care ar fi trebuit sa fie introduse, lipseste refrenu si skratchu...
deci piesa ii probabil prima varianta care a iestit in 2006 din studio...Nu cred ca ar fi bine...am sa incerc sa caut o varianta mai buna la piesa ...dar sanse sunt putine.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Tu nu intelegi ca subsapte vrea ca melodia sa nu ajunga peste tot? Nu o sa ti`o dea.
Tu ori esti prost ori inca suspini dupa sotia lu salam.. Daca subsapte a zis sa NU ajunga la ceilalti pai NU ramane