Sunt 14 pagini la topicul asta si nu am acum nici rabdare nici timp sa le citesc
Dar ce vroiam sa zic e ca imi place Keny Arkana, la nebunie! Cine e cu mine la capitolul asta? Spre seara cand am timp iau la puricat ce s-a postat aici, imi place hip-hop-ul francez, in special cum suna... si cel nemtesc
Keny Arkana e tare...una din melodiile de la ea care imi place este Le Fardeau...parca plange la inceput...la rabia del pueblo
am vazut ca prea putini pe aici se axeaza si pe mai putinii cunoscutii peste granite dintre mc--ii francezi...eu am lista lunga la preferinte si mai ales la materiale cu hiphopul francez. mie imi place in general Rohff,Booba,IAM,NTM,toata gasca Mafia K'1 Fry,Diams,Solaar,Oxmo,Arsenik si foarte multi altii...un alt mc vorbitor de limba franceza e Baloji dar e belgian
ultimul album ascultat este Youssoupha-A chaque frere...placut...
C'est l'histoire d'une société qui tombe,et au fur et à mesure de sa chute se repete sans cesse pour se rassurer :
Jusqu'ici tout va bien...Jusqu'ici tout va bien...
Mais l'important c'est pas la chute,
C'est l'aterrisage.
hmm....te-ai simtit deranjat de remarca mea,e ironie sau curiozitate? oricum eu nu o ziceam ca o critica,era o constatare...si nici nu are parti negative...pur si simplu am vazut ca majoritatea numesc la preferinte NTM,IAM si Manau...chiar si in titlu sunt doar doua trupe simbol ale hh francez si d-asta ziceam...adica e o limita prea stransa la unii,pe de alta parte nu e treaba mea ce le place altora...in fine chiar nu ma refeream la tine,ti-am vazut posturi anterioare si nu e vorba de tine...
C'est l'histoire d'une société qui tombe,et au fur et à mesure de sa chute se repete sans cesse pour se rassurer :
C'est l'aterrisage.
era o curiozitate,persoana ce a facut topicul a pus dupa parerea mea cele mai bune trupe de hip hop din Franta + ce restu .. doar nu vroiai sa le insire pe toate
plus ca daca stau sa ma gandesc si trupele enumerate de tine sunt foarte cunoscute si au cam fost mentionate pe aici daca ai citit de la inceputul topicului..
vezi....eu nu asta vroiam sa zic...pers care a facut topicul a pus niste nume,iar restul au cont pe aceeasi linie,adica nu au venit cu nume noi...iar numele puse de mine sunt cele care imi plac cel mai mult de acolo din ce am ascultat eu din Franta,nu inseamna ca altii nu imi plac sau nu ii ascult doar ca daca i-as insira pe toti ar fi multi...si nu ma refeream la radacinile underului francez ci alte trupe cunoscute acolo dar care au ramas doar acolo gen Rocca,Medine,Chiens de Paille,Monseigneur Mike,nu trebuie sa fie underground,citesc de vreo 2 ani forumul asta frecvent dar fugitiv...in fine,o polemica nu-si are rostul...Chacun à son goût!
C'est l'aterrisage.
care aceiasi linie tinere? adica hip hop francez nu.. adica la subiect.. nu vad sa se vorbeasca numai de IAM si NTM .. citeste de la inceput.. se mai precizeaza si alte trupe/mc.. la cliqua, booba etc
cand eram mai pustan ascultam la blablarap si pe m6 mult rap francez...stomy bugsy,passy,doc gyneco(scuze nu stiu daca scriu corect)...i am,ntm,mc solar...si astia mai cunoscatori vreau si eu un clip...il fait chaud(iar nu stiu daca am scris corect...da cam asa se numea piesa)de la passi....