BUG Mafia
Re: BUG Mafia
fara baietii astia,am fi la nivelul bulgarilor cu repu
- DogFather
- spre 5000 de posturi, e ok
La ce nivel sunt bulgarii cu repu?
- DogFather
N-am ascultat niciodata rep bulgaresc, de asta intreb...
pai...dat fiind faptu ca toate trupele au cam acelasi flow...iar instrumentalele de acum aduc a alea de pe de cartier,sau cel mult facute in e-jay hip hop,sunt mult in spate.
avand in vedere ca sunt prea putine albume in romania care sunt facute astfel incat sa sustina cat de cat o tematica, sa aiba un oarecare concept, nu mi se pare ca se impun neaparat. eu prefer sa ascult un album, dar ce apare in ultimul timp in romania mi se pare facut prea in graba si fara o idee prea clara in spate, asa ca nu stiu daca sa fiu de acord sau nu cu ce zice tataee. sincer, faptul ca au scos un album dupa atata timp eu zic ca a facut oaresce valva si i-a ajutat cu promovarea (nu ca altfel nu ar fi avut expunere, dar mie mi s-a parut ca le-a iesit bine asa)
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
mama cat de enervant si aiurea e siteul profm. exista undeva inregistrarea completa ?
- Eladio wutanghiddenmember
Boka wrote:pai...dat fiind faptu ca toate trupele au cam acelasi flow...iar instrumentalele de acum aduc a alea de pe de cartier,sau cel mult facute in e-jay hip hop,sunt mult in spate.
Big Sha e ex Misho Shamara.
sau ceva mai serios
să nu mai zic că au rap din 80..
asta, fiind ceva la întâmplare, dar treaba e mult mai complexă de atât
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
-
plm, cand la noi abia dadeau concerte veritasaga si ctc, la bulgari veneau das efx si krs one.
Boka wrote:fara baietii astia,am fi la nivelul bulgarilor cu repu
Pai si ce nu ati inteles?

- iustinescu
ce bulangiu
bestmceva, nu mai dezinforma, ca iti citesc posturile din astia ca mine care nu cunosc repul din tarile astea vecine si chiar te cred. si pe urma te miri de ce te iau unii la pula

bestmceva, nu mai dezinforma, ca iti citesc posturile din astia ca mine care nu cunosc repul din tarile astea vecine si chiar te cred. si pe urma te miri de ce te iau unii la pula
deci... ?creTzu wrote:mama cat de enervant si aiurea e siteul profm. exista undeva inregistrarea completa ?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?