DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by hanno »

iemsy wrote:e un forum si-ti postezi propria ta opinie,nimic gresit,doar ca opinia ta e gresita si lipsita de logica
cand vii cu astfel de verdicte trebuie sa ai si argumente, altfel nu te ia nimeni in serios
pe de alta parte, e f bine ce fac ei, nu trebuie sa le luati apararea, dar mie nu trebuie sa imi placa.probleme?
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

nicio problema,cumetre. acum fugi si traieste-ti copilaria si revino cand deja te-ai maturizat.

ca idee. ia uitati voi ce topic a facut asta anu' trecut :lol: care e cel mai complet emcee ? care e cel mai adevarat rapper ? copilarii d'astea :lol: http://www.hiphopdinromania.com/viewtop ... 58#p380658

problema reparilor e ca istoria se repeta tot timpul :))
Viața e complexă și are multe aspecte.
hanno

Post by hanno »

ti-am spus ca nu trebuie sa caut argumente sa iti demonstrez ca esti prost.nu e nevoie.stiu ca tu esti subiect de batut pula pe forumul asta si de-aia te tratez ca atare.daca eu sunt copil, iti urez o viata placuta la azilul de batrani!
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ciclic,pe forumurile de rap apar tot felul de indivizi fazi,plini de complexe de inferioritate,destul de saraci cu duhul si plini de tupeu,de care lumea face misto o perioada definita de timp,dupa care trec prin liceu,boschetareala si apoi se maturizeaza. si daca deja ai trecut de stadiul "liceu" si gandesti asa,esti o epava irecuperabila. felicitari,big brother !
hanno

Post by hanno »

eu am "aparut" de doi ani aici..deci de unde ciclul?atunci cand am aparut de ce nu ai zis asta? sau acum sunt fad,plin de complexe etc si atunci nu eram? :lol:
mai trist e ca din comunitatea ascultatorilor de rap fac parte si oameni ca tine, frustrati si inculti pe care trecerea prin viata nu ii invata nimic..
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

n-am zis nimic,fiindca abia acum ai reusit sa-ti dai arama pe fata si sa demonstrezi ce zace-n hipotalamusul tau ... cat despre afronturile pe care mi le adresezi pe forum,pana-n momentul in care o sa vii cu macar 2 argumente solide,exact ca-n sala de judecata,imi bag direct pula-n gura ta de faker infantil ...

a,da,albumul lu' doc e misto la prima ascultare ... totusi trebuie sa-l ascult de mai multe ori,ca sa-mi formez o parere pertinenta despre el ...
hanno

Post by hanno »

Mallone wrote:n-am zis nimic,fiindca abia acum ai reusit sa-ti dai arama pe fata si sa demonstrezi ce zace-n hipotalamusul tau ... cat despre afronturile pe care mi le adresezi pe forum,pana-n momentul in care o sa vii cu macar 2 argumente solide,exact ca-n sala de judecata,imi bag direct pula-n gura ta de faker infantil ...

a,da,albumul lu' doc e misto la prima ascultare ... totusi trebuie sa-l ascult de mai multe ori,ca sa-mi formez o parere pertinenta despre el ...
1.ti-am verificat posturile de la forumul Discutii.Si cum era de asteptat nu stiu daca ai vreun post pe topicul Cartea de pe noptiera.In schimb esti f activ la Masini :lol:.De altfel, ti-au tot spus si altii ca esti cocalar.
2.Faptul ca m-ai facut copil pentru topicul "cel mai complet mc".Si pentru faptul ca nu stii ce inseamna dorinta de evidentiere, premiere,superlativ,ierarhizare,apreciere, recunoastere, comparare etc.Pe scurt esti genul care prefera sa zica ca gibonu "prea pisda melodia" sau "e de cacat" in loc sa isi forteze putin intelectul pentru a-si scoate parerile din registrul celor ale regnului animal.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Daca mai continuati "discutia" asta sunteti copii amandoi. Cui ii pasa ca unu' e smecher pe internet?
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
danielsen
dimineata verific forumu

Post by danielsen »

la-sai ca ma-i invat sii io neologisme plm
Image
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

ba sa moara familia mea daca am vazut vreodata un personaj mai imbecil ca manole
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

inca un album despre cum trebe sa se faca ... nu despre ce se face ...in sensu asta o arde la fel de penibil ca religia si evident coninua sa fie de cacao ...
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
dan
Pop

Post by dan »

Image
Pyuric
fratele meu tu esti baiat

Post by Pyuric »

Music Channel va difuza integral la noapte concertul de lansare (de la 00:00)
Bartimaeus
dimineata verific forumu

Post by Bartimaeus »

si reluare/download/ceva ?
Post Reply