Mallone wrote:n-am zis nimic,fiindca abia acum ai reusit sa-ti dai arama pe fata si sa demonstrezi ce zace-n hipotalamusul tau ... cat despre afronturile pe care mi le adresezi pe forum,pana-n momentul in care o sa vii cu macar 2 argumente solide,exact ca-n sala de judecata,imi bag direct pula-n gura ta de faker infantil ...
a,da,albumul lu' doc e misto la prima ascultare ... totusi trebuie sa-l ascult de mai multe ori,ca sa-mi formez o parere pertinenta despre el ...
1.ti-am verificat posturile de la forumul Discutii.Si cum era de asteptat nu stiu daca ai vreun post pe topicul Cartea de pe noptiera.In schimb esti f activ la Masini

.De altfel, ti-au tot spus si altii ca esti cocalar.
2.Faptul ca m-ai facut copil pentru topicul "cel mai complet mc".Si pentru faptul ca nu stii ce inseamna dorinta de evidentiere, premiere,superlativ,ierarhizare,apreciere, recunoastere, comparare etc.Pe scurt esti genul care prefera sa zica ca gibonu "prea pisda melodia" sau "e de cacat" in loc sa isi forteze putin intelectul pentru a-si scoate parerile din registrul celor ale regnului animal.