Haarp Cord
Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)
Da chiar ba , parca cedry2k se lasa de cantat...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
macar pascal nu te-a jignit cu nimic si a fost politicosCreativeEgo wrote: Iar la faza cu botezul, mai era un prost pe-aici pe forum care făcea legătura asta.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Ok. Era un prost, nu "mai era". Deşi aş putea argumenta că mai toate posturile lui Pascal jignesc măcar inteligenţa, dacă nu şi pe oricine nu este de acord cu părerile lui.NskY wrote:macar pascal nu te-a jignit cu nimic si a fost politicosCreativeEgo wrote: Iar la faza cu botezul, mai era un prost pe-aici pe forum care făcea legătura asta.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
CreativeEgo,iti multumim ca existi si ca existam.De acum in tine o sa credem.
-
- Arhistrateg nebiruitul
E un pas înainte, eu măcar pot dovedi că exist. Dacă vrei, poţi să mă şi atingi, deşi nu cred că reciproca e valabilă...Boka wrote:CreativeEgo,iti multumim ca existi si ca existam.De acum in tine o sa credem.
exaaaaaact asta am si vrut sa aud!CreativeEgo wrote:E un pas înainte, eu măcar pot dovedi că exist. Dacă vrei, poţi să mă şi atingi, deşi nu cred că reciproca e valabilă...Boka wrote:CreativeEgo,iti multumim ca existi si ca existam.De acum in tine o sa credem.
Pascal,acum intelegi cu cine ai de-a face?

Creative Lego imi pare rau daca te-am jignit si la toti care i-am jignit le ofer scuze, in special fata de inteligenta(vezi pun in practica politetea , fa-o si tu si nu te mai enerva, ca doare). Nu o sa mai vb despre Religie , ca enerveaza. Pana la urma Haarp Cord nu va enerveaza?
Nsky : Right
Right: cu unu care si-a dat seama ca exista (iti dai seama?)
Nsky : Right
Right: cu unu care si-a dat seama ca exista (iti dai seama?)
Hai ca a inceput sa fie distractiv , macar nu ne mai enervam. Poate ne luam si ban . Lego poate i-a euro.
-
- Arhistrateg nebiruitul
*iaPascaL wrote:Lego poate i-a euro.
Că tot eşti frate din altă mumă cu Dragonu, pot să te întreb pe tine ce are de împărţit omul cu Crucea Roşie?
nu a zis asta, a anuntat ca e ultimul album soloPilu wrote:Da chiar ba , parca cedry2k se lasa de cantat...
Inca o data imi cer iertare pentru ironiile mele ( multumesc pentru corectie).
Frate chiar nu stiu, presupun ca este ceva in genul masoneriei sau noului guvern mondial. Dar cel mai bine este sa il intrebi pe facebook. Sanatate , numai bine! ( Suntem frati intru Hristos , inainte eram frati de pahar sau joint )
Frate chiar nu stiu, presupun ca este ceva in genul masoneriei sau noului guvern mondial. Dar cel mai bine este sa il intrebi pe facebook. Sanatate , numai bine! ( Suntem frati intru Hristos , inainte eram frati de pahar sau joint )
-
- dimineata verific forumu
da, asta m-a intrigat si pe mine...CreativeEgo wrote:*iaPascaL wrote:Lego poate i-a euro.
Că tot eşti frate din altă mumă cu Dragonu, pot să te întreb pe tine ce are de împărţit omul cu Crucea Roşie?
...un ștrudel și o armă
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
despre Crucea Rosie am auzit si eu mizerii, dar nu stiu pe unde si nici nu mai stiu exact ce.
eu sunt curios ce treaba are cu marx.
eu sunt curios ce treaba are cu marx.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
poate pentru ca publicat manifestul partidului comunist si din doctrina sa s-au inspirat toti dictatorii si incetinit dezvoltarea unor tzari cu sute de ani ...
Pai ala a fost un satanist declarat imputit(la propriu) si de la el s-au inspirat tiranii care au inceput al 2lea razboi mondial. Din cate am citit, pe romani nu putea sa ii suporte. Mai multe aici http://www.youtube.com/watch?v=RQwKEoIQMA0