in necunostinta de cauza, eu zic ca nu. plus ca un proces civil dureaza ani buni si costa multi bani.Kashim wrote:la asta cu instrumentalele depinde de cum s-au inteles ei cu licenta si cu drepturile de autor.hanno wrote:are voie sa scoata si album, atata timp cat nu scoate bani de pe urma lui.dar tataee ne-a dovedit ca lucrurile nu sunt asa simple..
plus ca unii platesc banii sa vina sa il asculte pe kazi si pentru piesele produse de gazah,nu?
dat fiind ca e conflict intre specii si kazi, ma gandeam la varianta in care kazi ar avea interdictie sa foloseasca instrumentalele respective;
daca specii nu au scos album cu holograma pot sa acuze pe cineva ca au furat ceva de la ei si sa castige? adica cum sta treaba aici?
pai de aia s-a si discutat problema asta doar intre mafia si kazi si nu s-a facut scandal.Eladio wutanghiddenmember wrote:și mai zic repării că nu le place can can ul
poate tataee le-a zis "ba nu ne place ca ati facut asta" si kazi a zis ca "mna bine, va scot"Eu stiam ca poti sampla 5 secunde maxim din orice melodie fara sa patesti nimic.
arata-mi si mie un link ceva, de oriunde, unde scrie asa ceva... eu sunt 98% sigur ca nu e adevaratWatson wrote:Eu stiam ca poti sampla 5 secunde maxim din orice melodie fara sa patesti nimic.