BATTLE OFF DA DOME 3 / FINALA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

CreeruMic
fratele meu tu esti baiat

Post by CreeruMic »

loyal2thek wrote:...faza la care am cazut pe spate(la propriu si figurat) de ras a fost la final cand a dat-o aforic cu "lantzu de la wc-u"...genial.... :lol: :lol: :lol:
Uite cineva care a ascultat si versurile :)

Mie mi-a placut mult cum facea Pytt legatura cu negativele, asta mi s-a parut cel mai tare... apoi raspunsul lui Aforic la autodropu' ala cu "sa-mi lingi pisda" a fost foarte inspirat ... apoi mi-a placut cum a dat-o L-Doc ... nu vreau sa fiu rau sa zic ca unii poate n-au inteles, dar lumea poate nu aclama din cauza stilului in care a dat... nu "lucreaza" cu publicul cum fac Aforic sau J ... in schimb toti erau f atenti la ce zice ... superbonus aparitia lui pe scena... Ron crescuse in ochii mei inca de anul trecut, dar tot mai are raspunsuri la atacuri inexistente... Ibu super timbru, omule baga prestatii live ca merita... au fost multe faze frumoase care merita amintite... :bow:

PS: vo1cu ma bucur ca gandim la fel :lol:
loyal2thek

Post by loyal2thek »

frate,pytt a fost perfect in tot....mi-a placut ca cu cat se apropia mai mult de finala,cu atat parca capata mai multa incredere in sine.

inainte de finala preferatu meu era nestor...da dupa ce a dat prima runda,mi-am schimbat ideea...pur si simplu nu mai era ala care daduse cu o luna inainte,nu zic ca nu sa descurcat sau ca n-a dat bine...da i-a lipsit :idea:

ibu si ron...amandoi au dat bine si totusi mi-a placut mai mult cum a dat ibu...l-as fi vrut pe el in semifinala...la anu o sa rupa

aforic a fost pur si simplu genial

J...tare ca de obice,da sub aforic

RPG frate.....RPG...nimeni n-a zis mai nimic de el da mie chiar mi-a placut cum a dat-o.Problema lui a fost ca n-a avut flow mai deloc,cat despre partea lirica a dat-o destul de bine,da publicu nu prea ii intelegea punchurile(multe chiar erau tari,din cate mi-aduc eu aminte) pt simplu fapt ca trecea prea repede peste ele...nu punea accentu pe ele si nu prea facea pauze,parca era bagat in priza(in loc de mici pauze zicea intr-una "o dau aicea")...macar a zambit intr-una

piciu...m-a scos pe mine in runda a patra(m-am scos mai mult singur...era prima oara si m-am pierdut pur si simplu :( ) ,a avut drum usor mai departe cu ???(nu mai tin minte)...iar in finala...s-a autodenumit fetita si nicolita(il cred ca avea emotii,adversaru era aforic)

peace4all !
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

ala cu lamaia cine e ma?
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

..da numa ca... cica...se zvoneste nu stiu sigur...ca nici pytt nici ibu nu o sa mai dea la anu...nu ofer garantzie in informatia asta.
peepee in ya girl's eyebrow
bx
tanar

Post by bx »

dexstar wrote:..da numa ca... cica...se zvoneste nu stiu sigur...ca nici pytt nici ibu nu o sa mai dea la anu...nu ofer garantzie in informatia asta.
ar fi foarte aiurea, pe aforic,j,ron si arssura ii mai inteleg da ei de ce s-ar retrage?

pt alka : Tudor era ma.Omu care probabil la sfarsitu rundei si-a adus aminte de versu lu vexx de a inceput sa-si screciuiasca fermoaru de la pantaloni :lol:
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

...nu pot sa-ti zic..nu stiu.. dar asa a zis unu din ei...
peepee in ya girl's eyebrow
loyal2thek

Post by loyal2thek »

cum e faza cu lamaia :?:
Yoo
tanar

Post by Yoo »

Urban ... defapt era ceva de genu "Pace shi respect pt TOTZI cei de la odd ... si la cei ce merita ... pt restu ... shtiu EI ... multa **** " ... pt totzi cei de la odd am respect ...

shi ... nu am nici un favorit ... pur shi simplu mi`a placut ce am auzit shi am vazut ... faptu ca nu critic pe nimeni inseamna ca`i ridic in slavi ???
Vretzi Sa Schimbatzi Fatza Hip-Hop`ului Mutilandul ???
alka

Post by alka »

ala cu lamaia era unu care s-a urcat pe scena si dadea battle cu lamaia-n dinti...si cred ca de la lamaie i se trage prestatia...doar stiti..lamaie ..ia la muie :))
loyal2thek

Post by loyal2thek »

care-mi bagi si mie semi-finalele,finala....si daca nu cer prea mult,chiar si grupele pe un filehost? E singuru de pe care trag bine. Dau o bere la afu-ra.
Andu'
rapperu vostru preferat

Post by Andu' »

Ma uploadatzi careva pe filehost.ro filmarea cu j arsura aforic si l doc .. va rog ! .. :(
alka

Post by alka »

Maed1 wrote:ooooooooooooouuuuuuuuuuu!! pancilain!!

cat d previzibila a fost asta!! mia bine nu mai postai :?
nu era la modu punch line:)) era doar amuzant...adica integi tu..daca esti baiat destept..
loyal2thek

Post by loyal2thek »

Urban I wrote:Aforic L Doc VS Arsura si J wmv E DE FILEHOST
Andu'
rapperu vostru preferat

Post by Andu' »

Hopa scuze :D vroiam sa zic pe rapidshare.ro .. scuzatzi .. deci .. cine se indura ? :D
maerry
un domn / doamna

Post by maerry »

are cineva vre-o filmare cu T Science de la battle? 10x
Cash Rulez Everything Around Me/C.R.E.A.M get the money/dollar dollar bills yaoo!
Post Reply