Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)
Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)
concertul vietii... de abia astept. sper sa stati la o sesiune de fotografii si autografe.
va asteptam la concertul din suburbia de pe 18.10.
Rog a se considera acest anunt ca fiind public:
Incepand de astazi 11.10.2009 - albumul Leasa Dragos - Servicii de consultanta - costa 99 lei (toate taxele de expediere incluse). Livrarea se face prin Fan Courier. Il puteti comanda in continuare de pe www.leasa.ro urmand instructiunile de acolo. Pentru celelalte materiale Granata Records si anume:
- Rappa - Ingeri cu coarne
- Rappa si Leasa - Rapid 86
- Tricourile "Rapid e Romania - Romania e Rapid"
preturile raman neschimbate.
Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv.
Incepand de astazi 11.10.2009 - albumul Leasa Dragos - Servicii de consultanta - costa 99 lei (toate taxele de expediere incluse). Livrarea se face prin Fan Courier. Il puteti comanda in continuare de pe www.leasa.ro urmand instructiunile de acolo. Pentru celelalte materiale Granata Records si anume:
- Rappa - Ingeri cu coarne
- Rappa si Leasa - Rapid 86
- Tricourile "Rapid e Romania - Romania e Rapid"
preturile raman neschimbate.
de ce e asa scump? de ce nu il scoti cu gazeta?
Cei de la gazeta se roaga de noi de 3 zile sa distribuim albumul "Rapid 86" prin ei... am ajuns sa ne gandim sa ne schimbam numerele de telefon din cauza asta. Ba ma suna pe mine, ba-l suna pe Rappa. Ba ca e in avantajul nostru, ba ca e in avantajul ambelor parti. Nu se poate sa-l distribuim cu ei... Nu suntem a 3-a roata de la caruta. Noi suntem Rappa si Leasa.efortea wrote:de ce e asa scump? de ce nu il scoti cu gazeta?
Da. Bine punctat.
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
mars ma d'aici cu pretu' asta..

I've commited murder and I think I've got away !!!

rezultatul va fi tot acelasi. 

multa bafta cu albumul!maxim respect si interes.
p.s.: imi place caterinca ta, leasa
p.s.: imi place caterinca ta, leasa

Salut Pricop Silviu, cum mai sta treaba prin Galati? Dar la scoala cum iti merge la ingineria alimentelor? Observ ca esti nascut pe o data cand incepe scoala... 15 septembrie... Si eu tot in septembrie sunt nascut... pe 10 mai exact. Doar ca eu sunt fecioara doar in zodie nu si in comportament ca tine. Te rog verifica-ti limbajul caci nu e respectuos fata de cei care citesc acest forum care ne formeaza ca oameni sa folosesti cuvinte gen "marsh"kellu_joker wrote:mars ma d'aici cu pretu' asta..![]()
Cat despre pretul albumului, nimeni - retineti nimeni - nu a mai livrat prin Fan Courier pana acum. Scutiti drumul pana la posta, scutiti coada si lipsa de amabilitate a factorilor postali... Daca vi se pare mult 99 lei imi pare rau, dar acesta este pretul real al albumului "Servicii de consultanta".
Totusi - facem eforturi foarte mari pentru ca albumul "Contradictoriu" sa coste mai putin. Muncim foarte mult pentru asta.
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
Dragos, guess who a trimis printr-o firma de curierat rapid. care e diferenta dintre fan curier si ce a facut el?
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
Mama, esti nebun ?! Cat de tare esti, cum ai aflat tu chestiile alea, maxim respect.Leasa wrote:Salut Pricop Silviu, cum mai sta treaba prin Galati? Dar la scoala cum iti merge la ingineria alimentelor? Observ ca esti nascut pe o data cand incepe scoala... 15 septembrie... Si eu tot in septembrie sunt nascut... pe 10 mai exact. Doar ca eu sunt fecioara doar in zodie nu si in comportament ca tine. Te rog verifica-ti limbajul caci nu e respectuos fata de cei care citesc acest forum care ne formeaza ca oameni sa folosesti cuvinte gen "marsh"kellu_joker wrote:mars ma d'aici cu pretu' asta..![]()
Cat despre pretul albumului, nimeni - retineti nimeni - nu a mai livrat prin Fan Courier pana acum. Scutiti drumul pana la posta, scutiti coada si lipsa de amabilitate a factorilor postali... Daca vi se pare mult 99 lei imi pare rau, dar acesta este pretul real al albumului "Servicii de consultanta".
Totusi - facem eforturi foarte mari pentru ca albumul "Contradictoriu" sa coste mai putin. Muncim foarte mult pentru asta.

Oricum e bataie de joc pretul ala...esti praf. Daca tu consideri ca eu sunt fecioara in comportament, eu iti recomand sa-ti scoti pula din cur si sa incepi sa gandesti cu el, pt ca din cate vad capul nu te ajuta foarte mult.
P.S.: nu am folosit cuvantul "marsh"...nu stiu ce inseamna.
Viata si acordeoane pt tine si numa' bine.
I've commited murder and I think I've got away !!!

Da. In lei vechi atat vine 99 lei noi daca facem conversia si readaugam zerourile. Doar ca s-a trecut de foarte mult timp la leii noi (ron) nu se mai vinde nimic in leii vechi (rol)ShannonTHB wrote:990 mii de lei ?
In alta ordine de idei va anunt ca am luat decizia de a posta in aceasta seara 3 piese noi de pe albumul Contradictoriu, album pentru care facem eforturi foarte mari sa-l punem in vanzare la un pret mai mic. Muncim zi si noapte ca sa-l puteti achizitiona la un pret mai mic decat Servicii de consultanta. Va urez mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv.