BUG Mafia
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: BUG Mafia
Interviul e tare, Tatee e simpatic...
...dar (off-topic) cine a făcut editarea video pentru emisiunea asta merită bătut. Eu nu mai urmăresc Profesioniştii de vreo 2 ani, dar nu ţin minte să fi fost chopuită aşa de amatoriceşte...
Şi-mi pare rău că vrea să plece din România.
...dar (off-topic) cine a făcut editarea video pentru emisiunea asta merită bătut. Eu nu mai urmăresc Profesioniştii de vreo 2 ani, dar nu ţin minte să fi fost chopuită aşa de amatoriceşte...
Şi-mi pare rău că vrea să plece din România.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
de apreciat modul in care Eugenia Voda a vorbit cu Tataee. Majoritatea oamenilor care nu au foarte multe tangente cu rap-ul se pierd in stereotipuri si nu discuta nimic concret. doamna e o profesionista
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
eu la un moment dat nu mai puteam de ras cand auzeam unele intrebari
dar per total, misto emisiunea. tataee e adevaratul profesionist.

dar per total, misto emisiunea. tataee e adevaratul profesionist.
am urmarit cu placere
NskY wrote:eu la un moment dat nu mai puteam de ras cand auzeam unele intrebari![]()
![]()
dar per total, misto emisiunea.
0722 deja imi suna cunoscut
-
- Niciodata un nimeni
nu-mi vine sa cred ce am gasit aici. topic pe internet din aprilie 1999 despre b.u.g. mafia. uitati-va putin cata hatereala e pe topicul asta. asta arata ca si atunci erau hateri, exact ca si acum.
http://forum.computergames.ro/16-muzica ... topic.html
http://forum.computergames.ro/16-muzica ... topic.html
Viața e complexă și are multe aspecte.
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Interesant, sunt curios cati dintre ei si-au schimbat parerea despre Bug mafia.
In 1999 era clar o hatereala mult mai mare ca acuma, lumea nu era obisnuita cu o astfel de muzica "cu injuraturi", Majoritatea dintre romani in perioada aceea descoperau maneaua.
In 1999 era clar o hatereala mult mai mare ca acuma, lumea nu era obisnuita cu o astfel de muzica "cu injuraturi", Majoritatea dintre romani in perioada aceea descoperau maneaua.

in 99 lumea era mult mai obisnuita cu injuraturile si cu stilul asta,acum s-au mai...cizelat,daca pot spune asa
bine...gamerii sunt niste imbecili frustrati cu cosuri pe fata pe care daca-i pui sa mearga pe jos pan'la paine isi rup picioarele,si dupa care asteapta femeile in zadar sa le futa,ca ei sunt prea ocupati sa termine nivelu 876786876 din cs/wow...sau ce plm se juca atunci...quake.Oamenii nu ies din casa si nu intretin relatii de niciun fel cu fiinte umane.Ei traiesc intr-o lume paralela,nu ii poti pune sa-si dea cu parerea despre lumea reala.Parerea mea...
bine...gamerii sunt niste imbecili frustrati cu cosuri pe fata pe care daca-i pui sa mearga pe jos pan'la paine isi rup picioarele,si dupa care asteapta femeile in zadar sa le futa,ca ei sunt prea ocupati sa termine nivelu 876786876 din cs/wow...sau ce plm se juca atunci...quake.Oamenii nu ies din casa si nu intretin relatii de niciun fel cu fiinte umane.Ei traiesc intr-o lume paralela,nu ii poti pune sa-si dea cu parerea despre lumea reala.Parerea mea...
-
- Arhistrateg nebiruitul
Tztztz... prejudecăţi de căcat. Ca hip-hop-head, de "păreri" de genul ar trebui să te fereşti ca de pateul expirat.Boka wrote:bine...gamerii sunt niste imbecili frustrati cu cosuri pe fata pe care daca-i pui sa mearga pe jos pan'la paine isi rup picioarele,si dupa care asteapta femeile in zadar sa le futa,ca ei sunt prea ocupati sa termine nivelu 876786876 din cs/wow...sau ce plm se juca atunci...quake.Oamenii nu ies din casa si nu intretin relatii de niciun fel cu fiinte umane.Ei traiesc intr-o lume paralela,nu ii poti pune sa-si dea cu parerea despre lumea reala.Parerea mea...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Boka wrote:daca-i pui sa mearga pe jos pan'la paine isi rup picioarele

gamerdupa care asteapta femeile in zadar sa le futa,ca ei sunt prea ocupati sa termine nivelu 876786876 din cs/wow...sau ce plm se juca atunci
cosuri
asteapta femeia dupa el
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
meta will disagree with this.Boka wrote:si dupa care asteapta femeile in zadar sa le futa,ca ei sunt prea ocupati sa termine nivelu 876786876 din cs/wow...
-
- Niciodata un nimeni
avand calculator in casa din 1994 si internet din 1999, si jucand foarte multe jocuri de-a lungul timpului, eu unul ma consider gamer. nu unul inrait, dar sunt si eu gamer. paradoxal, pe unii dintre oamenii aia de acolo ii cunosc, si unii dintre ei sunt trecuti de 30 de ani de ceva timp, sunt oameni cu locuri de munca foarte bine platite, unii dintre ei au familie si copii, nu sunt niste ratati, asa cum scrii tu in postul-prejudecata. adica nu cred ca o ard aiurea, dar se vede ca n-ai avut calculator in casa de mic copil, daca ai prejudecati de genul asta. in 1995, cand eram in clasa intai, jumatate din clasa mea avea calculator in casa, si cu toate astea, pe langa discutiile evidente despre jocuri, jucam de zor fotbal cu dopul si sticla, udam fetele cu apa de la tasnitorile din curtea scolii, faceam in apropierea sarbatorilor tunuri cu carbid, aruncam cu petarde ascunse in chiloti, ca sa nu ne exmatriculeze, faceam cazemate de zapada prin fata blocului si aruncam cu bulgari in toate babele, in tramvaiul 2, 11, 44 sau in masina 178, atunci cand treceau pe calea giulesti/crangasi, si surprinzator, noi gamerii, mai mergeam si colindul prin toate cartierele bucurestene, unde uneori ne alergau diversi cretini, ca-i deranjam sunand la usa lor, cantand "domn domn sa 'naltam".Boka wrote:in 99 lumea era mult mai obisnuita cu injuraturile si cu stilul asta,acum s-au mai...cizelat,daca pot spune asa
a, ca exista si exemplare ca alea despre care spui tu, e partea a doua. dar aia sunt mult mai putini in comparatie cu oamenii normali

Viața e complexă și are multe aspecte.