BUG Mafia
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: BUG Mafia
Bă, da cam exageraţi... adică nu-i cea mai piesă, dar nu e nici vreun pişat, cum scot Paraziţii în ultima vreme.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Mie imi place piesa,mai ales refrenul 

-
- dimineata verific forumu
sa fim seriosi, e nasoala piesa, obiectiv vorbind.
ca sa nu mai spun de titlul piesei, care e total neinspirat si interpretabil.
ca sa nu mai spun de titlul piesei, care e total neinspirat si interpretabil.
...un ștrudel și o armă
Pisat nu e, am spus, imi pare ok... nu o ascult, nu e pe repeat. Cand scoate Mafia sau Parazitii ar trebui sa te rupa la cat de rar scot, de aici si dezamagirea cand auzi cu ce vin.
http://soundcloud.com/arinix
ce mi-a atras atentia e ca Tataee sau cine s-o afla sub contul B.U.G. Mafia de pe youtube raspunde la multe din commenturile date la piesa.eu cel putin n-am mai vazut asta nici la artisti mai necunoscuti din hiphop, nici la artisti din alte genuri.si nu fac nicio aluzie, e doar o observatie
cat despre piesa, e banala si suna ca orice altceva care poate iesi in ziua de azi, n-are nicio amprenta personala.mi-e dor de stilul ala plin de vana pe negative gangsta...
cat despre piesa, e banala si suna ca orice altceva care poate iesi in ziua de azi, n-are nicio amprenta personala.mi-e dor de stilul ala plin de vana pe negative gangsta...
Levi raspunde , nu tataee
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- Arhistrateg nebiruitul
nu mai exagerati, e doar o melodie... aia cu "cat poti tu de tare" a fost un pisat de melodie, mai slaba ca asta din punctul meu de vedere, dar albumul a rupt.
Voi sunteti mafia? Eu s golan cu mătănii
o sa auzi ca ma fac repar iar.hanno wrote:.mi-e dor de stilul ala plin de vana pe negative gangsta...
on topic: e tare piesa. vorba aia, nu e cea mai piesa dar nu e vreun pisat, adica... e Mafia. Si nu zic ca-i Mafia ca au acelasi nume ci ca au aceeasi esenta cu care si-au castigat renumele.
prea mult hateriti pe cine nu trebuie.
exact ! Tocmai asta era farmecul lor, scoteau rar dar rupeau atunci. Piesa asta e cea mai slaba din ultimii ani. Pacat. Oricum, Mafia inseamna albumele vechi si cum au influentat ele genul asta de muzica la noi. Chit ca mai canta ei 20 de ani de acum incolo, nu o sa aiba nici pe jumatate impactul si mesajul de pe vremuri. Eu m-am obisnuit cu ideea ca trupa asta (ca si Parazitii de altfel) e "moarta". O sa ascult si la 70 de ani daca apuc, primele lor melodii. Dar astea noi, mai bine ma abtin.iemsy wrote:Pisat nu e, am spus, imi pare ok... nu o ascult, nu e pe repeat. Cand scoate Mafia sau Parazitii ar trebui sa te rupa la cat de rar scot, de aici si dezamagirea cand auzi cu ce vin.
-
mafia/lafamilia/parazitii era tare inainte ca eram noi mici si prosti. iar acum albumele vechi iti trezesc in subconstient amintirea naivitatii care iti gadila mustatile.
...un ștrudel și o armă
e pula, ce vb ma ca sunt oameni care au acum 40+ si asculta mafia. Nu ascultau doar copiii. Doar ca pe vremea aia era ceva cu adevarat nou. Ce e nou, de cele mai multe ori place. Plus ca subiectele se potriveau cu acele vremuri. Parazitii la fel, aveau alt target dar au avut o groaza de melodii smechere.
-
ba cat de tare e bucata si cat de bine merge la chefuri rep!