Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica
Daaaaa.... e chiar ochei să dăm șer înainte cu câteva zile de lansare...
Nu, frate! Mai e puțin și Deliric1 o să vă servească cu albumu.
Nu, frate! Mai e puțin și Deliric1 o să vă servească cu albumu.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
din moment ce il au atatia , ce mai conteaza unu in plus ? vroiam doar sa ascult nu sa-l urc pe net.
As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
Normal, și eu îl vreau... La fel și tovarășii mei.
Bagați fraților pe megaupload, rapidshare, fisierulmeu toate cele 20 de bucăți. Facem lansarea aici.
Bagați fraților pe megaupload, rapidshare, fisierulmeu toate cele 20 de bucăți. Facem lansarea aici.

nu il are nimeni:)))
hai faceti ca la sisu, in p*** mea. ne mai miram de ce se sictireste lumea sa scoata albume
doar nu se imbogateste din cd-uri, noi il ascultam, se fac concerte si mergem la concert daca ne place albumu. simplu.
dar de unde v-ati tripat voi asa tare ca-l are cineva de aici?
Îl am eu, îl dau pe un trico' din ăla tare cu porcu care spune că "Deliric e de vină!"
Bonus: Scanurile de la coperți dacă-mi plătiți și intrarea de la lansare.
Bonus: Scanurile de la coperți dacă-mi plătiți și intrarea de la lansare.
Se vorbea de piesele de pe album mai devreme, dar cel mai probabil erau idei facute din interviul ala.dany wrote:dar de unde v-ati tripat voi asa tare ca-l are cineva de aici?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- Chill Will
- the funky man
Bah, sunteti cu capu! Cine naiba chiar crede ca a scapat albumu? NICIODATA un album Facem Records n-a scapat pe net inainte de lansarea lui, in special I.T.P. care si in momentul de fata e tinut in lanturi si cu bile de-o tona legate de picioare. Acest monstru sacru va vedea lumina zilei de Duminica incolo, cel mai devreme in seara concertului!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Ca bine le mai zici!Chill Will wrote:Bah, sunteti cu capu! Cine naiba chiar crede ca a scapat albumu? NICIODATA un album Facem Records n-a scapat pe net inainte de lansarea lui, in special I.T.P. care si in momentul de fata e tinut in lanturi si cu bile de-o tona legate de picioare. Acest monstru sacru va vedea lumina zilei de Duminica incolo, cel mai devreme in seara concertului!

de ce bine? nu vrei sa-l asculti mai devreme?
- Chill Will
- the funky man
awaky?! explica te rog, daca se poate. poate am inteles gresit ce-ai vrut sa spui...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Aforic nu-i Facem Records? Ca fapt divers sa stii ca l-am ascultat inainte de lansare.
Doar un material FR, l-am aascultat cand mi-a venit CD-ul acasa, e vorba de 2012, in rest, play la toate.
Doar un material FR, l-am aascultat cand mi-a venit CD-ul acasa, e vorba de 2012, in rest, play la toate.
Am foi, foite si schite!
dificultati tehnice parca a fost modificat aproapte in totalitate ca scapase pe net cu mult inainteChill Will wrote:Bah, sunteti cu capu! Cine naiba chiar crede ca a scapat albumu? NICIODATA un album Facem Records n-a scapat pe net inainte de lansarea lui, in special I.T.P. care si in momentul de fata e tinut in lanturi si cu bile de-o tona legate de picioare. Acest monstru sacru va vedea lumina zilei de Duminica incolo, cel mai devreme in seara concertului!

enjoy life.