Nimeni Altu'
Re: Nimeni Altu – Misiune posibila (mixtape)
imi plac "lupta", "obisnuiam sa cred" si "transmisii in distors".
pana la urma omul isi promoveaza muzica cum vrea si il asculta cine vrea. nu obliga nimeni pe nimeni sa dea sms.
lasati-l pe paranoia pentru ca o fi vreunul din aia care au luat npl in 15 exemplare si cred mai fani decat fanii.
pana la urma omul isi promoveaza muzica cum vrea si il asculta cine vrea. nu obliga nimeni pe nimeni sa dea sms.
lasati-l pe paranoia pentru ca o fi vreunul din aia care au luat npl in 15 exemplare si cred mai fani decat fanii.
Mai nou au bagat net si la casa minunata?...nu e rau oricum.aproape 3 propozitii coerente .bravo.rage wrote:
Albumu e slab.
vezi ca spatiul ala e pus special sa citesti printre randuri. hai treci inapoi in canal ca bati campii.
Si voua v-a dat mesaje pe hades cu injuraturi pe care apoi le-a sters?
-
- Niciodata un nimeni
cum adica digipakuri cu nopti prea lungi ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
carcasele astea de carton cu un suport de platic in care se prinde cd-ul se mai cheama si digipack
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Nimeni Altu' – Misiune posibila / Transmisii in distors
pusese cineva un link de download cu o piesa NA, daca l-a sters vreun mod, e ok. vroiam doar sa zic ca nu inteleg nimic din ce zice, dar bitu e cu feeling
-
- dimineata verific forumu
Noile tricouri Nimeni Altu' disponibile in RapMusicStore http://rapmusicstore.bronews.com/v1/mag ... meni-altu/
Pret 42 lei + taxe postale - - Este posibila livrarea personala in Bucuresti (Zona Delfinului - PTM)

Pret 42 lei + taxe postale - - Este posibila livrarea personala in Bucuresti (Zona Delfinului - PTM)

-
- spre 5000 de posturi, e ok
@ awaky banuiesc ca e noua, e o inregistrare live. Adevarul se cheama