hai ma...ajutati-ma si pe mine careva...plm...cat va ia?loyal2thek wrote:care-mi bagi si mie semi-finalele,finala....si daca nu cer prea mult,chiar si grupele pe un filehost? E singuru de pe care trag bine. Dau o bere la afu-ra.
MERSI!
Moderator: dan
hai ma...ajutati-ma si pe mine careva...plm...cat va ia?loyal2thek wrote:care-mi bagi si mie semi-finalele,finala....si daca nu cer prea mult,chiar si grupele pe un filehost? E singuru de pe care trag bine. Dau o bere la afu-ra.
daca pot pune baietii de la TTS un playlist cu ce au bagat atunci ca sa vad si eu.. orice! Multumesc!drkev wrote:ridic cota la 2 beri (vreau si eu sa stiu)bLuEsHiFt wrote:.bLuEsHiFt wrote:cand au bagat baietii de la TTS, era melodia aia gen club asa.. pm.. era doar negativ. si mi-a placut. a fost printre primele.. chiar vreau sa stiu ce melodie e. dau o bere. sar'na!
lol cum ai ajuns sa vezi tu exact ce facea Tudor cu fermoaru' ? parca era un fel de stalp in fatza ta ... si nu reuseai sa vezi , sau a fost o schema ?bx wrote: pt alka : Tudor era ma.Omu care probabil la sfarsitu rundei si-a adus aminte de versu lu vexx de a inceput sa-si screciuiasca fermoaru de la pantaloni
te pripesti...e vorba de battle...vorbeam de prestatia scenica a battaushilor...AnToniO wrote:Nu va cred.. cum plm sa copieze cineva un mc care nu are nici o piesa ?
...dark_angel_4_blood wrote:![]()
![]()
![]()
Deci ptr inceput aforic a fost cel mai tare...si nu cred ca trebuia sa se retraga
... putea sa castige makar locul 3 ... dar la lasat pe amaratul de Ron >>> sucks <<< ... si ultima data aforic&L.Doctor vs J&Arsurra cei mai tari
;);)
![]()
![]()