BATTLE OFF DA DOME 3 / FINALA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

loyal2thek

Post by loyal2thek »

loyal2thek wrote:care-mi bagi si mie semi-finalele,finala....si daca nu cer prea mult,chiar si grupele pe un filehost? E singuru de pe care trag bine. Dau o bere la afu-ra.
hai ma...ajutati-ma si pe mine careva...plm...cat va ia?

MERSI!
Last edited by loyal2thek on Tue Dec 05, 2006 7:45 pm, edited 1 time in total.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

drkev wrote:
bLuEsHiFt wrote:
bLuEsHiFt wrote:cand au bagat baietii de la TTS, era melodia aia gen club asa.. pm.. era doar negativ. si mi-a placut. a fost printre primele.. chiar vreau sa stiu ce melodie e. dau o bere. sar'na!
.
ridic cota la 2 beri (vreau si eu sa stiu)
daca pot pune baietii de la TTS un playlist cu ce au bagat atunci ca sa vad si eu.. orice! Multumesc! ;)
wtf
tanar

Post by wtf »

bx wrote: pt alka : Tudor era ma.Omu care probabil la sfarsitu rundei si-a adus aminte de versu lu vexx de a inceput sa-si screciuiasca fermoaru de la pantaloni :lol:
lol cum ai ajuns sa vezi tu exact ce facea Tudor cu fermoaru' ? parca era un fel de stalp in fatza ta ... si nu reuseai sa vezi , sau a fost o schema ? :))
si binele pe care l-am gustat
si raul care l-am indurat
trecutam ca o ceatza
atat a mai ramas
e binele ce l-am fauct in viata
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

son_of_god
tanar

Post by son_of_god »

frate parerea mea e ca pyt il copie pe dragonu(flow,gesturi pe scena) eu lam asc pe pyt fara filmulet si suna exact ca dragonu.sa il asc pe pyt innainte de al cunoaste pe dragonu sa vedeti ce diferenta(filmari gasiti pe youtube, e un freestyle de la iasi)
"pana si ingerii au catuse ca aripi"
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

nu prea...te contrazic...parerea mea e ca ibu seamana cu dragonu...si la tehnica si la gestica... pytt...nujtu vine mare...ca valu... atat...
AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

Nu va cred.. cum plm sa copieze cineva un mc care nu are nici o piesa ?
Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

AnToniO wrote:Nu va cred.. cum plm sa copieze cineva un mc care nu are nici o piesa ?
te pripesti...e vorba de battle...vorbeam de prestatia scenica a battaushilor...

si dragonu are destule battleuri la activ incat sa poata fii copiat... sa te uiti pe inregistrarile din prima runda de calificari... cand a dat IBU... si la a doua runda cand a dat dragonu...si ai sa vezi la ce ma refer...si uita'te in general la ibu cum sta, cum arunca cuvintele, cum gesticuleaza, cum intra in adversar... parerea mea...
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

ca si cum ar fi un trademark pe cum se comporta un om . eu imi pun trademark pe ras , v`atzi supt . toata lumea SUPARATA !! ACUM!!
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

creTzu wrote:ca si cum ar fi un trademark pe cum se comporta un om . eu imi pun trademark pe ras , v`atzi supt . toata lumea SUPARATA !! ACUM!!
MARE ADEVAR!
McIBU
tanar

Post by McIBU »

:lol: :lol: :lol:

Raspunsul meu ca-l copii pe dragonu ar fi cam asha :

E ok fiecare sa creada ce vrea.....dar ce sa credem ca agresivitatea deja e inventate de dragonu si nimeni nu poate s-o mai foloseasca ? E comic cumva pentru ca ma stiu agresiv la battle de inainte sa-l cunosc personal pe Dragonu sau sa-l vad pe filamari ca sa-i copii gestica si altele.

E super ok sa credetzi ce si cum vreti. Dar sunt multi agresivi inaintea lui dragonu. Dragonu il copie pe SuperNatural ? Pe mac Lethal ? Pe cedry2k (ca sa zic unu autohton)? ....

Plus de asta sunt mult mai agresiv pe scena ca dragonu .... asha m-am vazut in filmari....nu mi-am propus asta....dar p mea...asha ma desfashor...asha-mi intru in element sa zicem ....

Cat despre ce spun....frate eu merg pe flow, tehnica si aliteratzii....aici chiar nu cred ca se contesta ceva !

Unii sunt agresivi si altii nu ....aici chiar tzine de fire....
cand unii au aparut cu caterink si atitudine zambitoare nimeni nu i-a confundat cu julian....d c oarE? pentru ca ne dam seama din public ca umorul si caterink nu au fost inventate de julian ....dar cand totzi cei care-i shtim nu prea sunt agresivi cand se cearta si nu au atitudini de astea clar ca daca o sa vedem 2 la battle agresivi ... unu a copiat pe altu.E o mentalitate implementata deja la noi cu acest plagiat si de asta nu acuz.Dar am postat pentru ca jtiu ca ce se citeste pe forum, si desi e parerea a unei singure persoane , cel care nu a fost la fata locului tinde sa creada fara a mai analiza.Si nu acuz dar trebuie sa ma apar :)

Pace !

Later : Cum a zis Cretzu ! Nu potzi sa pui tradeMark pe ras la dracu :lol: fiecare e cum e !
nu da
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

:P :P ...hai frate lasati-o moarta..ca si atunci ca Ron il copiaza pe L Doc..kestiile astea sunt doar in mintea unora care n-au ce face..ibu..nu-l copiaza pe dragonu'..plus..k dak ar vrea ibu sa copieze pe cineva..banuiesc..k s-ar inspira de mai sus..nu l-ar lua pe dragonu'k model...de parca..dragonu'e regele battleului..omu'nici macar n-a ajuns in finala...ce-s cu vorbele astea..??
dark_angel_4_blood
tanar

!!! Il Gruppo Di Anti Steaua Siamo Noi !!!

Post by dark_angel_4_blood »

:twisted: :twisted: :twisted: :baioneta: Deci ptr inceput aforic a fost cel mai tare...si nu cred ca trebuia sa se retraga :( ... putea sa castige makar locul 3 ... dar la lasat pe amaratul de Ron >>> sucks <<< ... si ultima data aforic&L.Doctor vs J&Arsurra cei mai tari ;););) :twisted: :twisted: :twisted:
RuLeZ!!!
Darwyn4
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Darwyn4 »

"They will gaze up, and strain to find the blue dot in their skies"
rapthor
un domn / doamna

Re: !!! Il Gruppo Di Anti Steaua Siamo Noi !!!

Post by rapthor »

dark_angel_4_blood wrote::twisted: :twisted: :twisted: :baioneta: Deci ptr inceput aforic a fost cel mai tare...si nu cred ca trebuia sa se retraga :( ... putea sa castige makar locul 3 ... dar la lasat pe amaratul de Ron >>> sucks <<< ... si ultima data aforic&L.Doctor vs J&Arsurra cei mai tari ;););) :twisted: :twisted: :twisted:
... :lol: :lol: ..ti-ar place tie..sa o iei in gura de la un "amarat"ca Ron... :lol: :lol: sau il preferi pe Aforic.. :roll: :roll:
Post Reply