la brother ali o sa vina 2 milioane sa sti...CEL PUTIN...
trendu care a acaparat 100 de oameni acum cativa ani cu nine...a acaparat acuma..alta suta de oameni...cu brother ali...(100 de oameni = intelegeti voi)
Mallone wrote:O sa vina Nine...si iar o sa vina 100 de persoane ca la Freestyle :| publicul trebuie educat nene...a avut perfecta dreptate freestyle cand a spus chestia asta la concert...
ce inseamna "publicul trebuie educat"? suna asa de frumos .. educatie ..
crezi ca daca asculti nine, brother ali , etc.. sau daca ai fost la concertu' freestyle ... sau daca asculti hip hop esti special? e doar alegerea ta ... "publicul" nu trebuie "educat" .. "publicul" trebuie sa aleaga singur .. "educatia" de care zici tu e la fel cu a "asculta ce e la moda" ... ce-o sa se intample daca prin "educatia" publicului o sa vina sa zicem ... 2000 de oameni la un concert Nine ... dupaia o s-o ardeti cu "generatia Nine exista .." asa cum faceti cu "generatia jmt" ?? nici voi nu stiti ce vreti
(nu ma refer strict la tine mallone, ci in general)
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
meleu wrote:la brother ali o sa vina 2 milioane sa sti...CEL PUTIN...
trendu care a acaparat 100 de oameni acum cativa ani cu nine...a acaparat acuma..alta suta de oameni...cu brother ali...(100 de oameni = intelegeti voi)
=)))) Hahaha... Pe asta nu cred ca ai mai facut-o special.... It's okay... vei ramane un baiat special cu nevoi in ton.
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
mi am exprimat si eu o intrebare....atmosphere nu a fost contactat sau e prea scump? e o curiozitate personala....
prefer brother ali si/sau aceyalone LOVE AND HATE RULLZ...so swollen members ar rupe norma ca show..si din cate stiu vin si cu dj si cu 2 bboy....