Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)
Pentru comenzile pe internet, pretul albumului este de 18 lei (toate taxele incluse).
Livrarile vor fi facute incepand cu data de 20 aprilie, iar la primirea CD-ului nu va trebui sa platiti nimic, evitand astfel neplacerile cauzate de eventuala lipsa a banilor in momentul primirii.
Pana la data de 20 aprilie a.c. comanda poate fi anulata indiferent de motiv.
CD-ul va fi insotit de factura si instructiunile de plata aferente. Apoi, in termen de aproximativ 1 luna, puteti dispune plata conform facturii si a instructiunilor emise.
Pentru mai multe detalii si comenzi accesati www.leasa.ro
Livrarile vor fi facute incepand cu data de 20 aprilie, iar la primirea CD-ului nu va trebui sa platiti nimic, evitand astfel neplacerile cauzate de eventuala lipsa a banilor in momentul primirii.
Pana la data de 20 aprilie a.c. comanda poate fi anulata indiferent de motiv.
CD-ul va fi insotit de factura si instructiunile de plata aferente. Apoi, in termen de aproximativ 1 luna, puteti dispune plata conform facturii si a instructiunilor emise.
Pentru mai multe detalii si comenzi accesati www.leasa.ro
voi ati auzit prea multe cazuri de facturi neplatite la orange sau connex. Iti cere cat vrea...noooo shit, asta cine te-a pacalit? Sunt niste sume limita care pot fi cerute. Nu stau sa explic la ora asta, mai ales ca am ceva la bord. Dar stiu ce vorbesc.DiNO wrote:cum sa risti? ... ca sa faci comanda iti dai adresa... el iti da factura ... iar tu ii platesti intr-un cont (eventual)...daca nu faci dovada ca ai platit, te da in judecata...si castiga...si nu imi spune ca nu se merita, pt ca se merita...iti cere cat vrea...si castiga...rauplatnicule

In primul rand, cu riscul de a starni hohote de ras, va spun cat se poate de sincer ca romanii sunt oameni de incredere!!! Si sunt cat se poate de realist cand spun asta. In al 2-lea rand... daca cineva se gandeste sa dea tzeapa... castig pe 2 fronturi: o data de la cei care cumpara, a 2-a oara de la cei care n-aveau de gand sa cumpere dar se gandesc ca pot comanda si sa se sustraga platii...
As prefera totusi sa curga discutia in alta directie
As prefera totusi sa curga discutia in alta directie

- nx
- dimineata verific forumu
io daca fac comanda am sa fac si infarct in tim ce o sa il ascult ... si n-am sa mai ajung sa il si platesc ... deci mai bine nu ...
la detali comanda scrie ca esti un rapidist sexi fara obligatii ... si ti-l va inmana personal ..
la detali comanda scrie ca esti un rapidist sexi fara obligatii ... si ti-l va inmana personal ..
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.