Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb
Moderator: dan
Ziua lu jhivago?la multi ani dak e ziua lui!!Felicirati pentru lansare..si pentru interesul manifestat..pentru organizare...si pt album!!ma rog..dak se alegea un stadion sau polivalenta ca loc de lansare..nu inghetza nimeni!Oricum..Nota 100 pe o scara de la 1 la 10!:P
Punct....si de la capat..Privind viata CU ALTI OCHI!
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ia sa stai tu acasa azi.nx wrote:Mia placut aseara .. ma inghesui si azi ... daca mai pot
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- rapperu vostru preferat
nu ştiu ce să fac, dacă să mă bucur că nu m-am călcat în picioare acolo sau să fiu supărat că nu am putut să ajung să văd concertul
... în speranţa c-o să-i văd pe băieţi cântând şi în craiova nu pot să spun decât : bravo!
cât despre dvd, neapărat, ÎL VREAU!
veritasaga e o trupă ce merită promovată, drept dovată stând toată "gălăgia" pe care am făcut-o pe blogul meu şi în rândul cunoştiinţelor. am luat oameni care nu auziseră în viaţa lor de hadesrecords, veritasaga sau alte nume underground, i-am "educat" şi-acuma cumpără albumul.
frumos. mai rar aşa ceva în românia!
sper ca în cursul săptămânii ăsteia să pot intra şi eu în posesia albumelor pe care le-am comandat ...

cât despre dvd, neapărat, ÎL VREAU!
veritasaga e o trupă ce merită promovată, drept dovată stând toată "gălăgia" pe care am făcut-o pe blogul meu şi în rândul cunoştiinţelor. am luat oameni care nu auziseră în viaţa lor de hadesrecords, veritasaga sau alte nume underground, i-am "educat" şi-acuma cumpără albumul.
frumos. mai rar aşa ceva în românia!
sper ca în cursul săptămânii ăsteia să pot intra şi eu în posesia albumelor pe care le-am comandat ...