BUG Mafia
Eu nu cred ca va mai iesi VN2. E posibil sa se pregateasca de retragere, nu prea vad ce subiecte care sa le potriveasca lor ar putea sa mai abordeze, Caddy s-a insurat, la televizor nu mai auzi nimic de ei. Batrani pentru muzica nu sunt, sa ne uitam afara la Guru sau Dre. Cert e ca trebuie respectati, sunt de acord cu altii care spun ca daca nu ar fi fost ei cine stie cati repari mai erau azi in Romania. Majoritatea ascultatorilor de hip-hop au inceput cu Mafia, chiar si cei care acum sunt fani Parazitii.
P.S. am vazut azi pe UTV videoclipul de la "Strazile", mi s-a parut asa ciudat sa mai vad hip-hop printre amalgamul asta de house.
P.S. am vazut azi pe UTV videoclipul de la "Strazile", mi s-a parut asa ciudat sa mai vad hip-hop printre amalgamul asta de house.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
tin sa te contrazic...subiecte potrivite...intotdeauna o sa vada ceva de zis in legatura cu strada..si avand experientza nu o sa le fie prea greu plus ca mereu apare ceva...e o evolutie fiecare zi...(vezi? generatia Emo!
) eu zic ca nu trebuie subestimati
si am vazut in primele pagini spunea cineva ca sunt mai grei parazitii ..dar tin sa spun ca parazitii sunt asa mai pentru pushtani...pt totdeauna o sa faca versuri dastea comice insa sfaturile sunt cam putine..si cand vine vorba de femei...e teroare..nush cati ascultati "cum sa jignesti o femeie" cu gagica langa sau la vreun chef..pana la urma sa bage pl totzi stiu.

putin bolnav dar o sa-mi treaca intr-o joi...
-
- adevarat sa mor de nu
- nx
- dimineata verific forumu
.. a spus cumva cineva ca nu va produce manele in el ?Mallone wrote:aia 1 milion de euro n-o sa si-i recupereze nici in 50 de ani in conditiile actuale din romania.
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
-
- Niciodata un nimeni
de ce asociezi cu manelele ? lumea nu prea mai asculta manele asa de mult. house-ul e la moda acum. si pana la urma nu vad nici o problema in chestia asta,pentru ca trebuie toti sa traiasca. e totusi un lucru de admirat ca cineva are curaj sa investeasca in hip-hop atat de multi bani,in contextul in care muzica nu mai vinde aproape nimic in romania.
Viața e complexă și are multe aspecte.
asta nu stim noi..clar nici tu...vine noua generatie din spate..pushtani care cumpara albume doar pentru o colectie ,pentru ca intr-o zi vor scoate si ei si se asteapta la acelasi gest sau doar sa promoveze cultura hip-hop, plus ca sunt unii artisti care au avut primu' album mai praf dar cand au fost incurajati al 2-lea a fost genial..pe langa astea sigur o sa vedem cum BUG o sa gaseasca 1-2 tineri cu talent si o sa-i incurajeze cu multe chestii..stiti cum e..daca-ti place o persoana imparti tot cu ea..de la pahar pana la cunostinte 

putin bolnav dar o sa-mi treaca intr-o joi...