BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

Eu nu cred ca va mai iesi VN2. E posibil sa se pregateasca de retragere, nu prea vad ce subiecte care sa le potriveasca lor ar putea sa mai abordeze, Caddy s-a insurat, la televizor nu mai auzi nimic de ei. Batrani pentru muzica nu sunt, sa ne uitam afara la Guru sau Dre. Cert e ca trebuie respectati, sunt de acord cu altii care spun ca daca nu ar fi fost ei cine stie cati repari mai erau azi in Romania. Majoritatea ascultatorilor de hip-hop au inceput cu Mafia, chiar si cei care acum sunt fani Parazitii.

P.S. am vazut azi pe UTV videoclipul de la "Strazile", mi s-a parut asa ciudat sa mai vad hip-hop printre amalgamul asta de house.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
Antipatyk
tanar

Post by Antipatyk »

tin sa te contrazic...subiecte potrivite...intotdeauna o sa vada ceva de zis in legatura cu strada..si avand experientza nu o sa le fie prea greu plus ca mereu apare ceva...e o evolutie fiecare zi...(vezi? generatia Emo! :lol: ) eu zic ca nu trebuie subestimati :wink: si am vazut in primele pagini spunea cineva ca sunt mai grei parazitii ..dar tin sa spun ca parazitii sunt asa mai pentru pushtani...pt totdeauna o sa faca versuri dastea comice insa sfaturile sunt cam putine..si cand vine vorba de femei...e teroare..nush cati ascultati "cum sa jignesti o femeie" cu gagica langa sau la vreun chef..pana la urma sa bage pl totzi stiu.
putin bolnav dar o sa-mi treaca intr-o joi...
rappy_oradea
adevarat sa mor de nu

Post by rappy_oradea »

mie personal imi e foarte dor de un album mafia, nu VN 2 , ci un album lucrat cu nebuniile lui tataee din cap si perfectiunea lui in beaturi,cu vocea lui uzzi si caddy care are si el acel ceva... o sa iasa si vn 2 si un album nou,sper din suflet
dan
Pop

Post by dan »

mai toti asteptam ceva fresh de la mafia chit ca suntem sau nu fani :D
T.Mihai
-Yuhuu!

Post by T.Mihai »

nu stiu pe unde am citit dar tatae zicea ca a bagat 1mil de euro in studio... deci nu cred ca s'au lasat tocmai acum :) o sa iasa cu ceva tare tare. :)
"my life is my game"
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

aia 1 milion de euro n-o sa si-i recupereze nici in 50 de ani in conditiile actuale din romania.
Viața e complexă și are multe aspecte.
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

Mallone wrote:aia 1 milion de euro n-o sa si-i recupereze nici in 50 de ani in conditiile actuale din romania.
.. a spus cumva cineva ca nu va produce manele in el ?
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

de ce asociezi cu manelele ? lumea nu prea mai asculta manele asa de mult. house-ul e la moda acum. si pana la urma nu vad nici o problema in chestia asta,pentru ca trebuie toti sa traiasca. e totusi un lucru de admirat ca cineva are curaj sa investeasca in hip-hop atat de multi bani,in contextul in care muzica nu mai vinde aproape nimic in romania.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Antipatyk
tanar

Post by Antipatyk »

asta nu stim noi..clar nici tu...vine noua generatie din spate..pushtani care cumpara albume doar pentru o colectie ,pentru ca intr-o zi vor scoate si ei si se asteapta la acelasi gest sau doar sa promoveze cultura hip-hop, plus ca sunt unii artisti care au avut primu' album mai praf dar cand au fost incurajati al 2-lea a fost genial..pe langa astea sigur o sa vedem cum BUG o sa gaseasca 1-2 tineri cu talent si o sa-i incurajeze cu multe chestii..stiti cum e..daca-ti place o persoana imparti tot cu ea..de la pahar pana la cunostinte :wink:
putin bolnav dar o sa-mi treaca intr-o joi...
Charger
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Charger »

m1Tz1 wrote:nu stiu pe unde am citit dar tatae zicea ca a bagat 1mil de euro in studio... deci nu cred ca s'au lasat tocmai acum :) o sa iasa cu ceva tare tare. :)
nu mafia a bagat un milion de euro,s-au investit un milion de euro in studio
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

unde zloboz ati auzit voi asa ceva ma?!?!?!? :shock:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
NskY
#

Post by NskY »

asta ma intreb si eu....

stiti cat e 1 milion de euro?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

4.268.400 ron
atat?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DogFather
spre 5000 de posturi, e ok

Post by DogFather »

Bitza zicea ca a investit 1 mil euro :roll:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

DogFather wrote:Bitza zicea ca a investit 1 mil euro :roll:
nu mai vorbiti aiurea...
BiTZA a spus ca a tras la un studio in care s'a invetit un milion de euro. daca tot exista interviurile alea si va uitati la ele, retineti si ce spune ala acolo...si daca nu retineti macar nu mai vorbiti aiurea.
Image
Post Reply