NAS
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
ah, da...stai ca ai dreptate.
a aparut the game pe coperta. ia luat in pula 15 ani de munca lu' nas DOAR CU VESTEA ca mai scoate un album.
=)))))))
a aparut the game pe coperta. ia luat in pula 15 ani de munca lu' nas DOAR CU VESTEA ca mai scoate un album.
=)))))))
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
fii serios.
martie 94 - hard to earn
aprilie 94 - illmatic
aprilie 94 - southernplayalisticadillacmuzik
mai 94 - the sun rises in the east
septembrie 94 - ready to die
noiembrie 94 - tical
vrei sa ia toate coperta? Daca o iei asa, pentru intervalul 2008-2011 XXL-u' se va tine doar de aniversat albume, cate unul, lunar, cu coperta dedicata pentru ca sunt 100 care implinesc 15 ani si considerate clasice. zi merci ca a aparut articolul in the first place.
martie 94 - hard to earn
aprilie 94 - illmatic
aprilie 94 - southernplayalisticadillacmuzik
mai 94 - the sun rises in the east
septembrie 94 - ready to die
noiembrie 94 - tical
vrei sa ia toate coperta? Daca o iei asa, pentru intervalul 2008-2011 XXL-u' se va tine doar de aniversat albume, cate unul, lunar, cu coperta dedicata pentru ca sunt 100 care implinesc 15 ani si considerate clasice. zi merci ca a aparut articolul in the first place.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
o coperta cu the game face cat 10 coperti cu nas..sa fim seriosi acum.Krayzee Funksta wrote:ah, da...stai ca ai dreptate.
a aparut the game pe coperta. ia luat in p*** 15 ani de munca lu' nas DOAR CU VESTEA ca mai scoate un album.
=)))))))
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- TheRapist